Selamlar, Cumartesi günü başıma gelen olaydan bahsetmek istiyorum; Bebek sahilde yürüyüş yapmak için aracımla indim, her zaman ki gibi tüm isparklar doluydu. Kafelerin, restaurantların bittiği yerde, 10-15 araç park etmiş, bir şey olmaz diyerek park ettim. Park yapılmaz uyarısı vardı, 10-15 aracı görünce, 1 saat sonra geleceğim bir şey olmaz diyerek bıraktım. 1 saat sonra geldiğim de Polis ve çekici durmuştu, benim arabayı çekmişler. Buraya kadar evet, oraya park yapılmaz yere park yaptım, hatalıyım ancak olay buradan sonra başlıyor, Önümde ve arkamda duran arabalara dokunulmamış, onlar duruyordu. Benim arabayı almışlar. Bunları da çekecekmisiniz yoksa bizim araba yabancı plaka diye mi uçurdunuz dedim, çekicideki polis memuru ben bilmiyorum senin aracını, etiler otoparkına çekmişlerdir git oradan al dedi. özellikle bekledim, diğer araçlara dokunmadılar bile, basıp gittiler. Vatandaş olarak ne yapabilirim ki , söverek taksiye bindim, takisici; abi buradaki tüm araçlar arkada ki restaurantlara ait, hatta orada bir kişi bekliyordu, bak burada vale elamanı, polisi görünce araç bizim diye söyleyip polisi gönderiyorlar dedi. Sonra adalet, yargı falan işte.... |
BEBEK SAHİLE VALE MAFYASI ÇÖKMÜŞ
-
-
Senin aracı begenmemişlerdir çekmişlerdir lüks bir araç olsaydı dokunmazlardi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
'Park yapilmaz uyarisi vardi ama park ettim ve aracimi cektiler'
Tam olarak beklentiniz neydi de bu kadar sasirdiniz anlamadim.
Vale male karistirmayin hic bence...
Yo, ne demek :)
her şey layik olduğumuz gibi
Topuklarıma zeval mi gelir?
-
buraya yazdığın aynısını cimer 'e yaz. adalet hemen gelmez, ama birgün emniyet müdürüyle restoran sahibi çıkar çatışmasına girer, işte o gün adalet tecelli eder. bknz . sedat peker örneği gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne bekliyordunuz ki. ülke başı boş kalmış. kim nerden koparırsa artık. yozlaşma had safhada. batman'deki gotham city bile daha şerefli. bunun bir de yazlık yerdeki sahil mafyası var. en izbe koyları bile ele geçirmişler. çoğusu da o yörenin insanı bile değil. alayı doğudan giden çapulcu it sürüsü. toplu halde yaşadıklarından kimse karışamıyor. ha karşılır da işte orda da mamalanan bir yetkili vardır.
ülkedeki haksızlıklara tek başına karşı gelmen için iron man olman lazım. haksızlık adaletsizlik gördüğün yere thorun çekiçini inidreceksin...
marvel ve dcden baya alıntı yaptım affola. başka türlü bu böceklerle başedilmez :))
-
ama'dan sonrası önemsiz. park yapılmaz yazan yere aracını çektin ve aracın çekildi. tek gerçek bu.
-
Ülke gotham a döndü yeminle. Bi tane adam gelse de temizlese şu yozlaşmayı. Batman falanda beklemeyin ona da fetöcü derler hain derler kahrından ölür adam.
-
aracın 06 plaka siyah alman arabası olsaydı cekmezlerdi
-
Otoparka ait bi yerse çektirmeleri normal kendi müşterilerine özel sonuçta
-
Gunaydin.
Uyandiginda Oltalari atariz Rihtimdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 24 Haziran 2021; 17:25:23 >
Bazıları olayı anlamamak için çok yoğun çaba sarfetmiş.
