Şimdi Ara

BEBEK SAHİLE VALE MAFYASI ÇÖKMÜŞ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
9.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı durum İzmir Alsancak kordon da benim başıma geldi. Çıkan aracın yerine girdim. Benim aracımı çektiler. Aracımı bıraktığım yere geldiğimde diğer araçlar duruyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir taksicinin lafına inanacak değilim, koskoca emniyet güçleri'de bir restaurant'ın valesinin iki lafı ile iş yapacak değil

• "Park yapılmaz uyarısı vardı, 10-15 aracı görünce, 1 saat sonra geleceğim bir şey olmaz diyerek bıraktım."

Buradaki "bir şey olmaz" çok şey anlatıyor.

Eğer arabanız çekilmeseydi yada aynı yere parketmiş başka bir araç çekilseydi yine böyle bir başlık açacak mıydınız?

Genel olarak aracınız çekilirken yetişirseniz çekilme işlemi durur. Bu nedenle o araçları vale beklediği için çek(e)miyorlar. Eğer siz de aracınızın başında olsaydınız çekilmeyecekti. Bu noktadan bakınca muamele eşit gibi duruyor.

Ceza kesip kesmediklerini bilemiyoruz, ceza mekanizması her an gerçek zamanlı işlemiyor. Mevkinin kritikliğine göre günün belli saatlerinde ceza piyangosu vuruyor.

2018e kadar yabancı plakalar doğru düzgün trafik cezası bile ödemiyordu, sonra yönetmelikte düzenleme yapıldı ama şuan uygulama nedir bilmiyorum.

Siz foruma değil, ilgili mercilere şikayetinizi yaparak takipçisi olmalısınız. Vatandaşlık görevinizi bu şekilde yerine getirmiş olursunuz. Hukuki yol budur. Forum daha sonraki konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 27 Haziran 2021; 2:12:52 >

• Bence sırf mesaj sayınız artsın diye yorum atmışsınız. Park yasağı olan yerde vale, diğer araçlara ceza yazılmıyor falan ve sizin attığınız yorum bu ... ilginç

• rantçıbaşı kullanıcısına yanıt
    Niye amadan sonra beynin okumaya müsaade mi etmiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    👍 süper yorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Sizi de anlıyorum tabiki, pisa verileri malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Benim üzüldüğüm bir de seçimde oy veriyor bu okuduğunu anlamayan kitle... 

Daha da kötüsü bu kitlenin de oyu 1 bizimki de 1.  

• Pisa sınavlarında neden en sonlarda olduğumuzu çok daha iyi anladım. Basit düzeyde olan bir metni dahi anlayamayan bireyler yetiştiriyoruz. Komple eğitim sistemini değiştirmek gerekiyor. Aynı zamanda da vicdanlı insanlar yetiştirmeliyiz. Başkasının başına gelen kötülüklerden mutlu olan bir toplum ne ara olduk biz. Mesajları okudukça ülkenin neden bu halde olduğu çok net gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksızlık heryerde,sorsan herkes müslüman,müslüman müslümana bunu yapmamalı

• eee muz cumhuriyeti burası, ne bekliyorsun ki.

• Mafya'ya para verseydin keşke de polis çorbasını alsaydı.

Al gülüm ver gülüm.

• sömürü düzeninin optimizasyon aracı...

• quote:

Orijinalden alıntı: forum13

Araç çekme yönetmeliğinde başka araçların giriş çıkışını engellemiyorsa araç çekilmez diyor. Bu yönetmelik kaldırıldı mı bilmediğimden soruyorum arkadaşlar.

Bende şişli cevahir avm nin arkasında bi caddeye park etmiştim geçen sene yolun her iki yanında da 09:00-19:00 arası park yapılmaz yazıyordu. Akşam park ettim nede olsa sabah erken çıkıcam diye. Saat 09:10 geçe aracın yanına gittim yerinde yeller esiyor. Yolun karşı tarafındada aynı tabela vardı boş yer yoktu hiçbir araç çekilmemişti. Benim araçta araç giriş çıkışına engel teşkil etmiyordu. Engel teşkil etse çekin yoksada cezayı kesin gidin arkadaş. Hastam var istanbulda aracımı arıyorum. Cimer bimer ibb heryere yazdım ama nafile.

Benim bildiğim bu kuralın hala devam ediyor olması lazım ama gel gör ki uygulamada öyle yapmıyorlar. Çek gitsin diyor polis. Okul, kavşak, otobüs durağı gibi yerler dışında araç çekilemez, cezanı yazar geçersin normalde.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Hak, Hukuk ve Adalet sözcükleri Arapça.

Türkçeleri:

Hak: Pay
    Hukuk: Tüze
    Adalet: Tüzük

Hakkı olmak: Payı olmak
    Hak etmek: Pay kazanmak

Türkiyemiz Araplarla, Türkçemiz Arapça sözcüklerle kirlenmiş durumda.

Cumhur da arapça bir sözcüktür. Cumhur nedir diye sokaktaki kişiye sorsan bilmez. Cumhur'un Türkçesi halktır. Cumhurbaşkanı 'nın Türkçesi Halkbaşkanıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.