Şimdi Ara

BEBEK SAHİLE VALE MAFYASI ÇÖKMÜŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
9.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Halkının %60'ı Aptaldır.

Açık ve net söylüyorum, arkadaşın başına gelen olayı işine geldiği şekilde anlayan insanlarla aynı ülkede olmaktan utanıyorum.

Devletin dini adalettir adaleti olmayan devlet dinsizdir.

• Bu tip işlerde belediyelere peşkeş çekiyorlar. Al gülüm ver gülüm dönüyor.

• İyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reza zarrabın bir lafı vardı aklıma geldi konuyu okuyunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adamlara arabayi verip sordugunda konuyu daha için anlarsin,

Otoparka çekin benim aracımı lütfen, gelirsin kaldırımda.

Abi bizim işimiz bu oraya kimse park edemez biz ederiz, ceza gelirse bize getir çözeriz ama gelmez abi.

Bu 20 yıldır gazeteye çıkar, İstanbullu olup yaşı 40 üzeri herkes bilir.

ekşi sözlük
    rumeli hisarı ispark'ın mafyanın elinde olması
    https://eksisozluk.com/rumeli-hisari-isparkin-mafyanin-elinde-olmasi--4410866?p=2

www.hurriyet.com.tr
    Otopark mafyasına yakın takip
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/otopark-mafyasina-yakin-takip-38289369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 25 Haziran 2021; 8:33:47 >

• İstinye - Yeniköy sahil taraflarında da aynı durum mevcut. Daha önce polisle kavga etmişliğim de var. Eşşek kadar duraklama-park yasak tabelası var, UKOME kararı ile acil ulaşım yolu diyor, mekanlar araçlarını boncuk gibi diziyor arka arkaya. Ben hemen yanda ara sokağa koyuyorum yolu da kapatmıyorum, adamlar gelip çekmeye çalışıyordu. 155'i de aradım Cimer'e de yazdım zamanında bir şey değişmedi. Bu dediğim yer de CB Huber Köşkü'ne 1km mesafede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441

Reza zarrabın bir lafı vardı aklıma geldi konuyu okuyunca

O laf Reza Zarrab'ın değil de dedesinindi sanırım  .

• mafyanın,çetenin,haraççının,gaspçının,hırsızın olmadığı yer mi var güzel ülkemizde..

bu tarz haberlerden sonra bazen diyorum keşke herkes kendi adaletini kendi sağlayabilse,yasalarımız buna izin verse,teksas filmlerindeki gibi mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 25 Haziran 2021; 11:42:29 >
  • Bu durumun çok basit, birkaç cümlelik bir açıklaması var:

Diğer araçlar valeye teslim edilmiş, dolayısıyla çekici gelip çekmeye yeltendiğinde bel çantasında araba anahtarları olan vale koşarak aracın yanına geldiğinde bu aracı nasıl çekebilirler ki? Fiziksel olarak kaldırıp bir yere götüremezler anca plakaya ceza keserler. Sizin araca yöneldiklerinde sahiplenen kimse çıkmadığı için kaldırıp götürmüşler. Diğer araçlara ceza kesilmediğini nereden biliyorsunuz? Bir sürü kişinin plakasına aracı valedeyken cezai işlem uygulanıyor.

Bebek'e haftanın 3-4 günü yürüyüş için giden biri olarak nacizane tavsiyem: Madem yürüyüş yapacaksınız, aracınızı yasal olarak park edebileceğiniz ilk yere park edin ve yürüyün. Her semtte aracınız için boş park yeri bulacaksınız diye bir şey yok. Bırakın bu park sorununu Bebek'te yaşayan ev sahipleri düşünsün.

Yurtdışında Bebek benzeri sahil yerleşimlerinin çoğuna (İtalya, güney Fransa vs.) motorlu araçla girmeniz bile mümkün değil;)

• Adamlarim gerçekten anlaması kısıtlı.

