Şimdi Ara

Trenvaydaki teyze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet olsun beyler, bugün iş için saat 7.30 da kalktım üstümu giyindim bakımımi yaptım.saat 8 gibi evden çıktım trenvaya vardım ama göreceksiniz iğne Atsan yere düşmez her neyse geç kalmiyim diye biniyim dedim en fazla dayarlar veya ben dayarim diye düşündüm,neyse yerleştik işte benim önümde teyze var ama göreceksiniz sisko, iğrenç kokulu bir teyze beyler ben mecburen bunun arkasına geçtim bir kokuyor bir kokuyor o anda trenvaydan inmek istedim,neyse 2 durak geçti ben Teyzenin arkasındayım aramızda 1-2 cm var az kalsın dayiycam dayamamak için uzaklaşıyorum kambur pozisyonu alıyorum ama nafile teyze artık bilerekmi yapıyor bilmiyorum ama poposunu sürekli bana doğru yaklaştırıp sürüyor,bu böyle 4 durak devam etti trenvay hala dolu ama bu sefer yüzümü Teyzenin önüne döndüm bu seferde telefonu çaldı telefonunu çıkartmak için çantasını göğsüme dayayıp öyle çıkardı ben o an nefes almıyorum zaten iğrenç kokuyor etrafıma bakıyorum teyze telefonla kürtçe konuştu birseyler anlattı.Zebaniye dönüşerek beni zindana attı ve kılıcı popo ma batırdı bundan sonra erkeğim sensin diyerek bana sürekli tecavüz ediyo yardım beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın popo

• Okumayın

• Okumayin trenvay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın tecavüz eden zebani teyze

• quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Lanet olsun beyler, bugün iş için saat 7.30 da kalktım üstümu giyindim bakımımi yaptım.saat 8 gibi evden çıktım trenvaya vardım ama göreceksiniz iğne Atsan yere düşmez her neyse geç kalmiyim diye biniyim dedim en fazla dayarlar veya ben dayarim diye düşündüm,neyse yerleştik işte benim önümde teyze var ama göreceksiniz sisko, iğrenç kokulu bir teyze beyler ben mecburen bunun arkasına geçtim bir kokuyor bir kokuyor o anda trenvaydan inmek istedim,neyse 2 durak geçti ben Teyzenin arkasındayım aramızda 1-2 cm var az kalsın dayiycam dayamamak için uzaklaşıyorum kambur pozisyonu alıyorum ama nafile teyze artık bilerekmi yapıyor bilmiyorum ama poposunu sürekli bana doğru yaklaştırıp sürüyor,bu böyle 4 durak devam etti trenvay hala dolu ama bu sefer yüzümü Teyzenin önüne döndüm bu seferde telefonu çaldı telefonunu çıkartmak için çantasını göğsüme dayayıp öyle çıkardı ben o an nefes almıyorum zaten iğrenç kokuyor etrafıma bakıyorum teyze telefonla kürtçe konuştu birseyler anlattı.Zebaniye dönüşerek beni zindana attı ve kılıcı popo ma batırdı bundan sonra erkeğim sensin diyerek bana sürekli tecavüz ediyo yardım beyler

Doğru olabilir, ama sonlara doğru resmen senaryo yaşmışsınız, bu arada TRENVAY değil TRAMVAY olacak

• Trenvay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edin

• trenvay değil tirenway olcak
  • Em onu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.