Şimdi Ara

Trident WT5 android 2.2 + çift sim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
    Boyut(mm) : 115.5 * 60.0 * 10.3
    İşletim Sistemi
    2.2 Froyo Android
    Anroid Market
    10.1 Flash Desteği
    Bağlantılar
    Bluetooth™
    USB ile bilgisayar bağlantısı
    GPRS
    WAP
    W-LAN
    AGPS Desteği
    Hafıza
    Dahili hafıza (200MB)
    32 Gb micro sd desteği
    Ekran
    3.5" HVGA (480*320 piksel)
    Kapasitif Dokunmatik Ekran
    Radyo
    FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
    Kamera / Fotoğraf
    3.2 Megapiksel Arka Kamera
    0.3 Megapiksel Ön Kamera
    Video
    Video Kaydedici
    Video Oynatıcı
    Ses ve Müzik
    Müzik Çalar(MP3,MP4)
    Ses Kaydedici
    Polifonik ve Midi Melodiler
    Mesajlaşma
    SMS
    MMS
    Uygulamalar
    E-Kitap Okuyucu
    Oyunlar
    Ajanda
    Kronometre
    Takvim/Hatırlatma
    Alarm
    Saat
    Hesap Makinesi
    Çağrı Yönetimi
    Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
    Arayan kişiye özel resim gösterme
    Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
    Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
    Kullanıcı grupları oluşturma
    Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
    Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
    Çağrı zamanı / çağrı ücreti
    Kutu İçeriği
    W-T5 cep telefonu
    Sarj Cihazı ve USB Kablo
    Kullanım Kılavuzu
    Garanti Belgesi
    Kulaklık

bilgiler dijital.com dan alınmıştır.

• cb1111 teşekkür ederim cevap için flashı kurduktan sonra videoları açıcakmı bakalım kurduğunda paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Trident Wt-5

uzun zamandır takip edip net üzerindeki yorumları araştırıyordum Yaklaşık olarak 1 hafta önce Trdükkandan malum fiyata aldım telefonu ve bazı arkadaşların sorularına cevap olabilecek izlenimlerimi aktarmak istiyorum

Öncelikle çift hatlı bir telefon alacaksanız dokunmatik olsun istiyorsan android işletim sistemi olacaksa bu telefon BENCE tam size göre bir telefon

Dokunmatiği çok hassas mesaj yazarken yan tutuyorsanız telefonu ve parmağınız yanlışlıkla çarparsa anında harfi ekliyor o derece hassaslığı var elbette ileride ne duruma gelecek ekranı orası muamma ancak ilk izlenimim oldukça güzel ve hassas olduğu

Android market açık bir çok programı ve oyunları sorunsuzca indirip kurabilirsiniz ayrıca telefonu alıp ilk kulanırken ve markete bağlanırken bir dizi üyelik işleminden geçiyorsunuz bu işlemler sonunda isterseniz telefon dışında PC üzerinden android markete girip pcnizden hiç telefona dokunmadan otomatik olarak istediğiniz programları yükleyebiliyorsunuz elbette bazı programlar ve oyunlar yüklenmiyor telefona uygun programlar ve oyunlar için cihaznızı arama kriterlerinden seçmenizde fayda var

Wifi ayarları için sadece kablosuz ağın şifresini girmem yeterli oldu hiçbir sorun yaşamadan bağlantı tamamlandı telefon üzerindeki browser internete bağlanma açısından bana yeterli geldi tabiki firefow veya diğer browsersları kurup kullanmak elinizde

Telefon üzerinden internete sounsuzca bağlandım test amaçlı bazı sitelere girdim youtube ve imdb sitesinden sorunsuz olarak videoları izledim FAKAT android için CANLI TV adlı programı indirip çalıştırdığımda tvler için flash gerekli yazısı çıktı şuan flash player 10.3 sürümünde olduğu için yükleme yapılamıyor SD kart aldığımda manuel olarak 10.1 sürümünü kurup denemesini yapacağım

Telefondaki değil ama kutu içeriğindeki en büyük sorun kutu içinden SD kartın ve düzgün bir kullanım klavuzunun çıkmaması fakat teknoloji ile haşır neşir iseniz çok hızlı şekilde alışabileceğinizi garanti edebilirim ekran üzerine tıklayıp bir müddet beklediğinizde bir pencere açılıyor ve oradan widget programlar için kısayollar ekleme yapabiliyorsunuz ayrıca açılan pencerede hareketli walpaper ve normal walpaperlar bulunmakta

dokunmatiği test etmek amacıyla Marketten bazı oyunlar yükledimve oldukça memnum kaldım dokunma düzeyi ve hassaslığından

