Konuyu yukarılara taşır iseniz çok sevinirim bir çok mağduriyet var 10 kişi 100 kişi değil 1000 lerce insan bu durumda şuanda !! Herkese merhaba başıma gelen 2.5 aydır hala sonuçlanmayan ve binlerce kişinin hala mağdur olduğu parasını alamadığı satıcı vs değil direk trendyolun kendisi tarafından dolandırıldım. Bir çok arkadaş ta benim gibi dolandırıldı ve hatta çoğu farkında bile değil. Olay 11.09.2024 tarihinde gelişti 634 tl lik bir sipariş oluşturdum ücret hesabımdan çekildi. Ertesi gün bir bakayım yola çıktımı vs diye siparişlerim kısmına girdim ve siparişin yok olduğunu fark ettim iadelerde iptallerde hiç bir yerde görünmüyordu. Durumu müşteri temsilcisine bildirdim ve bana klasik 1 hafta içerisinde geri yatacağını belirtti. Üzerinden 1 hafta geçti sonra 1 ay oldu gelen giden yok . Tekrar iletişime geçtim Bana ücretin yattığı söylendi bankanızla iletişime geçin dendi. Bende bankayı aradım görünmüyor tabi tekrar aradım trendyolu bankaya giderek içeriden kontrol ettirin cevabını aldım. Bankaya iş yerimden izin alarak ve 30 km yol çekerek gittim . Banka kesin olarak gelen bir mebla olmadığını iadeyi yapan firma ile iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Trenyolu aradım durumu izah ettim bir kaç temsilci ve 2 saat sonucunda durumun farkına vardılar . Genel bir sorun olduğunu kabul ettiler en geç ay sonuna kadar yatacağını belirttiler . Şuan için tam 2 ay 7 gün geçti üzerinden ve temsilciler hala net bir tarih veremiyor resmen paramı gasp ettiler . Ortada bir sipariş yok fakat param ellerinde ve umurlarında değil !!! . Ya mebla büyük olsaydı düşünsenize 50 bin TL lik bir bilgisayar aldınız ve sipariş oluşturulmadı para çekildi 2.5 ay olmuş ve hala paranız iade edilmedi . Bu bir suç bunun adı dolandırılmaktır ve işin komiği farkındalar ve hala ücreti yatırmıyorlar kale almıyorlar. Bu firmadan sipariş geçecek arkadaşlar bu anlattıklarım başınıza gelmiş olabilir farkında bile olmaya bilirsiniz. Veya başınıza her an gelebilir ve eliniz kolunuz bağlı kalırsınız. Sizlerden yardım beklemekteyim hukuki olarak ne tür yaptırımlarda bulunabilirim artık işin parasında değilim ceza almalarını bu durumdan ötürü zarar görmelerini istiyorum .. Maddi olarak bir engelim yok zamanım çok uğraşırım .. |
Bildirim