Arkadaş diyor ki benim aracım park yasağı olan yerde çekildi tamam diyor ama orada sadece kendi aracının çekildiğini, park ederken yasak olan yerde ondan önce olan, aracı çekildikten sonra da yine yasak yerde olmaya devam eden araçlar varmış.
Sadece kendisine uygulanan yasaktan bahsediyor. Bunu anlamamak için baya yoğun iq düşürme işlemine mi maruz kalıyorsunuz acaba?
-
Aynen kastedilen mekancıya yasak yok halka var, müşterinin aracına dokunmuyor,müşteri değilse cezayi kesip aracı çekiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 25 Haziran 2021; 15:45:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun, tek yön tabelasının olduğu yere bile kamera koyup ceza kes(e)meyenler vale ile asla baş edemezler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fractal designBazıları olayı anlamamak için çok yoğun çaba sarfetmiş.
Arkadaş diyor ki benim aracım park yasağı olan yerde çekildi tamam diyor ama orada sadece kendi aracının çekildiğini, park ederken yasak olan yerde ondan önce olan, aracı çekildikten sonra da yine yasak yerde olmaya devam eden araçlar varmış.
Sadece kendisine uygulanan yasaktan bahsediyor. Bunu anlamamak için baya yoğun iq düşürme işlemine mi maruz kalıyorsunuz acaba?
sonunda anlayan çıkmış
1- park edecek özel yerler bile, oba restorandın gerisinde ki yer bile dolu,
2- is parklar ful,
3- park ettiğim yerde, sıra boyunca dizili 10-15-20araç vardı, en fazla ceza yazarlar yada cekerlerse ceksinler dedim. Zaten ben bunu bilerek çektim. çekilmesine itiraz mı ediyorum hayır
Adam halen yasak yere çekersen çekerler diyor şaka mı nedir?
dondugumde sadece benim aracımı cekmişlerdi, diğerleri olduğu gibi duruyordu, çekiciyi bekledim, adamlar bir süre durdu, park eden araçlara ne resim çekme, nede başka birşey, elinde telefon biriyle konuşuyordu, plaka söylüyordu? teyit mi alıyordu ne yapıyorsa....
taksici bile, abi bunların hepsi vale aracı, onlara dokunmazlar senin değil almışlar dedi,
Her yere çöktürmüşler, daha yasak yer diyorlar. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 25 Haziran 2021; 0:52:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam iron man olsan, "fedöcü bu, israil demiri kullanıyor yiğenim" deyip, psikolojik olarak vururlar seni yine.quote:
Orijinalden alıntı: merkepne bekliyordunuz ki. ülke başı boş kalmış. kim nerden koparırsa artık. yozlaşma had safhada. batman'deki gotham city bile daha şerefli. bunun bir de yazlık yerdeki sahil mafyası var. en izbe koyları bile ele geçirmişler. çoğusu da o yörenin insanı bile değil. alayı doğudan giden çapulcu it sürüsü. toplu halde yaşadıklarından kimse karışamıyor. ha karşılır da işte orda da mamalanan bir yetkili vardır.
ülkedeki haksızlıklara tek başına karşı gelmen için iron man olman lazım. haksızlık adaletsizlik gördüğün yere thorun çekiçini inidreceksin...
marvel ve dcden baya alıntı yaptım affola. başka türlü bu böceklerle başedilmez :))
en iyisi kendi haline bırak. yolunu bulmaya, eğlenmeye bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dini ideolojiler ile yönetilen ülkelerde adalet olmaz. Yasaklar, yolsuzluk ve yoksulluk olur
-
düpedüz rezillik işletme sahibinin ayrıcalığımı var her vatandaş eşit değil mi kanunlar karşısında
-
Yeteri kadar rüşvet verirseniz her türlü kuralsızlığı yapabilirsiniz...
Hiç şaşırmadım.
