Şimdi Ara

Trendyol yemek 40 TL ye kadar %50si bizden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
7.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: r._fdn

Getir yemek Eskişehir'de 30 TL'ye kadar %50 indirimli hocam

Alıntıları Göster

aynen ben de bugün baktım hocam

umarım uzun süre devam eder bu kampanyalar

rekabet olunca bizim de işimize yarıyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sasdw333ew

boş boş konu açma, hangi şehirlerde geçerli ilçelerde

Canım kardeşim zaten bilsem hangi ilçede ne kadar yazarım değil mi ?Uygulamada ilçe ilçe bilgi vermiyor.Mümkünse sen bak yazıver..

• Benim bölgemdeki lokantaların hepsinin sipariş altlimiti 20 tl.. bunların alayı çakal... bunlarla uğraşmıyorum.. 40 liralık yemeği 15 liraya zomatodan alıyorum, kafam rahat şimdilik

• getir yemek eskişehirde %50 var iki öğün dışarıdan adam akıllı yerseniz 30-35 lira tutuyor 5 lira da toplam bahşiş bıraksanız 40 liraya günü geçirirsiniz. Batıkentte Becks burger var efsane hamburger yapıyorlar önceden 30 liraya 32 liraya söylerdim şimdi 15-17 liraya geliyor 3 lirada motorcu abimize sıcak getirdiği için veriyoruz. Yemek anında sıcacık kapınızda. pizzacı sulu yemek kebap lahmacun vs ne ararsanız var %50 içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

getir yemek eskişehirde %50 var iki öğün dışarıdan adam akıllı yerseniz 30-35 lira tutuyor 5 lira da toplam bahşiş bıraksanız 40 liraya günü geçirirsiniz. Batıkentte Becks burger var efsane hamburger yapıyorlar önceden 30 liraya 32 liraya söylerdim şimdi 15-17 liraya geliyor 3 lirada motorcu abimize sıcak getirdiği için veriyoruz. Yemek anında sıcacık kapınızda. pizzacı sulu yemek kebap lahmacun vs ne ararsanız var %50 içinde.

Hocam bazı çakallar getir %50yi biliyorlar, fiyatları komisyon olmamasına rağmen yemeksepetinden yüksek çekiyorlar. Ben de Eskişehirdeyim bu arada selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

zomato nasıl hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ickiliydibilmemne kullanıcısına yanıt

Zomato da belli rest.larda minimum 40 lira ya 25 lira indirim yapıyor. Ancak çoğunun sipariş limiti yüksek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Zomato da belli rest.larda minimum 40 lira ya 25 lira indirim yapıyor. Ancak çoğunun sipariş limiti yüksek oluyor.

Artık o da bitti :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasdw333ew

boş boş konu açma, hangi şehirlerde geçerli ilçelerde

sen aç o zaman bilader, anca ekran başından atar yapmasıni biliyorsunuz.

konu için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş efendim Trendyol kurye atayamadığı için sipariş iptal olmuş. VE bunu 40’ dakika sonra, gece bütün restoranlar kapanınca söylüyorlar. BU SALAK UYGULAMAYI SON KULLANIŞIMDI. ÖNCE ADAM AKILLI İŞ YAPMAYI ÖĞRENSİNLER. Getir varken buna iş düşmez. Kaç defa sorun çıkarttılar.
  • YEME

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.