Bildirim
Trident hakkındaki goruslerinizi alabilirmiyim !!!!!
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım, ben satın aldım. 2 ay kadar oluyo. ancak bunun 3 adet versiyonu var.
dvd 992, 993, ve 995
sanırım benimki dvd 993 idi. ön kapağı motorsuz olanı....
diğer iki modelin de ön kapağı motorlu... ve sakın alma derim.... çünkü motorlu olan mekanik aksamı kesin kısa bir süre sonra bozulacaktır... hatta bir pioneer servisinde teşhirde olan bir ürün görmüştüm.... o bile bozuktu.... eleman da sakın alma demişti.
ama ön kapağı motorsuz olanda hiç bir mekanik aksam yok.... ve oldukça güzel bir alet... dvd dvix vcd mp3 çalma özelliğinin olması ve sd ve usb den memory kullanılabilmesi mükemmel... başka hiç bir teypte yok (in-dash modeller hariç ki fiyatları 1 milyarın üzerinde) ses kalitesi de güzel..... eğer pioneer yada sony kolonların yoksa teybin ne olursa olsun zaten o mükemmel ve kusursuz ses kalitesini alamazsın....
teybin tv özelliğine gelince çok büyük beklenti içine girme.... ama yaşadığın yere göre de değişebilir... ben eskişehirdeyim ve eğer hareket halinde değilsem 5-6 kanalı fena göstermiyo....
ben hepsiburada.com dan 480 ytl ye 12 takside satın almıştım.... hatta 1 gb sd kart da hediyeydi... benimki minton marka ve trident ile tamamen aynı... sadece trident yerine minton yazıyo.... bence o siteden minton alabilirsin.... çünkü mintonun servis ağı ve kalitesi tridente göre çok daha yaygın ve iyi.....
başka sorun olursa yanıtlayabilirim....
özetle....
480 ytl ye klasik bir sony pioneer alacağıma multimedia özelliği olan (mp3 şarkı yerine, video formatında video klip seyrediyorum) bu teybi tercih ederdim ve de öyle yaptım....
-
dostum;
ben bu teybi almanın eşiğinden döndüm.
iyiki almamışım.yakından ve çalışır halde inceledim,tam bir tasarım faciası!
alternatif olarak sana goldmaster dvd 7060 modelini öneriyorum -
bencede alma git baska bir teyp bul birazdaha para verirsen daha iyisini alırsın zaten -
bahsettiginiz 995 tridentden kullandım tempramda tempranın küllügü teybin üstünde kaldıgı için tozdan dolayı kısa sürede cd calar bozuldu teybin kafasını dikkatli sökmesseniz yandaki tırnagı kırabiliyosunuz ses kalitesi pioneer veya dengi markaları aratmaz bundan emin olun cd calardan ziyade 1gb lik kartla kullanırsanız baya memnun kalırsınız tv tunerini hiç kullanmadım biraz dikkatli kullanmak gerekiyo degilse gayet güsel teyip ama radyosu zayıf bunu peşin söyleyim sonuc olarak alınsada olur alınmasada olur alın veya almayın diyemem -
arkadaslar saolun tavsiyeleriniz icin ben almaktan vazgectim sanirim. . . :D -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X