sen insanlık yapıp konuşmayınca onlar üste çıkıyor. 2016-2017 senesi ben çok tartıştım etiler civarında çokta ceza yazdılar. en son yediemincikteki adam ve polis ile tartışıp, dövüşüp :) akşama kesilen cezaların parası ve arabayı çizmişlerdi onları ödediler :) bir üstteki arkadaşın dediği gibi ters birisine denk gelince tersten görüyorlar :) her ne kadar başkalarını araya sokmamaya çalışsamda bir yerde patlak veriyoruz sabrımız zorlanıyor. |
BEBEK SAHİLE VALE MAFYASI ÇÖKMÜŞ (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynısını bana tuzla sahilde yaptılar. Plaka farklı olunca çekmişler. Önümdeki arkamdaki çekilmemişti.
-
Bu sekilde adam kayirma bana yapilsin bir kutu hidrolige bakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 25 Haziran 2021; 19:28:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç çekme yönetmeliğinde başka araçların giriş çıkışını engellemiyorsa araç çekilmez diyor. Bu yönetmelik kaldırıldı mı bilmediğimden soruyorum arkadaşlar.
Bende şişli cevahir avm nin arkasında bi caddeye park etmiştim geçen sene yolun her iki yanında da 09:00-19:00 arası park yapılmaz yazıyordu. Akşam park ettim nede olsa sabah erken çıkıcam diye. Saat 09:10 geçe aracın yanına gittim yerinde yeller esiyor. Yolun karşı tarafındada aynı tabela vardı boş yer yoktu hiçbir araç çekilmemişti. Benim araçta araç giriş çıkışına engel teşkil etmiyordu. Engel teşkil etse çekin yoksada cezayı kesin gidin arkadaş. Hastam var istanbulda aracımı arıyorum. Cimer bimer ibb heryere yazdım ama nafile.
Sonuna kadar haklısınız. Polis kendi halinde, vatana millete zararı olmayan efendi insanları hep cezalandırmıştır ve cezalandırmaya devam edecektir. Kime diş geçirebiliyorlarsa ona cezayı kesiyorlar. Adalet beklemeyin zaten. Ayrıca kimi kime şikayet edeceğiz?
-
Oglum adamin anlattigini anlayamiyor ve laf sokmaya çalışıyor kendinizi akıllı zannediyorsunuz ulke sizin gibiler bu halde :)
Adalet hak hukuk hepimize lazım ama kendinize sorun gerçekten bunu istiyor misiniz. Mesela sizden olan birine bakışınız ile sizden olmayan birine bakışınız ayni mi. Kendi yakınlarınıza torpil yapmak veya yaptırmamak konusunda ne durumdayiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önüne gelen k*çı kırık cafe, kebapçı, kanatçı vale hizmeti vermeye kalkarsa böyle rezaletler çok olur vale hizmeti vermenin de şartları olmalı en basitinden mekanın mekandaki masa sayısı kadar aracı alabilen ve mekandan en fazla 500 metre uzakta olan kendine ait bir otoparkı varsa vale hizmeti verebilmeli. Bu şart sağlanmazsa vale aracınızı olur olmaz yerlere park eder ya ceza yersiniz, ya aracınız çekilir veya daha da kötüsü aracınız birisinin otoparkının çıkışını kapatacak şekilde park edilmişse ve o otoparktan çıkan birisinin sinirleri yeterince sağlam değilse aracınızı boydan boya çizilmiş ve camları patlatılmış, boya sökücü ile yıkanmış şekilde geri alabilirsiniz veya o otoparktan gerçekten hayati bir durumu olan birisi (örneğin çocuğunu hastaneye veya yarın yapılacak YKS sınavlarına yetiştirecek olan birisi) kendi aracının da hasar görmesi dahil her şeyi göze alarak sizin aracı itekleyerek çarpa çarpa çıkacaktır olan yine sizin araca olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adalet çok zor bundan sonra orman kanunları işliyor.
Yeniköy de aynen böyle.
Sahilin önemli kısmı aynen bu şekilde.
Yeniköyde de bi benzeri oluyor. Kısım kısım. Valelerin olduğu yerden asla araç çekilmiyor. Vale olmayan yerden sürekli araç çekiliyor. Yol aynı yol, tas aynı tas, hamam aynı hamam. Polislerin bu işe ortak olması, yazık yazık......
Polislerin restorana gelip torba torba paketlerle çıktığınıda gördü bu gözler, memur maaşıyla o lüks restorandandan parasıyla almamıştır heralde dimi....
Çekemediklerinin de fotoğrafını çekip plakaya ceza kesiyolar, tabi yine vale kısmında olmuyor bu
Kardeşim polisin amiri komiserdir yaz bildir durum bu bu de fotoğraf çekip, üstüne dava et kamu davası açarsın bırak gerisini onlar düşünsün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vale hizmetleri iş yeri ruhsatlarına işlidir. Akıl alamayacağınız vergiler ve haraçlar ödemekte hepsi gelen müşterilerininde araçlarının kapılarının önünde olması durumu bütün dünyada geçerli birşey ama arkadaşın kafası oldukça garip bebek gibi yerde beleş park yeri bulduğunu zannediyor sen bence hiç mahallenden çıkma
Neden hemen taksicinin lafına itibar ediyorsun ki? Yasak yerde adamlar gidip tüm arabaları aynı anda çekemeye bilir. Mdem öyle yarın git fotoğrafla şikayet bak ne olacak?
Hiç çabalamayın yanlışı düzeltmek için, suya sabuna dolunmadan internette ağlayın hatta kendiniz suç işleyin sonra ‘muh adalet’
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 26 Haziran 2021; 12:5:25 >
Digerleri restaurant doye parasini odemis iste cok abartmissin
Parasını ödeyince park yasağı olan yere park edilebiliyorsa zaten konu sahibi de parasını ödeyecekmiş (yani cezasını ödemiş zaten çekildikten sonra araç).
Saçma sapan işinize geldiği gibi işleyen bir düzenin savunucusu olmak hoşunuza gidiyorsa bilemem tabi orasını
-
quote:
Orijinalden alıntı: yagızalp
'Park yapilmaz uyarisi vardi ama park ettim ve aracimi cektiler'
Tam olarak beklentiniz neydi de bu kadar sasirdiniz anlamadim.
Vale male karistirmayin hic bence...hadi bu adam yazılandan hiç bir şey anlamamış, bir de buna verilen 18 beğeniye ne demeli?
ülkenin durumu içler acısı, okudukları şeyi bile anlamıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 26 Haziran 2021; 13:59:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X