Amaç ne? |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (25. sayfa)
-
-
Gerçekten insanların indirim olcağına inanmasına ben inanamıyorum. Kupon çek vs. olmadan yok indirim diye birşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 9 Kasım 2020; 22:18:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3bitanem o kadar haklisin ki
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar bişey alırken trendyol cüzdan bakiyesini bişey alırken kullanamıyorum trendyol cüzdan daki bakiye miktar düşük diye mi ödeme sayfasında trendyol cüzdan çıkmıyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sepet tutarınızın üzerinde bakiyeniz olması gerekiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: oktay1910
Arkadaşlar bişey alırken trendyol cüzdan bakiyesini bişey alırken kullanamıyorum trendyol cüzdan daki bakiye miktar düşük diye mi ödeme sayfasında trendyol cüzdan çıkmıyor?Alacağın ürünün fiyatı kadar rakam olmak zorunda cüzdan da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm
4 ürün sepete ekledim 108 civarında. 100/40 çek var aktif olmuyor.Tek ürünün 100 TL ve üzeri mı olması lazım?Sepette indirim oran ürünlerde kupon kullanılamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargoyu ücretsiz yapmanın bir yolu var mı? 100 tl üzerine vardı cüzdana para yükledim, şimdi kargo parası istiyor çakal.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-786A328E9
Bu mesaj silindi.Hocam ne güzel kendi mağazanızı bizim mağazamız diyerek gizlemeden paylaşmışsınız, kazancınız bol olsun. Ancak adı "ağda evi" olan mağazada kek kalıbı, ne desem bilemedim
-
-
Jack Jones kot ceket ve Trendyol t shirt 57 liraya aldım 100/40 ile çok iyi oldu haber verenlere teşekürler
tuvalet kağıdı var mı
-
Getireyim
quote:
Orijinalden alıntı: skymasterrr
Getireyimtuvalette kaldım reis çabuk lütfen
-
Aynı ürün Hepsiburada 30 TL iken Trendyol fırsat ürünüü etiketi ve sepette indirim ile 56 TL. Farkındalık olmasa bilinçli tüketici olmasak bizi gondikleyecek.
-
trendyol da kredi kartların peşin fiyatı üzeri taksit yok mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X