Şimdi Ara

Trident WT5 android 2.2 + çift sim (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Venduss

Açıkçası Trident telefonlara hiç bulaşma derim...hem satması zor hem çabuk bozuluyor hem teknik servis açısından da çok kıt...bir kaç arkadaşım kullanıyordu ve hiç memnun değildi buna dayanarak söylüyorum bunları...

sana önerebileceğim çift sim'li telefon Samsunghttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/tel-cep-samsung-c6112_02.044.1271.0429.htm

arkakadaşım söylediklerin tamamen doğru ama önerdiğin telefonla kıyaslamak doğru değil illa çift hatlı olsun hemde android olsun diyenler için çok alternatif yok maalesef keşke samsung çıkarsa da alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: assuliar

quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Açıkçası Trident telefonlara hiç bulaşma derim...hem satması zor hem çabuk bozuluyor hem teknik servis açısından da çok kıt...bir kaç arkadaşım kullanıyordu ve hiç memnun değildi buna dayanarak söylüyorum bunları...

sana önerebileceğim çift sim'li telefon Samsunghttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/tel-cep-samsung-c6112_02.044.1271.0429.htm

arkakadaşım söylediklerin tamamen doğru ama önerdiğin telefonla kıyaslamak doğru değil illa çift hatlı olsun hemde android olsun diyenler için çok alternatif yok maalesef keşke samsung çıkarsa da alsak

Tabii ki alternatifler çoğaltılabilir ben sadece örnek sunmak için paylaştım :) dediğin gibi daha kaliteli markaların bu tarz girişimlerde bulunması gerekiyor...

• hocam sana birkaç soruda ben sorcam
    benim sorularım biraz enterasan olur ama cevaplarsan sevinirim

1 telefon rehberi

rehber ikisi tek rehberdemi
    sım1 kayıt, sım2 kayıt ayrımı; eğer öyle ise istedigin rehberi süzebiliyormusun

2 java uygulamarı açıkken telde başka işler yapabiliyormusun.

3 ücretsiz navigasyon özelliği varmı

4 push mail özelliği var sanırım ,kullandınmı ,bakarsın umarım

5 takvime etkinlik ekleme varmı her gün, ay, yıl alarmlı

6 her sim için kullanıcı profili aynımı,arandıgında yani birinci sım için bir müzik ,diğeri için başka bir müzik seçebilirmisin. Ve birini sessize alıp diğerini titreşime mesela.

arama geçmişleri birmi.Ve cevapsız araman var hangi sımden arandın anlayabiliyormusun.

7 mesajlar aynı yerdemi toplanır yoksa sım1 , sım2 diye ayrılırmı.

8 sım2 yi açmak ama sım1 kapamak istiyorum mesela yapabilirmiyim.

9 alarm tel kapalı iken çalışırmı .Ve alarmı radyo olarak ayarlayabilirmiyim.

10 arandığında arama esnasında arayanı reddetmek yerine teli sessize alabilirmisin.

• 1- Rehber Tek rehber istersen sim 1den yada 2 den içe dışa aktarma yapabiliyorsun ama tek bir rehberde birleşiyor...
    2- Hani tür java uygulamaları tam anlayamadım ama oyun oynarken yada bazı programlarda ana menüye dönüp arama yada mesaj yazmada sorun yok...
    3- Tam emin değilim ücretsiz nav programı varmı ama sanırım varsa bile çok zor geri dönümü vardır o yüzden pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum...
    4- Push mail özelliği sanırım hotmaile veya belirlediğimiz mail adresine gelen maillerin tele gelmesi gibi birşey ise evet wirless açıkken yani evde hotmaile gelen her mail ayrıca telefonumada geliyor...
    5- Takvime etkinlik ekleme var fakat ben başka bir program indirdim onu kullanıyorum :d...
    6- Çok emin değilim araştırmadım ama sanırım yok...
    7- Mesajlar aynı yerde toplanıyor aynı kişiden geldiğinde fakat altta küçük bir mail şekili ile 1 yada 2 yazıyor bu mail1 yazısı 1. hattı mail2 yazısı 2. hattı simgeliyor...
    8- Elbetteki bir hattı iptal etmek yada kapatmak mümkün...
    9- Alarm tel kapalı iken çalmaz hiçbir android telefonda bu özellik zaten yok şuandaki en büyük sorunda bu :D...
    10- Buna hiç dikkat etmedim inan ama bir arama geldiğinde bakıp yazarım...