Telefonda yüklü olarak gelen maps - places - navigation - latitude ve car home uygulamaları oldukça başarılı olarak çalışmakta evde iken wireless ile oldukça başarılı balantılar gerçekleştirdim dışarıda bir kere denedim Turkcell hattı ile hepsini kulladım yaklaşık 4 veya 5 dakika test amaçlı baktım bu süre zarfında 4 kontüre yakın bir kontürüm gitti fakat hangisinden ne amaçla bir kayıp olduğu yönünde bir bilgi veremiyeceğim şuan veri iletişimini telefon hatlarından kapattım

Telefon görüşmeleri sırasında özellikle diğer tarafı çaldırırken ses düşükmüş gibi geliyor fakat bağlantı tamamlandığında ses seviyesi uygun bir seviyeye taşınıyor sanırım bazı ayarları yapmamış olabilirim halen kurcalıyorum konuşma ve gelen sesle ilgili bir sorun yaşamadım

Telefonun üzerinde gelen programları her türlü kullanım için yeterli düzeyde ancak kendiniz tabiki değişiklikleri yapabileceğiniz bir markete sahipsiniz :D

Ben neler yükledime gelirsek

Güvenlik için Antivirüs Free

oyunlar Air Hockey FREE - Alchemy - Blackjack 2011 - Ant Smasher Free Game Best Fun - Motris (Full) - Pinball Deluxe - Pool Master Pro - Break the Bricks - pocket soccer - pie vs. ghost

Winamp Her ne kadar Telefonla birlikte müzik adlı bir program olsa dahi SD kart olmadığı için hangisi daha iyi karşılaştırma yapamayacağım

Yine Sd karta endeksli olarak E-kitap okuma aracı olarak Moon+ Readeryükledim onuda kartla birlikte test edeceğim

Eğlence amaçlı Maçkolik canlı sonuçlar - sinemalar - sinemada bu hafta

ekran nasıl parlak mı ?

güneş ışıgında durumu nasıl ne alemde ??

• Evet arkadaşlar kingston marka 4gb sd kartı almış bulunmaktayım Sd kartla birlikte öncelikle müzik atıp müzikleri denedim kulaklıkları taktım telefonun kendi müzik programı ile bir müzik açtım seste hafif bir cızırtı vardı biraz rahatsızlık verdi kulaklık hani şu etrafta satılan 5 tllik kullaklıklar varya aynen onlardan sadece bunda sanırım kullaklıkla konuşabilmenizi sağlayan bir mikrofon mevcut ortasındada bir tuşu var o yüzden bu kullaklık 5,5tl felan eder :D şaka bir yana cızırtıdan rahatsız olduktan sonra kurduğum winampı açarak aynı müziği yeniden dinledim cızırtı gitmişti belki kullaklıktan kaynaklı diye yeniden telefonun kendi müzik programını açtım kullaklığı biraz salladım üstüne biraz baskı felan uyguladım baskı değil tamam kaba kuvvet diyelim :D şuan o cızırtı yok rahatca ve çok net şekilde müzik dinlenebiliyor... Türk aklı işte çalışmayan bir şeye vuracaksın çalışır duruma gelir :D...

Ses kaydediciyi kulaklık ile denedim cızırtısız bir kayıt kalitesinde çok net duyulabilen bir kayıt yaptı şaşırdım açıkcası :D...

Radyoyu merak edenler var ise kapalı alanda ben sürekli dinlediğim radyoyu arada hışırtı girmesine rağmen dinlenebilirlik açısından sorunsuzca dinleyebiliyorum tabiki kullaklıkla kabloyu birbirine yaklaştırmamakta fayda var telefonu kulaklığa ne kadar yakın tutarsanız cızırtı oranı o kadar artar bunu herkes biliyordur sanırım :D...

Daha sonra camera ile biraz uğraştım kamerası 3mp o yüzden öğle süper fotoğraflar beklemeyin ayarlarında oldukça fazla seçenek mevcut biraz karıştırdım bir kaç foto çektim pek iç açıcı fotolar yok telefonda çok güzel görünüyor fakat pcye atınca çok kaliteli olmadıkları belli oluyor orta düzey birşeyler bekliyorsanız sizi tatmin edecektir yanlız bu söylediklerim iç mekan çekimleri için geçerli henüz dışarıya çıkıp orada fotoğraf çekmiş değilim zaten sık sık fotoğraf çeken biriside değilimdir...

