valla bunu tek yapan büyük e-ticaret sanırım ya. rezalet |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (28. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: reyminom
geçen sene bu seneden kaç kat iyiydi yeni çıkan iphone 11i 5binli fiyatlara almıştık 100 50 300 100 kuponlar indirimlerle birleşiyordu Jack jones kot ceketi 10 liraya getirmiştim bu sene güzel bir indirim göremedimgeçen sene iphone 11 5 binden mi satıldı? vay be. şimdi olsa anında kapış kapış gider
-
5900 migrosu diyor sanırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Eskiden kod verirdi iyi olurdu
Tv de reklam oldu redmi note 9 128 GB 2200 TL dedi alan gören var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Averell Dalton
Tv de reklam oldu redmi note 9 128 GB 2200 TL dedi alan gören var mı?Su an o fiyat
Stok ara ara güncelleniyor olabilir sürekli son 1-2 adet yazıyor
3 dk sonra gördüm hemen bitmiş yav
-
Telefon denk geldi aldım ama avantajlı mı sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
power bank deli gibi bitti ya. Yetişemedik
-
İyi fiyat hb 2599 a satıyor n11.com da kupon ile 2550 ye anca düşüyor 2200 çok iyi bence bu fiyata doğru düzgün cihaz yok. Türkiye garantili dimi
Link neydi hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Onlinepower bank deli gibi bitti ya. Yetişemedik
Ben simdi aldim sirf diger saticilarda 250₺ diye ihtiyqc oldugundan degil yani 😁 cuzdanda hediye para vardi ne alsam diyordum iyi oldu.
Evet hocam türkiye garantili.quote:
Orijinalden alıntı: Averell Daltonİyi fiyat hb 2599 a satıyor n11.com da kupon ile 2550 ye anca düşüyor 2200 çok iyi bence bu fiyata doğru düzgün cihaz yok. Türkiye garantili dimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
79 dan satılmıyormuydu o
-
tam da ihtiyacım olan teldi. hayırlı olsun
-
Arkadaşlar birden fazla hesap açıp her bir telefon ile 20 TL indirim kazanma şansım var trendyol cüzdan ile 1 kilo Antep fıstığını 40 TL ye aldım bu sayede bu şekilde hesaplar açıp her bir ayrı tel numarası ile hesap açmak sorun yaratır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Kasım 2020; 22:4:19 >
Ben reklamlarda gördüm kablosuz olduğunu anlamadım gerek yok dedim. Sonra tesadüf gördüm 9'u10 geçe falan ama gelince haber ver yazıyordu :D . Ulan kablosuzmuş bee dedim o anda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X