Adam diyor ki "Kişiye göre adalet uygulaniyor"

Sen diyorsun ki suçlusun

Park edilme diye bir yasak olmaz , dünyada herkes istedigi yere park eder, eğer böyle bir kanun geldiyse, herkese eşit uygulanmalı, yoksa bu kanunlar keyfi uygulamadan dolayı kamu vicdanini zedeler.

Arac cekim konusunda ben de yillardir şikayetciyim, haksiz yere defalarca aracim çekildi.

Trafigi engellemeyen yerde sadece benim arabam kirmizi audi diye cekiliyordu, hep ama hep benimki.

Daha ucuz arabalar dururken benimki.

Mesela arkadaşımın arabasj siyah bmw idi, ve üzerinde bir kamu kurulusunun logosu vardi o çekilmiyordu.

Yani o logo olunca trafiği artık engellemiyor mu araç?

Böyle bir mantik olmaz. Ama bu yüzden burası Turkiye , Almanya ise Almanya ve Almanlar vallahi de billahi de bizi hiç kiskanmadilar ve kiskanmayacaklar

• Konunun yargı ile ne ilgisi var?

• fractal design kullanıcısına yanıt

Benim üzüldüğüm bir de seçimde oy veriyor bu okuduğunu anlamayan kitle... 

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

'Park yapilmaz uyarisi vardi ama park ettim ve aracimi cektiler'

Tam olarak beklentiniz neydi de bu kadar sasirdiniz anlamadim.

Vale male karistirmayin hic bence...

Lisede bütün sınıf gürültü yaparken, kapıdan giren müdür yardımcısının koskoca sınıftan sadece seni cezalandırdığı oldu mu hiç?

Olmamış belli ki.

• cormen kullanıcısına yanıt

Yargı=Hak,hukuk,adalet demektir...Eğer bir ülkede yargı bağımlı hale gelmişse,adalet adamına göre işliyorsa,hak; hakedene verilmiyorsa o ülke her gün fezaya araç kaldırsa bile o ülke hiç bir zaman belini doğrultamaz...

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

Hayır yargı, hak hukuk adalet demek değildir. Kavramları birbirine karıştırıp altlarını boşaltmayın.

• Çok benzer bir olay benim başıma geldi yine İstanbul’da ama benim koyduğum yerde park yasak tabelası yoktu.

4 araçlık park yerinde Audi a6,s class birde 7 serisi vardı. En arkalarına da ben koydum gittim geldim benim renegade yok diğer 3ü duruyor. Sonra polise sordum nerde park yasağı diye taaa sokağın başındaymış. Öbürlerini de çekmemişler.

Gidip aracımı otoparktan aldım bi güzel cezamı ödedim geri döndüm o araçlar hala orada duruyordu. Ben polisle konuşurken binanın güvenlik görevlileri bana bakıp gülüyorlardı muhtemelen onlar çektirdi. Sonradan öğrendim bina da TEB bankasının merkez binasıymış. O gün bugün TEB bankasından çöp bile almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

'Park yapilmaz uyarisi vardi ama park ettim ve aracimi cektiler'

Tam olarak beklentiniz neydi de bu kadar sasirdiniz anlamadim.

Vale male karistirmayin hic bence...

Adam şaşırmamış ki aksine evet hatalıyım demiş ve kendi aracı dışındaki diğer araçlara işlem yapılmamasına içerlemiş.

Hayır açık açık yazmış konu sahibi neyini anlamadın 

• tabi canum sen keruzmusun seninkinu cekeceğselar digerlerini da çekeceğlar. yasak yere park etmekte sorin yoktur da, ters yöne de girersun yasak yere de park edersun.

• benane zenginler düşünsün iyi olmuş  

• Asıl olay şu, senin aracı polis çekmiyor. Vale çektiriyor özellikle. Şu araban bizde değil diyorlar hop araba çekicide uçuyor.
    Eskiden olsa zaten parkedemezdin, valeler müsaade etmiyorlardı.
    Bir kaç kez ters sağlam adamlara denk gelince çekici yöntemi uygulanıyor. Daha temiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.