• Ben de bu telefonun kullanıcısıyım. A2000 almıştım ama wi-fi çekmediği için bununla değiştirdim.
    Ben de soruları yanıtlayabilirim 2 haftadır kullanıyorum.
    Öncelikle çin işidir, markadan uzak dur diyenlere katılmıyorum. Ben maddi durumum olduğu halde şu ana dek 3 ayrı çin telefonu aldım çok da memnun kaldım. Ama çin telefonları kalite kalitedir. Çin'de kiloyla satılan telefonları 100 tl verip alırsanız evet memnun kalmazsınız. Ama kaliteli bir çin telefonu iyidir. 2 sene yerden yere vurdum bozulmadı kız arkadaşım wcye düşürünce devresi yandı bir tanesinin mesela.

Neyse konuya dönelim. Telefon oldukça iyi, android'e başlamak için ideal. Parası olan tabii ki daha yüksek bir şey isteyebilir.
    Yukarıdaki arkadaşın sorduğu soruların 10. maddesi:
    Evet üstteki tuşa basınca sessize alıyor. Benim en çok kullandığım özellik ;)

Video performansı tatmin edici, video izleyecekseniz çok rahat izlersiniz. Video çekim de öyle. Ama fotoğraf kalitesinden bir şey beklemeyin. Karanlıkta gren oluyor. Aydınlıkta çok güzel çeker ama aydınlıkta webcam bile güzel çeker o bir kıstas değil :)

Facebook performansı tahminlerimin üzerinde. Facebook android uygulaması ile canavar gibi kullanıyorum, video,chat,resim vb tün bölümlerini.
    Android market olması harika bir özellik, istediğim uygulamayı çat diye indiriyorum. Avea 19 tl paketine üyeyim ayda 1.000 dk konuşma 1.000 sms 1.gb internet veriyor bana yetiyor.

Pile gelince çok kurcalarsanız evet pil yetmez. Sürekli nette geziyorum sokakta elim ayağım oldu bu telefon, acilen hızlı tren seferlerine bakıp yer ayırttım falan. Bu durumda pil 1 gün gider ama 2 pil çıkıyor içinden.

Beni en etkileyen şey sesi oldu. Ben müzik dinlerim hem de çok dinlerim kendim de müzisyenim zaten. Kendi kulaklığı tatmin etmez ama orjinal nokia kulaklığı aldım müzik canavar gibi çalıyor, kendi içerisinde bas tiz efektleri var onları da ayarlayınca süper.
    Öte yandan sim1 özel sim2 iş hattım ve iş hattımdan sürekli konuşma yapmak durumundayım, bu yüzden kulaklık sürekli takılı ve konuşma çok net.

İşlemci olayından pek anlamam ama büyük oyunlarda tatmin etmez yavaşlar oldukça.

Teknik servise gelince bu yerden yere değişir. Ben ilk başta A2000 aldım wifi çekmiyordu aynı gün verdim ve ertesi gün yazılımı değiştirip verdiler. Yine çekmedi bu sefer sıfır cihaz verdiler. Yine wifi tatmin etmedi wt5 aldım.

Çift sim kullanımı benim için şart ve önemliydi bu açıdan kolay. Her hangi bir işlem yapınca sim1 den gönder sim2 den ara gibi seçenekler hemen çıkıyor zaten. sim1 e gelen mesajı sim2 ile yanıtlayabilirsiniz, tabii internet hizmetini sadece sim1 den kullan falan da diyebilirsiniz.

