Şimdi Ara

Trident WT5 android 2.2 + çift sim (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cihazı fabrika ayarlarına döndürerek sorunu aştım fakat şimdi de android markette aradığım şeyleri bulamıyorum. güncelleme nasıl yaparım market için yardımcı olursanız sevinirim.
  • bende çift hat kullandıgım için bu telefonu aldım telefon daha elıme geçmedi açaba kılıf olayını nasıl hallettınız ben silikon kılıf kullanmak istiyorum ama yorumlardan anladıgım bulma imkanımız yok sanırım
  • arkadaşlar iki telefon arasında kaldım..hangisini önerirsiniz trident wt5 mi yoksa trident a2000..yardımcı olursanız sevinirim..
  • şarjı ne kadar gidiyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodfalles -- 27 Kasım 2011; 12:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

şarjı ne kadar gidiyor ??

Daha önceki mesajlarımda cevaplamıştım lakin yine cevap yazayım bana 2 gün kesin gidiyor şarjı...
  • işlemcisi : CPU:Media Tek MTK6516

yaniii hiçbirşeyi desteklemez ,destekliyor diyene de şöyle bir bakmak lazım . Çöp bir cihaz ,ÇİN MALI ayrıca .
    Böyle Çöplere aldanmayınız , 2 ay sonra ekran pert hale gelebilir , bataryası patlayabilir , ekranı soğukken gidebilir daha onlarca sayabilirim...
    sesi bile iğrenç cihazın ,teneke ses var .bunu duyamayanların ya kulaklarında bir sorun var ya da başka bir sebep aramak lazım
    Concorde , anycool , trident ,wentto bunun tarzında bütün markalar hep aynı boardu ve chipi kullanıyor .bakınız MTK cipi
    birilerinin aklından ciddi bir sorun var , iphone kelimesini ağzıma dahi almamışken ,iphone diyor Çünkü içinde hep bir eziklik var sanırım ya da ilgili cihazla bir sorunu var . bu tridenti alacağına General Mobile nin cihazını al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Aralık 2011; 20:05:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

işlemcisi : CPU:Media Tek MTK6516

yaniii hiçbirşeyi desteklemez ,destekliyor diyene de şöyle bir bakmak lazım . Çöp bir cihaz ,ÇİN MALI ayrıca .
    Böyle Çöplere aldanmayınız , 2 ay sonra ekran pert hale gelebilir , bataryası patlayabilir , ekranı soğukken gidebilir daha onlarca sayabilirim...
    sesi bile iğrenç cihazın ,teneke ses var .bunu duyamayanların ya kulaklarında bir sorun var ya da başka bir sebep aramak lazım
    Concorde , anycool , trident ,wentto bunun tarzında bütün markalar hep aynı boardu ve chipi kullanıyor .bakınız MTK cipi

Telefonu 7 aydır kullanıyorum söylemeye çalıştığın hiçbirşey başına gelmedi kimse burada insanları yanlış yönlendirmek için bulunmuyor sen %100 garanti verebilirmisin bir telefonun senin deyiminle 2 ay sonra ekranın pert hale gelmeyeceğinden bataryasının patlamayacağından ekranın ölmeyeceğinden bunlar elbetteki her telefonun başına gelebilir desteklediği çalıştırdığı şeyleri daha önceki mesajlarımdan kontrol edebilirsin senin kulağın çok iyi olmalı ki analizde yapabiiryorsun lakin bizim her zaman söylediğimiz şey bu paraya alınacak çift hatlı ve android telefon olarak iyi seçimlerin başında geldiği bizde biliyoruz ki çok daha iyi telefonlar var sende bu paraya bu özelliklere yakın bir telefon örneği ver alan kişilerde onu test etsin bu telefonu alanlar iyi diyebilirken sen herhalde iphone 4 le kıyaslamaya çalışıyorsun işlmecisini felan!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 3 Aralık 2011; 23:58:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

işlemcisi : CPU:Media Tek MTK6516

birilerinin aklından ciddi bir sorun var , iphone kelimesini ağzıma dahi almamışken ,iphone diyor Çünkü içinde hep bir eziklik var sanırım ya da ilgili cihazla bir sorunu var . bu tridenti alacağına General Mobile nin cihazını al.

Birilerininde zeka seviyesinde bir sorun olmalı yeni bir mesaj yazmak yerine mesaj editleyip cevap yazmak hangi forumda var ilginç, eziklik sizde olmalı ki hangi telefonla karşılaştırdığını dahi yazamıyorsunuz belliki sizin bir kuyruk acınız var bu telefonla başınıza ne geldiyse hak etmişsiniz :D ya yazıları okuyamıyorsunuz yada okuduklarınızı anlamakta güçlük çekiyorsunuz hangi telefonu ne amaçla beğenip beğenmediğinizi yazında bizde bilelim işlemcisi şu bu farkında olduğumuzu zaten yazdık ama siz zaten yazılarınları okumadığınız için böyle basit bir yorum yapmışsınız filan bir telefon daha iyi demekle olmuyor telefonu kullandığınız mı? kullandıysanız ne kadar kullandınızda bu sonuçlara ulaşabiliyorsunuz hangi telefon bu paraya bu özellikleri sunabiliyor halen idrak edemediğiniz bizim telefonu övüyor olduğumuz değil bu paraya alınabilecek özelliklerine göre iyi bir telefon olduğu tabiki anlayana sen üzerine alınma yani :D...

