Ben dün şunun beyazını aldım 91 e https://www.amazon.com.tr/gp/product/B086R63Y46/ Bu sabah geldi. henüz dolmadı bataryası , çok hafif değil ama belkin diye aldım. Piyasası 160 lardaydı gördüğüm kadarıyla. Arakadaşlar daha iyi alternatifler önerebilir bu arada. |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (27. sayfa)
-
-
75/25 çekini sepette tamamlamak için 1-2 liralık ürün tavsiyesi olan var mı?
-
normalde 70-80 e satılan ayakkabılardan iki tane attım sepete. 160 falan gibi bir rakam çıktı. garanti kodunu girdim, ula o da ne? 160 olan rakam 330 oldu. o da 50 lira indirilmiş hali imiş. ben senin........! dedim, çıktım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek bana kupon gelmedi sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: victor zsaszTek bana kupon gelmedi sanırım
Yalnız değilsin. Banada hiç kupon gelmiyor. Mağaza kuponları hariç onlar da bir işe yaramıyor zaten. Eşimin hesabın dan hiç alışveriş yapmamıştık o hesaba geçtim biraz kullanıp sepete ürün ekledim 2 tane 25 tl lik hoşgeldin kuponu yüklenmiş onları kullandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bana da gelmedi, aynen eşimin hesabına 25 verdiler onu da kullanamadık süresi bitmiş. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiNBangır bangır reklamları dönüyor, herşeyde indirim var koşun diye haykırıyorlar. Şöyle bir bakındım ben alacak birşey bulamadım, fiyat geçmişlerine bakıyorum hepsi piyasa fiyatı. Gerçekten indirimde olan, kaçmaz dediğiniz birşey gördünüz mü?
Dün akşam bu ceketi aldım bu fiyata. Normal fiyatı 250-300 tl. İyi takip ederseniz gerçek indirimi yakalayabiliyorsunuz.
-
bitti mi indirimi?
-
Anlık indirimdi. 2 dakikada bitti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ve nasıl takip ediyosun hocam bu indirimleri sürekli trendyola mı giriyosun napıyosun? :D
-
3 saatte bir bazı ürünlerde indirim oluyor onu takip edin.
linki var mı hocam baktım göremedim
-
Şunun mantığını bana açıklayabilecek olan var mı ? Ek bir indirim yok, yani kupon tanımlayınca normal fiyat üzerinden indirim yaparlar ya bazen. Öyle çift indirime girmiş bir ürün değil.
edit ekleme:
Dalgınlığıma gelmiş, ben normal üstü çizip, sözde indirim yapılan ürünler gibi direkt sepet tutarından kupon değerlendirilecek sanıyordum. Kupon önce indirimsiz fiyat üzerinden kullanılıp sonra sepette %55 düşüyormuş :D
Ama sıralamayı gidip 299 dan sonra -25 tl kupon diye yazsalar sonra sepette %55 indirim deseler sorun olmayacak. ulan diyorum bu rakam nasıl %55 oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 10 Kasım 2020; 20:37:5 >
-
Bilen varsa bir şey soracağım şimdi ben bi urunu cuzdanla alırken 3D ister mi benden
sepette %55 indirim olduğu için kuponun %55'i gider
-
sms onayı gerekiyor cüzdan alışverişlerinde, cüzdanı hangi numaradan aktifleştirdiysen ona gider.
-
tamam dalgınlığıma gelmiş ben de şimdi yazmaya geliyordum.
ben direkt sepet tutarından 25 düşecek diye hayal ediyordum, genelde sepet tutarından düşen kuponlara denk gelince öyledir dedim. 299 dan 25 'i düşüp, %55 indirim yapıyor sistem. Senin dediğin gibi kuponu yiyor.
Bazı üstü çizili indirimli (sözde indirimli)ürünlerde direkt 25 TL kullanılabiliyor ya onunla karıştırmışım. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 10 Kasım 2020; 20:33:53 > -
Şu indirimleri boş ver kupon ver hacı. 75/25,100/50 gibi.
Trendyolun en buyuk eksilerinden biri de kredi kartina taksit yapmak isteyince ustune komisyon almasi. Sacma sapan artiyor fiyat
geçen sene bu seneden kaç kat iyiydi yeni çıkan iphone 11i 5binli fiyatlara almıştık 100 50 300 100 kuponlar indirimlerle birleşiyordu Jack jones kot ceketi 10 liraya getirmiştim bu sene güzel bir indirim göremedim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X