Bazıları olayı anlamamak için çok yoğun çaba sarfetmiş. Arkadaş diyor ki benim aracım park yasağı olan yerde çekildi tamam diyor ama orada sadece kendi aracının çekildiğini, park ederken yasak olan yerde ondan önce olan, aracı çekildikten sonra da yine yasak yerde olmaya devam eden araçlar varmış. Sadece kendisine uygulanan yasaktan bahsediyor. Bunu anlamamak için baya yoğun iq düşürme işlemine mi maruz kalıyorsunuz acaba? |
buraya yazdığın aynısını cimer 'e yaz. adalet hemen gelmez, ama birgün emniyet müdürüyle restoran sahibi çıkar çatışmasına girer, işte o gün adalet tecelli eder. bknz . sedat peker örneği gibi.
|
ne bekliyordunuz ki. ülke başı boş kalmış. kim nerden koparırsa artık. yozlaşma had safhada. batman'deki gotham city bile daha şerefli. bunun bir de yazlık yerdeki sahil mafyası var. en izbe koyları bile ele geçirmişler. çoğusu da o yörenin insanı bile değil. alayı doğudan giden çapulcu it sürüsü. toplu halde yaşadıklarından kimse karışamıyor. ha karşılır da işte orda da mamalanan bir yetkili vardır. ülkedeki haksızlıklara tek başına karşı gelmen için iron man olman lazım. haksızlık adaletsizlik gördüğün yere thorun çekiçini inidreceksin... marvel ve dcden baya alıntı yaptım affola. başka türlü bu böceklerle başedilmez :)) |
Türk Halkının %60'ı Aptaldır. Açık ve net söylüyorum, arkadaşın başına gelen olayı işine geldiği şekilde anlayan insanlarla aynı ülkede olmaktan utanıyorum. Devletin dini adalettir adaleti olmayan devlet dinsizdir. |
Adam şaşırmamış ki aksine evet hatalıyım demiş ve kendi aracı dışındaki diğer araçlara işlem yapılmamasına içerlemiş. Hayır açık açık yazmış konu sahibi neyini anlamadın |
hadi bu adam yazılandan hiç bir şey anlamamış, bir de buna verilen 18 beğeniye ne demeli? ülkenin durumu içler acısı, okudukları şeyi bile anlamıyorlar. |
'Park yapilmaz uyarisi vardi ama park ettim ve aracimi cektiler'
Tam olarak beklentiniz neydi de bu kadar sasirdiniz anlamadim. Vale male karistirmayin hic bence... |
sonunda anlayan çıkmış 1- park edecek özel yerler bile, oba restorandın gerisinde ki yer bile dolu, 2- is parklar ful, 3- park ettiğim yerde, sıra boyunca dizili 10-15-20araç vardı, en fazla ceza yazarlar yada cekerlerse ceksinler dedim. Zaten ben bunu bilerek çektim. çekilmesine itiraz mı ediyorum hayır Adam halen yasak yere çekersen çekerler diyor şaka mı nedir?
dondugumde sadece benim aracımı cekmişlerdi, diğerleri olduğu gibi duruyordu, çekiciyi bekledim, adamlar bir süre durdu, park eden araçlara ne resim çekme, nede başka birşey, elinde telefon biriyle konuşuyordu, plaka söylüyordu? teyit mi alıyordu ne yapıyorsa.... taksici bile, abi bunların hepsi vale aracı, onlara dokunmazlar senin değil almışlar dedi, Her yere çöktürmüşler, daha yasak yer diyorlar. :)) |
Dini ideolojiler ile yönetilen ülkelerde adalet olmaz. Yasaklar, yolsuzluk ve yoksulluk olur |
Benzer içerikler
- fiorino teyp kodu nerede yazar
- ticari aracı hususiye çevirme
- suzuki jimny yorum
- linea lastik basınç sıfırlama
- lpg bitince benzine otomatik geçer mi
- byd fiyat listesi
- nissan gtr 2024
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- sıfır araba fiyatları
- seat ateca 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X