• A20000 com guzel gorunuyor gercekten.
  • arkadaşlar ben bu telefonla ilgiliiki şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim . şimdiden teşekkürler.
    1- bu wt5 telefonun sar değeri nedir ?

2- ben bu telefonda sesli gorusmeler icin turkcell hattımı 3g internet icin vodafone ( vodem ile aldigim sim kart cepnet paketi yüklü aylık 8 liraya sınırsız cepnet olarak verilen ) şimdi merak ettiğim internette gezerken 3g veya edge hızda vodafone hattını secebiliyor muyum internet icin ve vodafone hat ile internette gezerken face msn vs turkcell hattıma çağrı geldiğinde telefon çalıyor mu cevap verebilir miyim yoksa karşı taraf ulaşılamaz mesajı mı alıyor yoksa surekli çalıyor mu gosterir karsi tarafa yani nette sim2 ile gezerken sim1 e gelen cagrilari cevaplayabilir miyim ?
  • quote:

arkadaşlar ben bu telefonla ilgiliiki şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim . şimdiden teşekkürler.
    1- bu wt5 telefonun sar değeri nedir ?

2- ben bu telefonda sesli gorusmeler icin turkcell hattımı 3g internet icin vodafone ( vodem ile aldigim sim kart cepnet paketi yüklü aylık 8 liraya sınırsız cepnet olarak verilen ) şimdi merak ettiğim internette gezerken 3g veya edge hızda vodafone hattını secebiliyor muyum internet icin ve vodafone hat ile internette gezerken face msn vs turkcell hattıma çağrı geldiğinde telefon çalıyor mu cevap verebilir miyim yoksa karşı taraf ulaşılamaz mesajı mı alıyor yoksa surekli çalıyor mu gosterir karsi tarafa yani nette sim2 ile gezerken sim1 e gelen cagrilari cevaplayabilir miyim ?
    arkadışım sar değerini bilmiyorum ikinci soruna gelirsek bende aynen senin dediğin gibi kullanıyorum sim 1 vodafone cep net paketi var sim iki turkcell sadece sim1 açık internete sim ikiyi kapatıyorum yanlız wt5 3g desteklemediği için 3g değilde edge ile bağlanırsın internete cep net paketi için bu büyük bir problem değil neden dersen 100MB ı geçince vodafone otomatikman edge ye çeviriyor zaten iki hattan biri ile görüşürken diğeri ulaşılamaz oluyor. (kapsama alanı dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assuliar -- 20 Aralık 2011; 11:40:44 >

• W-T5 root yapmanın en kolay yolunu buldum sonunda ihtiyacı olan arkadaşlar ziyaret edebilir

http://forum.donanimhaber.com/m_55778982/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55778982
  • adaşlar ben bu telefonu gördüm.telefon güzel biraz yavaş(internette falan)ama güzel dokunmatiğide idare eder.
  • Trident WT5 aldığıma alacağıma bin pişman oldum... Çok sıkıntılı bir telefon. Telefonu Uçuş moduna

alıp tekrar Uçuş modundan çıkınca Ana menüdeki iconlar gelmiyor birde Rehberde Kayıtlı olan

kişileri eksik olarak rehbere getiriyor... Tekrar Telefonu Kapatıp Yeniden Açmadan Bu sorunlar

düzelmiyor. Kamerası çok berbat şekilde resim çekiyor.. Bluetooth Her Bluetooth Kulaklıkla ile

çalışmıyor.. Dokunmatik çok Berbat..
  • Trident WT5 aldığıma alacağıma bin pişman oldum... Çok sıkıntılı bir telefon. Telefonu Uçuş moduna

alıp tekrar Uçuş modundan çıkınca Ana menüdeki iconlar gelmiyor birde Rehberde Kayıtlı olan

kişileri eksik olarak rehbere getiriyor... Tekrar Telefonu Kapatıp Yeniden Açmadan Bu sorunlar

düzelmiyor. Kamerası çok berbat şekilde resim çekiyor.. Bluetooth Her Bluetooth Kulaklıkla ile

çalışmıyor.. Dokunmatik çok Berbat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Çin telefonu işte , 200 lira olsa nolur alınmaz bence

