Şimdi Ara

Trident WT5 android 2.2 + çift sim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laleoglu

Herkese Selamlar,

Çift hatlı bir telefona ihtiyacım olduğundan bu modeli incelemeye aldım ama henüz yeni bir telefon olması ve kullanıcı yorumlarının yetersizliği hala kapalı kutu. Bu telefonun HTC V9 adıyla internetten satışı var. Bende bu isimle araştırınca iki adet videosunu buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=842XuVgDl0E&feature=player_embedded ve
    http://www.youtube.com/watch?v=TUrUDRwsD6k&feature=related

Sanırım hepimize bu telefonun işlemci performansı konusunda bir fikir verecektir. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Bence maps i biraz yavaş açtı onun dışında gayet iyi görünüyor. Ayrıca fiyatına göre de katlanılabilir böyle bir yavaşlığa da...

• quote:

Orijinalden alıntı: empoeq

quote:

Orijinalden alıntı: laleoglu

Herkese Selamlar,

Çift hatlı bir telefona ihtiyacım olduğundan bu modeli incelemeye aldım ama henüz yeni bir telefon olması ve kullanıcı yorumlarının yetersizliği hala kapalı kutu. Bu telefonun HTC V9 adıyla internetten satışı var. Bende bu isimle araştırınca iki adet videosunu buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=842XuVgDl0E&feature=player_embedded ve
    http://www.youtube.com/watch?v=TUrUDRwsD6k&feature=related

Sanırım hepimize bu telefonun işlemci performansı konusunda bir fikir verecektir. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Bence maps i biraz yavaş açtı onun dışında gayet iyi görünüyor. Ayrıca fiyatına göre de katlanılabilir böyle bir yavaşlığa da...

bunun aynısı olduğuna emin miyiz?

• evet forma yenı uye oldum bıraz arastıra yapıyordum
    buyrun okuyun trident wt5 aldım 2 mayısda elıme gectı 6 mayıs gıbı ıste 2-3 gun kullandım deneyımlerımı paylasayım
    oncelıkle androıd olması cok guzel froyo 2.2 flash destegı var ama ben goal unıted acmaya calıstım flash player ıstedı daha yukleyemedım :D
    telefon cok sık kamerası ıyı cekıyor auto flash var androıd market acık ıstedıgınız ındırın
    sarz suresı 1.5 2 gun tus takımı ısık sıstemı dıyor alt tarafta yanan ısık yok eeeeee her guzelın bı kusuru vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya018 -- 16 Mayıs 2011; 16:35:31 >
  • Bazı videolarda telefonun ayarlar bölümündeki bir menüden dokunmatik hassasiyeti ve işlemci hızı ayarlanarak bahsettiğiniz takılmalar düzeltilebiliyordu. Sizde bu ayarları denediniz mi acaba? Öğrenmek için soruyorum.
  • ole bı menu gormedım telefonu kurcaladım ama yokkı
  • Aşağıdaki linkte bu telefonu kullananların değerlendirme tablos var. kaya018 arkadaşımızın tecrübelerini de göz önüne aldığımızda telefon ortada bir yerlerde kalıyor. İyi diyenler neye göre bu yorumu yapmışlar oda bir soru işareti.

http://www.sahibindenyorumlar.com/sahibinden_yorumlar_inceleme.asp?act=urundetay&idx=824&urun=sahibinden_Trident_WT5_Cep_Telefonu_yorumlar%FD
  • Şimdi ne başkalarını kandıralım nede kendimizi avutalım. Huawei ve Trident tamamen Çin malı ürünler. Huawei çok sayıda fason üretim yapar. Türkiyedeki Avea, Turkcell, Vodafona ait tüm 3g modemler Huawei üretimi, yani hepsi çin malı. Tridentin tüm telefonlarıda Çin malı. Yok şurada fabrikaları varmışmışta yok kendileri üretmeye başlamışmışta, yok öyle bir şey, masal hepsi. Türkiye de yapsalar yapsalar kutulamayı/paketlemeyi yaparlar. Onda da cihaz ve aksesuarların tamamı montajlı olarak, basılan kitapçıklar, kutu vs... hepsi çinden gelir. Sebep nakliyede hacimden tasarruf için. Bunları kabul edin etmeyin geneli böyledir. Eğer biraz sermayeniz varsa sizde kendi markanız olan ürünleri sadece üretilecek modeli seçme ve havele zahmetine girerek Tridine Bandım markalı telefonlara sahip olabilirsiniz. Bir ürünü aldığınızda herhangi bir problemde karşınızda muhattap bulmak çok önemli.