Ve obiwan_1907 Sd kartı aldıktan sonra öncelikle bazı sitelerden bulduğum flash player 10.1 versiyonunu telefona attım ve kurmaya çalıştım kurulum sırasında "Bu program sisteminize uyumlu olmadığından düzgün çalışmayabilir" gibisinden bir uyarı mesajı çıktı 10.1 desteklediği için bunu önemsemeden devam ettim kurulumu başarı ile yükledi hatta uygulamalar kısmında attı fakat söylediğin diziport adlı siteye girdiğimde bu sefer önceki uyarı mesajının aksine flash playerınızın sürümü uygun değil uptade yapmalısınız gibi bir mesj çıktı bende canlı tv adlı programı çalıştırmayı denedim fakat tvlerde eskisi gibi ekran siyah olarak kaldı tek fark flash yüklemelisiniz yazısı yoktu :D acaba aldığım flash playerdamı bir sorun var diye yüklediğimi silip başka bir siteden flash player 10.1 buldum onuda yükledim fakat birşey değişmedi sonra 10.2 versiyonu yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi :D bu durumda senin için skyfire browserı araştırıp bir tane buldum android markette versiyon 4 var ve trident wt-5 ile uyumlu değil bir müddet skyfire aradım netten bir yerde versiyon 2yi bulabildim telefona sorunsuzca yükledim diziport adlı siteye girdim video kısmına geldiğimde bir pencere açıldı ve buffering vs yazılar çıkarak sonuna kadar yükleme yaptı fakat bir müddet beklememe rağmen video açılmadı bir kaç kez daha denedim ancak izlemeyi yada videoyu açmayı başaramadım fakat işin ilginç tarafı videonun içi dışında tv kanalının logosu yeni bölüm yazısı gibi dış çerçevesi görünüyordu bende sanırım açılmayacak diye daha fazla zorlamadım yaptığım denemelerden bir sonuç alamadım ama bilgin olsun...

mert107 ekran parlaklığını kendin ayarlayabiliyorsun 4 farklı ayar mevcut ben genelde kapalı alanlarda en düşük seviyeye getiriyorum ve çok rahat görebiliyorum gün ışığında nasıl diye bende merak ettim güneşin tam tepede olduğu bulutsuz bir günde en düşük seviyede felan ekranın açık mı yoksa kapalı mı olduğunu fark etmenin imkanı yok fakat en yüksek seviyede biraz zorlansan dahi ekranı görmen mümkün ama ayna gibi çok net bir görüntü olacağını sanma zaten güneşin olduğu bir durumda telefonların çoğunda ekranı görmek zorlaşır diye düşünüyorum biraz gölge bir yer bulman gerekebilir görüntü bence 5 üzerinden 2,5 yada 3 değerinde görünebilirlikte en azından ben istediğim kişiyi bulup nerdesin diye bir mesaj yazabilecek kadar görebildim ekranı :D...

Ayrıca Sd kart alınca test edeceğimi söylediğim Moon+reader e-kitap programıda çalıştırdım bir kaç siteden buluduğum e-kitapları sd karta önce bluetooth sonra usb kablo sonrada yüklemiş olduğum Websharing Lite programı yardımı ile attım tabiki en hızlısı telefonu usb kablo ile bağlayıp Sd kartı hafıza kartı gibi algılatıp dosyaları ister 5er 5er ister 10ar 10ar atmak her neyse e-kitaplardan önce epubları sonrada txt uzantıları attım moon reader porgramını açtığımda hafıza kartında Books adlı bir dosya oluştu bende telefonun kendi dosya programı Es file explorer (kulanımı basit ve güzel bir arayüze sahip android marketten ayrıca bir dosya kullanım sistemi indirmeye hiç gerek yok) ile books adlı dosya içerisine e-kitapları atıp moon reader programını çalıştırdım türkçe kullanıma sahip ayrıca tükçe karekterli görmekte zorlanır iseniz ayarlar kısmında kitabı windows-1254 veya İSO-8859-9 yapmanız yeterli...

Ayrıca manuel olarak pdf dosyalarını okumak için adobe reader programını ve telefonun özellilerini test etmeye yarayan z-device test adlı bir programı yükledim...

Benden şimdilik bu kadar...

• cb 1111 çok teşekkürler verdiğin bilgiler için daha ayrıntılı anlatılamazdı telefonun özellikleri almaya karar verdim bende wave 2 var arkadaşta onda bile internet ancak b u kadar kullanılabiliyor bu fiyata gayet yeterli çok teşekkürler tekrardan bilgiler için
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu telefonu aldıktan sonra sende fikirlerini yazarsan sevinirim ayrıca takıldığın yada kullanımda zorlandığın bir şey olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım...