Kılıf büyük dert. Normal kılıf kolay ama ekranı açıkta bırakan kılıf daha bulamadım (3 yere baktım gerçi). USB şarjı normal şarj ile aynı iphone gibi. ve standart. Ben evde mouse'un kablosu ile şarj edebiliyorum.

Bu son tavsiyem bu telefona has değildir ama dikkatli olmak lazım. Androidin fazla gelişmiş bir yapay zekası var.

Sorusu olan varsa alabilirim.
    Sevgiler

• telefonda 3G özelligi varmı var ise internet baglantı hızı nasıl görüntülü konuşma yapılıyormu flash videoları oynatabiliyormu GPS performansı nasıl şimdilik bunları cevaplarsan sevinirim saygılar..
  • 3G yok. En büyük eksiği de bu zaten. Edge ile geziyorum ben internette ya da wifi. Edge hızı bildiğiniz hız ne hızlı ne yavaş. WIFI tabii ki hızlı. Ben flash video izledim ama her sitedekilerine bakmadım. Facebook'tan izledim mesela. GPS denemedim nasıl deneyebilirim bu özelliğini söylersen deneyim.
  • Merhabalar hocam,
    2 modeli de kullanmanızdan dolayı birkaç sorum olacak.
    Ne farkları var sayabileceğiniz?
    Ekran boyutu, tasarım, kullanım olarak neler söyleyebilirsiniz?
    Wt-5 modelinde karar kıldım 2. el olarak almayı düşünüyorum.
    Fakat geniş ekranın daha iyi olup olmayacağı konusunda kararsızım.
    Cevabınız için teşekkurler...
  • 1 telefon rehberi
    rehber ikisi tek rehberdemi
    sım1 kayıt, sım2 kayıt ayrımı; eğer öyle ise istedigin rehberi süzebiliyormusun
    2 java uygulamarı açıkken telde başka işler yapabiliyormusun.
    3 ücretsiz navigasyon özelliği varmı
    4 push mail özelliği var sanırım ,kullandınmı ,bakarsın umarım
    5 takvime etkinlik ekleme varmı her gün, ay, yıl alarmlı
    6 her sim için kullanıcı profili aynımı,arandıgında yani birinci sım için bir müzik ,diğeri için başka bir müzik seçebilirmisin. Ve birini sessize alıp diğerini titreşime mesela.
    arama geçmişleri birmi.Ve cevapsız araman var hangi sımden arandın anlayabiliyormusun.
    7 mesajlar aynı yerdemi toplanır yoksa sım1 , sım2 diye ayrılırmı.
    8 sım2 yi açmak ama sım1 kapamak istiyorum mesela yapabilirmiyim.
    9 alarm tel kapalı iken çalışırmı .Ve alarmı radyo olarak ayarlayabilirmiyim.
    10 arandığında arama esnasında arayanı reddetmek yerine teli sessize alabilirmisin.

birde başkası cevaplasın lütfen pek tatmin olmadımda sağolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat3555

Merhabalar hocam,
    2 modeli de kullanmanızdan dolayı birkaç sorum olacak.
    Ne farkları var sayabileceğiniz?
    Ekran boyutu, tasarım, kullanım olarak neler söyleyebilirsiniz?
    Wt-5 modelinde karar kıldım 2. el olarak almayı düşünüyorum.
    Fakat geniş ekranın daha iyi olup olmayacağı konusunda kararsızım.
    Cevabınız için teşekkurler...

Hocam A2000 wifi alıcısı zayıf onun dışında harika bir telefon. Daha doğrusu bazı partilerde wifi sorunu var. Dene wifi çekiyorsa direk al derim. İşlemcisi mi daha iyi bilmiyorum ama daha hızlı geldi bana ve ekranı daha geniş. Androide giriş için 2. el güzel seçim. Ben 2. haftadan hastası oldum yeni model çıksın onu alıp bunu kız arkadaşıma vereceğim. Ses tanıma özelliği ve yapay zekası süper.