Gelelim bu ürüne. Bu ürünün benim için cazip gelen yanları Android ve çift sim olması.
    Çift simli incelediğim modeller
    Çift simli LG GX200 250-300 TL arası standart bir telefon. Fiyatı vazgeçirdi.
    Çift simli Samsun modellerine

Bu ürünün diğer standart Çin malı telefonlardan bazı farkları
    - Android işletim sisteminin olması. ( Android işletim sistemine sahip başka çin modellerinde TV vs. gibi özelliklerde mevcut.)
    - gps, 3g gibi özellikleri android keyfinde yaşıyorsunuz.
    - Diğer marka Android telefonlara göre daha ucuz (350-400TL)
    - Çift SIM var.
    - Diğer çin mallarına göre pahalı.

Kullananlar lütfen izelenimlerini yazsın. Şuan android ve çift simli alternatifi pek yok. Sürpriz yaşamak istemiyorum.

• arkadaşlar bu telefonu alıp kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa bizleri iyi yönlendirmiş olurlar.
    trident wt5 'in 1.hat ve 2.hat telefonla görüşme kalitesi nasıl?, normal kullanımda şarjı kaç gün gidiyor, menü hızı nasıl, android market sorunu var mı, GPS için bağlantı şart mı, veya size göre eksi yönleri ve artı yönleri nelerdir bahsederseniz bizlerin doğru karar vermesinde çok yardımcı olursunuz. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgLeR -- 19 Mayıs 2011; 14:41:44 >
  • gerçekten kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacımız var bende almayı düşünüyorum ve trident kullanıcısı olarak wt9 u iki yıl kullandım servis ve diğer yönlerden trident muazzama yakın o yüzden android sistemide varsa bu telefonu düşünüyorum kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz
  • eklemek istiyorum çinde üretilmeyen telefon yok.
    huawi motorola gibi cep üreticilerine parça üretiyor.
    bence fiyata göre değerlendir.
    en yakın telefon galaxy mini.
    galaxynin ekranı küçük kalitesi az 3g si iyi dokunmatiği iyi.
    trident wt5 ekranı iyi, android market açık. çift hat açık. bence çift hat olması kötü
    android ve çift hat fazla gitmez. pilide normal daha yüksek olmalıydı.
    yanında extra 1 pil ve kulaklık filan veriyor. ayrıca tridentin dış yüzeyi daha iyi.
  • arkadaşlar ben bu cihazı aldım 3 gündür kullanıyorum gayet memnunum tek sorun batarya ömrü ben sürekli çift hat açık wirelers ve edge açık kullanıyorum 1.5-2gün dayanabiliyor. ama daha yüksek mAh bir batarya araştırıyorum bulabilirsem cihaz kusursuz olacak. bunun dışında arada bir yavaşlama oluyor ama katlanılabilir gerçekten. Facebook ve gmail push özelliği şahane. Facebooktan yorum veya mesaj aldığınızda mesaj sesi çıkarıyor ve bildirim gösteriyor. Ayrıca facebook chat özelliği de mezvcut ve o da bildirim veriyor ses eşliğinde. yani telefonunuza sürekli bakmadan hem msn de hem facebookta hem de mailinizde online olabiliyorsunuz. gps i de çok başarılı google maps var latitude var arkadaşlarınızı harita üzerinde görüntüleyebiliyorsunuz. market açık ve program yüklemesi çok kolay. Bence cihaz özellik ve yetenek olarak samsung galaxy ace modeline çok yakın o cihaz 760tl civarındayken bu 400tl ve çift ahtlı. dediğim gibi bataryası güçlenirse kolay kolay durudurulamayacak bir cihaz bence.

