Şimdi Ara

Trident WT5 android 2.2 + çift sim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz. ben nette tatmin edici düzeyde bir bilgi bulamadım. Fiyatı da çok uygun hepsiburada da 409tl gibi bir fiyatı var.
    Buradan bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsing...

• Neden kimse cevap yazmıyor ki?
  • İşlemci ve ram miktarı hakkında bir bilgi bulamadım.Android 2,2 , 256k renk , 3,2 mp kamera gibi özellikleri mevcut.400 TL fiyatıda uygun.
    Dediğim gibi donanım özellikleri hakkında bilgin varsa yaz yorumlayalım.
    Bence huawei x5 200 TL daha verip almaya değer.
  • ama huawei ideos x5'te de çift sim özelliği yok. Ben iki telefon taşımaktan sıkıldığım için böyle bir telefon arıyorum. Tridentte android market de açıkmış fiyatına ve çin malı olmasına rağmen. Bide ideos x5 i nerede bulabilirim bildiğiniz bir yer varsa iyice bi incelemek isterim..
  • Çin telefonu işte , 200 lira olsa nolur alınmaz bence
  • önyargılı olmamak lazım. Bir de 2 telefon taşımak çok yorucu oluyor benim için.
  • Bu telefon 100 lira olsa alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Bu telefon 100 lira olsa alırdım.

• bence alınmaz. ram ve islemci miktari bile belli degil. ne kadardir allah bilir. sar degeride yuksektir başka telefonlara bak bence
  • başka telefonlar pahalı ve tek sim kartlı ama:( Başka bildiğiniz çift sim android var mı? GM DSTL1 dışında tabi ki. Bu özelliklere sahip sadece bu telefon var piyasada. Buna dikkat etmeniz gerekiyor. İşlemci ve ram ini bi öğrenebilseydik... Android market bile açıkmış cihazda ya flash 10.1 desteği de varmış...
  • ben de görür görmez foruma koştum ama kimse bilmiyor tabi, çünkü ürün çok yeni. çift hatlı bir android telefon tam bana göre. samsung gio niyetliydim, ama bu tabi kağıt üstünde daha iyi görünüyor. inceleyen olursa bekliyoruz yorumlarını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

ben de görür görmez foruma koştum ama kimse bilmiyor tabi, çünkü ürün çok yeni. çift hatlı bir android telefon tam bana göre. samsung gio niyetliydim, ama bu tabi kağıt üstünde daha iyi görünüyor. inceleyen olursa bekliyoruz yorumlarını...

Acaba nesi kağıt üzerinde daha güzel gözüküyor merak ettim.
  • Android + Çift Hat = 12 Saatte bir şarj.

Yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_
    Android + Çift Hat = 12 Saatte bir şarj.

Yanılıyor muyum?

o bile çok 8 saatte birdir anca...
  • dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 6 Eylül 2013; 16:20:22 >
  • burda uretilmiyo. çinden parçaları getirilip birleştiriliyo
  • Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar telefon hakkında duyduğunuz bildiğiniz var mıdır? Değerlendirme yapalım. Ürünün içinde made in prc yazıyor bu arada ama yinede özellik ve fiyat açısından cazip geliyor bana.
  • tridentin kendi sayfasında yazmadığı cpu ve ram herhalde aşağıdaki şekilde.

http://www.solomobi.com/Product-HTC_V9.html

·Operation System:Google Android 2.2
    ·CPU:Media Tek MTK6516 460MHz+280MHz
    ·512MB ROM+256MB RAM
  • Gayet iyi o zaman fiyatına göre.
    Ayrıca menüsünü falan da görüyoruz yukarıdaki linkten.
    Bence alınabilir bir cihaz. Eğer marka takıntınız yok ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkolik

tridentin kendi sayfasında yazmadığı cpu ve ram herhalde aşağıdaki şekilde.

http://www.solomobi.com/Product-HTC_V9.html

·Operation System:Google Android 2.2
    ·CPU:Media Tek MTK6516 460MHz+280MHz
    ·512MB ROM+256MB RAM

kasa görüntüsü çok benziyor. htc ile aynı ürün ise alınabilir gibi aslında. ama kimse kullanamadan da alası gelmiyor insanın. bekleyelim bakalım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.