Diğer arkadaşa ben bildiklerimi yazayım.
    1)İkisi ayrı ayrı da aynı da oluyor. Sime kaydedersen ayrı olur telefona kaydedersen aynı olur. Ben eskiden çift cihaz kullanıyordum ikisindeki isimleri de aldı rehbere
    2)Yapabilirsin uygulamayı arka plana atıp işine devam edebilirsin. Ama yine de tekrar deneyeceğim.
    3)Var ama 3g olmadığı için çok hızlı bir şey bekleme.
    4)Push mail ne demek bilmiyorum ama yazdığın bir metni sms ya da mail ile tek tuşla gönderebiliyorsun.
    5)Bu var evet. Basit bir özellik zaten.
    6)Birisi açık diğeri uçak modu oluyor ama birisi sessiz diğeri sesli oluyor mu bilemiyorum.
    7)Hepsi mesaj kutusunda toplanır ama hangi sime geldiği yazar
    8)Evet ben bunu sık kullanırım iş hattını bazen kapatırım
    9)Hayır o özellik yok
    10)Bu var telefonun üst tuşuna basarsan sessize alıyor ama meşgule düşürmüyor. Meşgule düşürmek için sola slide, açmak için sağa slide yapılıyor.

Başka bilgileri olan arkadaşlar da paylaşsın hepimiz yararlanalım

• Genelde bir çok soru yanıtlanmış ve ilgili arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de telefonu alırsa araçiçinde haylice kullanacağımdan Bluetooth tarafıyla ilgilenmekteyim. Dolayısıyle;

+Telefonu bluetooth kulaklık ile deneyen oldu mu? (ben de samsung hm1500 var)
    +Kulaklık girişi 3.5mm normak kulaklık girişi mi

ve son en önemli soru;

Telefonda android güncellemesi yapan oldu mu? Oldu ise hangi sürüme yükseltti ve performansı etkilendi mi? Güncelleme işini hangi yöntemle yaptı? Güncelleme sonrası markette sorun yaşadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightshade

Genelde bir çok soru yanıtlanmış ve ilgili arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de telefonu alırsa araçiçinde haylice kullanacağımdan Bluetooth tarafıyla ilgilenmekteyim. Dolayısıyle;

+Telefonu bluetooth kulaklık ile deneyen oldu mu? (ben de samsung hm1500 var)
    +Kulaklık girişi 3.5mm normak kulaklık girişi mi

ve son en önemli soru;

Telefonda android güncellemesi yapan oldu mu? Oldu ise hangi sürüme yükseltti ve performansı etkilendi mi? Güncelleme işini hangi yöntemle yaptı? Güncelleme sonrası markette sorun yaşadı mı?

Bluetooth androidin özelliği olduğu için standart olduğunu düşünüyorum ama yine de araştırın sorun derim.
    Kulaklık girişi evet 3.5mm normal kulaklık girişi. Bu avantaj çünkü ben hiç bir cep telefonunu kendi kulaklığıyla kullanamam illaki iyi birşey gerekir.

Güncelleme kısmını ben de çok merak ediyorum. Nasıl yapıldığını bilsem denemek isterim.

• http://www.trident.com.tr/tr/index.php?option=com_content&view=article&id=107:uruntaslak&catid=35:cep-telefonlari&Itemid=69

türkiye resmi sitesi.