•  Trident WT5 android 2.2 + çift sim

Trident WT5 android 2.2 + çift sim

Genel itibariyle kasası kaliteli görünüyor,agps oldugu yazılmış bu gps türü şebeke desteklidir yani şebekeyle devamlı veri aktarımı sayesinde konumunuzu belirler tabi ücretlidir, ekranı oldukça kalitesiz görünüyor,ayrıca işlemcisi çogu uygulamalarda oldukça yetersiz hele hele flash desteginden bahsedilmiş slayt olarak destekliyor sanıyorumgüncelleme ise bu telefona 2.2'den sonra eminim çıkmayacaktır,buda marketteki uygulamalar üzerinden sorun yaratması anlamına geliyor,ortalama android 5-6 ayda 1 güncelleniyor sıkıntı yaratacaktır,trident servisleri tam bir başbelasıdır 2 tane aldıgım çift simkartlı telefon 2 si 4-5 ayını doldurmadan durduk yere bozuldu servise verip 20 30 gün kadar oyalanıp kullanıcı hatası denilip telefon kadar tamir ücreti istediler yani biraz dikkatli olun ama dersenizki ben telefonu çok hassas kullanıyorum güncellemeyecegim uygulamada istemiyorum öle android telefonum olsun diyorsanız alabilirsiniz.

• bende trident kullanıyorum iki yıldır fakat hiçbir zaman servisten sıkıntı çekmedim üç defa gönderdim bir hafta için her türlü arızası yapılııp tarafıma iletildi ben alacağım en azından aynı özelliklerdeki telefonlar 700 civarı para iken bu telefonun maddi yönden bende tercih edilebilir özelliklerinde tabiki tam anlamıyla verim alınamayabilir android market gibi deneyecez bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex108

bende trident kullanıyorum iki yıldır fakat hiçbir zaman servisten sıkıntı çekmedim üç defa gönderdim bir hafta için her türlü arızası yapılııp tarafıma iletildi ben alacağım en azından aynı özelliklerdeki telefonlar 700 civarı para iken bu telefonun maddi yönden bende tercih edilebilir özelliklerinde tabiki tam anlamıyla verim alınamayabilir android market gibi deneyecez bakalım

yorumunuzu bekliyoruz
  • çok pahalı ya 400 tl den aşağı düşmeli internetten alsak bozulsa geri gönder felan bayağı kargo masrafı en uygun 425 e buldum bayiden ama çok pahalı geldi düşsün biraz alacam inş
  • Arkadaşlar bazıları telefonu 1000TL lik cihazlarla karıştırıyor. Flash çalışmaz filan, flash son sürümü problemsiz çalışması için 1ghz işlemci gerektiriyor ve Samsung Galaxy Ace 700-800TL ve 800 mhz, o çalıştırmıyor mu?
    Telefondan malzeme kalitesi olarak pek bir şey beklememek gerekiyor. Ama yazılımsal olarak her şey Android, buna dikkat etmeniz gerekiyor.
    Çift hat ve Android isteyenlere birebir.
  • Yeni Modelleri Sitelerinde Duyurmuşlar A1000 ve A2000 Diye Görünüşleri Felan Karizma. Launcherleride Birisi Launcher Pro Diğeri ADW Launcher Gibi :) Ben VF-945 Kullanıyorum. Çift Hat İstiyorum Bakalım Bu Modeller Çıksın Alınabilir Ama Custom Rom Çıkmaz Firma Sürüm Çıkarırsa Çıkarır Yoksa Hep 2.2 Kullanılır. Çünkü Sadece TRde Trident Var. Türkiyedede Custom Rom Yapan Yok Hep Başkalarının Yaptığını Editleyenler Var.
  • vallaha o hatayı ben bır kere yaptım trıdent alarak 3 ay zor dayandım sattım belkı bu telefonda hatalar duzeltılmıs olabılır ama kısısel fıkrım ben almam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.