1 sene önce ne demişsin şuan çin dediğin telefon nerelere geldi F/p kralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Çin telefonu işte , 200 lira olsa nolur alınmaz bence

ben aldım pişman oldum trident alınmaz yarı fiyatına bşle satılmıyor bi enayiye sattım belki alacak birini bulamazsın yani sakın alma
  • "Arkadaşlar Merhaba, Ürünü dün satın aldım. İlk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Cihazın uyduruk bir kutusu var. Ucuz bir parfüm kutusunu geri dönüştürmüş olmalılar. Şarj adaptörü, kulaklığı ve en önemlisi kitapçığı çok uyduruk. Kutudan iki adet batarya çıkıyor. Çift hatlı ya o yüzden çift batarya..:) Bu tarz bir telefonu ilk defa kullandığımdan bir türlü arka kapağını açıp pilini takamadım önce. Sonradan öğrendim ki. Kapağa biraz kaba kuvvet uygulayarak, kenarından tırnaklarınızı geçirerek açmak gerekiyormuş. Gayet mantıklı olmuş Bunu düşünen arkadaşı bulabilirsem elini sıkmak isterim. Sonra iki adet kartı yüzü koyun yatırıp cihaza taktım. Ancak kartların yerini değiştirmek istedim sonra. Ama girenin çıkması ne mümkün. Altta kalan kart içinde kaldı. Çıkaramadım. Neyse öyle olsun bari dedim bende. Cihazın dış görünümü fena değil. Ancak plastik kalitesi vasat. Hani kaliteli bir telefonun kasasını çin malı bir kasayla değiştirirsiniz ya. Neredeyse öyle. Tek farkla içindeki telefon da çin malı :) Kocaman bir kamerası var arkasında. 3mpixel diyorlar. Hikaye bence. Kaç mega olduğundan ziyada ISO hassasiyetinde bir sorun var kameranın. Işık az gelince gren mi derler. Yok yok gren bile denmez ona. Bildiğin dikine kırmızı çizgiler çıkıyor fotoğrafın üzerinde. Yani siz kamera yokmuş gibi hesap edin. TV yazıyor internette. Bu doğru değil. TV yok. Dokunmatiği nasıl. Çok iyi diyemem. HTC HD2 ile mukayese edilmez. Dokununca anlıyor işte. Benim parmaklarımda biraz büyük. Klavyede doğru tuşlama oranım %60-70 gibi. İyiki hiç mesaj yazmıyorum telefondan. Ekrana koruyucusunu da yapıştıtıp göndermişler diye sevindim önce. Eğri yapıştırılmış ekran koruyucu kenardan hava aldığından ikinci günde düştü haliyle. Bende geri yapıştırdım. Koruyucunun altında hava kabarcıkları falan... Az önce farkettim arka kapağın derisi dökülüyor gibi. Yanlış anlamayın telefonu sadece 1 gün boyunca bozuk para yada anahtar gibi bir sert cismin bulunmadığu kumaş pantolonumun cebinde taşıdım. İnşaatta falan da çalışmıyorum. Cihazın menüsü... Çok karışık geldi menüsü falan önce. Tabi daha önce hiç dokunmatik bir telefonum olmamıştı. İkinci gün kullanımını falan çözdüm. Hayvan gayet kullanışlı. İşlemci hızı geri planda bir şeyler açık değilse yeterli gibi. Aynı anda medya oynatıp, navigasyon yaparken, adroid marketten indirdiğiniz Exchange Client tarzı görsel bir yazılımı kullanarak 3mb'lık bir excel dosyasını görüntülemeye çalışınca haliyle biraz kasılmalar falan oluyor:) Benim gördüğüm en büyük problem bu yoğun kullanımın ardından menü uygulamasının tekrar açılamayabiliyor olduğuydu. Dolayısıyla makinayı yeniden başlatmak gerekiyor. Makina diyorum. Çünkü bunları yapan şeye de telefon denmez diye düşünüyorum. Android Market çok şahane bir şey. Öyle programlar var ki, görmeniz lazım. Sırf bu yüzden bile bu cihaz 386,21 TL'yi hak ediyor. Android Markette güvensiz bir uygulamanın inmesi olasılığı yok densede. Uzak Masa Üstü yaptığını iddia eden bir programı yükledikten sonra cihazın geçersiz işlem yürütüp çeşitli uygulamalarda hata mesajı verdiğini gördüm. Android 2.2 çok güzel bir işletim sistemi. Allah bu google'ı her daim ulaşılır kılsın. Gelen giden paketlerini zaman aşımına uğratmasın. İNŞALLAH. Bu telefon bana şunu öğretti. Telefon da aynı bilgisayar gibi olmuş. Toplama bilgisayar markalı bilgisayarın yaptığı herşeyi yapamaz mı. Aynı işletim sistemi varsa neden yapmasın. Yok dayanıksız olurmuş toplama bilgisayar. Yok çabuk bozulurmuş. Ben bilgisayarı toplama bilgisayarda öğrendim. Onu da bir Türk toplamıştı. Şimdi Android'i de toplama bir telefonda öğreniyorum. Onu da bir Türk toplamış. Bu aleti alacak arkadaşlar neye ihtiyaç duyduklarını iyi belirlemeliler bence hem çift hat olacak, hem android olacak, hem GPS'i olacak, hem kapasitif dokunmatik ekranı olacak, hem wireless'i hem de olacak da olacak. Sonra fiyatı makul olacak. Yok böyle birşey. Cihaz 300-350 lira arası edecek donanımlardan oluşmuş bir cihazdır. Eğer bu donanımlara ihtiyacınız yoksa kesinlikle tercih edilecek bir cihaz değildir. Saygılarımla" Alıntıdır.

• arkadaşlar wentto a3 veya philips w626 nasıl bi telefon alınır mı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.