bluetooth var hocam bendede samsung hm1500 var çok güzel alet..bu telefonla sorun olacagını sanmıyorum çünkü arkadaşım tridentin eksi blackberry çakmasını kullanıyor kulaklık ondada var ,oda kullanıyor
  • başka kullanan yokmu arkadaşlar. ben ciddi ilgileniyorum bu telefonla ,ama hatada yapmak istemem..paylaşım lazım
  • Arkadaşlar ben telefonu alalı yaklaşık 6 ay oldu ve ilk hafta kapak soyulmaya başladı. 6 kere servise gönderdim arızası şu: Telefonla konuşmayı bitirdikden sonra ekran geç geliyor bazen geri gelmiyor bataryayı çıkartıp takıyorum düzeliyo ama ilk telefon görüşmesinde arıza devam ediyor.benim merak ettiğim diger wt5 kullanan kişilerdede aynı sorun varmı.ben servise gönderiyorum yaptık diye geri gönderiyolar .yazılım yüklemesi yaptık diyolar işte ekran sensörünü değiştik diyolar genel bakım yaptık diyolar ama değişen bişey yok.

Cihazın performansı

416 mhz işlemci
    256 ram
    512 rom

fiyatı 380

bu paraya bu performans normal fazla bişey beklemeyin
    çok rahat çalışan bir cihaz değil sıkıntıları var tabiki
    şarj çabuk bitiyor
    internet mağlum biraz yavaş
    ses olayı az
    ekran donukmatiği çok iyi değil yazı yazarken şaçma sapan kelimeler çıkıyo yani kalibrasyon olayı berbat
    gps iyi değil uyduya bağlanıyo ama bağlanan kadar verem olursun
    flash player 10.1 var ama basit bir flash player güncelleme olmuyor

kısacası bu
    benim sadece merak ettiğim yukarıda bahsettiğim arıza her wt5 de varmı yoksa banamı denk geldi

cevapları merakla bekliyorum

allaha emanet olun

• yunus16182
    Bende de aynı telefon mevcut fakat söylediğin sorun bende şükür yok sanırım sadece sana denk gelmiş üzücü bir durum söylediklerinden ses ve dokunmatik olayı dışında diğerlerine katılabilirim lakin sesi bence iyi ve dokunmatiktede sorunum yok, diğer söylediklerinde haklısın fakat sonuçta 375 tl lik bir telefon...
  • arkadaşlar merhaba bende wt5 kullanıcısıyım gördüğüm kadarıyla herkezin sorunları farklı benim sürekli yaşadığım problem alt soket çalışmıyor iki kere yapıldı şuan yine çalışmıyor mecburen yedek pili dışarıda şarj edip sürekli değiştiriyorum birde kulaklık takılı kalıyor kulaklığı çıkarınca konuşamıyrsun buda iki kere yapıldı şuan tekrarlamadı diğer arkadaşların yaşadığı problemi ben yaşamadım gps e gelince ben sık sık kullanıyorum sorunsuz alışınca problem yaşamıyorsunuz ve çok rahat kullanılıyor şöyle söyleyim ilk uydu bulurken sabırlı olun uydu bağlantısı sağlandıktan sonra hiç problem çıkarmıyor
  • 2 ay önce aldım bu cihazı.oldukça memnunum
    bu arada kullanım kılavuzunun içinden bir kağıt çıkıyor orada yazıyor hepsi

256mb ram-512 mb rom-600MHz işlemci yazıyor.

android marketten uygulamalarla cihazı süper hale getirdim

androidin arayüzünü beğenmiyorum o nedenle lg optimus blackın arayüz temasını buna attım oldu
    internet hızıda bayağı iyi tavsiye ederim
  • merhaba bende bu cihazı kullanıyorum genel olarak memnunum lakin ilk gün android marketten bişeyler indirmeme rağmen 2 gündür hiç bir şey indiremiyorum. download unsuccesfull yazıyor. neden indirmiyor acaba aynı sorun sizde de varmı yoksa bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • Özel mesajla cevap verdim lakin buradanda yazayım aynı şey başına gelen birisi olursa diyerek; Fabrika ayarlarına geri dön diyip gmail hesabın ile yeniden giriş yaparsan düzeliyor farklı bir yolu var mı emin değilim ama benimde başıma geldi ve bu yöntemle sorunu aşmıştım...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.