Bugün dış mekanda bir kaç foto çekmeye çalışacağım daha sonra bilgisini veririm...
  • Telefonda wifihotspot ozelligi var mi bunada bir bakabilirmisiniz wifili bir ipadim varda interneti onla paylasmak istiyorum
  • mert107 ekran parlaklığını bugün yeniden test ettim ve verdiğim 3 notunu biraz eksik buldum 5 üzerinden 4 alacak oranda görünebilirliğe sahip bence ekran, en üst parlaklık seviyesinde güneş ışığında bile ekrandaki tüm nesneleri seçebiliyor rahatca mesajını yazabiliyorsun...

Sabah saatlerinde bir kaç fotoğraf çektim onları rar ile sıkıştırıp bir paylaşım sitesinin yardı ile buradan yayınlayacağım imagehack gibi resim sitelerine atardım ancak netlikleri ve katilesinde farklılıklar yaratıp yanıltıcı bilgi olabilir diye rarlamayı uygun gördüm hazır olduğunda buradan linki vereceğim...

habecikostik söyediğin şey bu sitedeki videoda olan ayarlar ile ilgili ise ne yazıkki sadece usb seçeneği var wi-fi hotspot seçeneği yok...
    http://technotoday.com.tr/Detay/2941/Android-22-de-Wi-Fi-hotspot

• Resimler için linkhttp://turbobit.net/ht10ijke9u2l.html veyahttp://turbobit.net/ht10ijke9u2l/Resim.rar.html Rapidshare ile paylaşım yapacaktım ancak türkiyedeki dnslere kapalı olduğunu bildiğim için turbobitten yaptım...

Resim çekerken sanırım sağ elim biraz kameraya yakın olmuş o yüzden bulanık çıkmış resimler ama az çok kalitesi hakkında bilginiz olur daha öncede dediğim gibi çok bir şey beklemeyin ama resim kalitesinden...

• Tşkler CB1111,500 lira verip galaxy mini almaya gerek yok gibime geliyo...
    biraz daha inceleyip diger modellerden birisini alabilirim belkide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: habecikostik

Telefonda wifihotspot ozelligi var mi bunada bir bakabilirmisiniz wifili bir ipadim varda interneti onla paylasmak istiyorum

Androidte wifi hotspot özelliği var diye biliyorum. Bu telefonda androidli olduğuna göre muhahhak vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

quote:

Orijinalden alıntı: habecikostik

Telefonda wifihotspot ozelligi var mi bunada bir bakabilirmisiniz wifili bir ipadim varda interneti onla paylasmak istiyorum

Androidte wifi hotspot özelliği var diye biliyorum. Bu telefonda androidli olduğuna göre muhahhak vardır.

deneyen oldu mu, nasıl çalışıyor hotspot
  • ben a1000 alacağım yorumlar gelsinde
  • çin malı deyip karalayan arkadaşlar, Turkiyede uretilen bi marka söleyinde gururlanalım..
  • ya beyler anlamıyorum sizi. X5 çin malı diyorsunuz.

X5 BMW nin yauuuu

bu trident ile mesaj yazmak kolay mı?
    ben ayda 1500-2000 civarı atıyom da ..

bir de 3g hızında internete bağlanabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai79 -- 10 Temmuz 2011; 11:12:00 >
  • hala memnunsanız alıcam bi tane, sıkıldım A1000 çıkacak diye beklemekten...
  • cildirmayin beyler cin malina parami verilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

hala memnunsanız alıcam bi tane, sıkıldım A1000 çıkacak diye beklemekten...

Ben Gayet memnunum Arkadaş şuan içim rahat verdiğim paraya dediğini düşünüyorum benim için fazlası var eksiği yok Ama bu demek değilki çok daha iyileri yok elbetteki daha iyileri var ama bana yetecek kadar özelliği ve kullanabilirliği mevcut yinede senin kararın tabiki çok büyük beklentiler içinde olup hayal kırıklığınada uğramanı istemem...

Şükür aldığım günden beridir sorun çıkartmadı android marketten bazı yüklediğim oyunlarda yavaş kalması dışında tabiki :D...

Bu arada Marketten Türkçe klavye yükleyip normalde olmayan ç ş ö i ğ harflerinide kullanabiliyorum artık...

Küçük bir dipnot Sd kart aldığımdan beri sadece telefon açılırken biraz yavaşlama meydana geliyor bunuda belirteyim...

• yorumlar için çok teşekkürler cb1111 özellikle sormak istediğim iki konu var. banka işlemleri yapabiliyormusun garanti işbank vb. bir de twitter ve facebook u deneyebilirmisin
  • benımde merak ettigim bazı sorular var wifi cekim mesafesi nasıl arada duvar olması cekim gücünü etkılıyormu .. hareketli duvar kagitları varmı.. oyun performansı nasıl...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.