Şimdi Ara

Trident WT5 android 2.2 + çift sim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çin malı iphoneler bile artık android 2.2 kullacakmış bilginize
  • Arakdaşlar flash tartışmanıza gerek yok üründe flash 10 desteği var yaoutube ve facebook videolarını hiç sorunsuz gayet de net bir şekilde isleyebiliyorsunuz. Ben 10 gündür falan kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: empoeq

Arakdaşlar flash tartışmanıza gerek yok üründe flash 10 desteği var yaoutube ve facebook videolarını hiç sorunsuz gayet de net bir şekilde isleyebiliyorsunuz. Ben 10 gündür falan kullanıyorum...

biraz detaylı yorum alabilmemiz mümkün mü sizden
  • Video çekim çözünürlüğü kaç?
  • valla ben w t5 düşünüyordum fakat bu a1000 benim aklımı çeldi ekran 3,8 ve 3g olayı felan daha ayrıntılı yapılmış kararım değişebilir fakat onun fiyatıda 500 felan olur sanırım bekliyorum
  • quote:

Arakdaşlar flash tartışmanıza gerek yok üründe flash 10 desteği var yaoutube ve facebook videolarını hiç sorunsuz gayet de net bir şekilde isleyebiliyorsunuz. Ben 10 gündür falan kullanıyorum...

bende alalı 3 hafta felan olacak, fakat flash olayını çözemedim. youtube videolarını ve net sayfalarındaki flashları açamıyorum.

cihaz bence fena bi cihaz değil, çokta ön yargılı olmamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

quote:

biraz detaylı yorum alabilmemiz mümkün mü sizden

Nasıl bir ayrıntı istiyorsunuz mesela?

Video çözünürlüğünü kamera ayarlarında bulamadım bilgisayara atarak bakmam gerekiyor şu an da iş yerindeyim zor o yüzden.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat_ -- 30 Mayıs 2011; 16:00:21 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Telefonu hali hazırda kullanmakta olan arkadaşlarımızdan AGPS destekli Navigasyon hakkında bilgi vermelerini rica edeceğim. Telefonun bu konuda performansı nedir? Üzerinde karayolları haritası yüklü geliyor mu? Yoksa haritayı ayrıca biz mi yükleyeceğiz? Ayrıca AGPS'in hat üzerinden uyduya bağlanana kadar geçen süre için ücretlendirildiğini okumuştum. Bağlandıktan sonra ise ücretlendirme yapılmıyormuş. Bu konuyu tecrübe eden arkadaşlardan bilgi almak istedim.
  • İşlemci
    kaç acaba 600 mhz olsa alırım
  • Trident'in kendi sitesinde yayınladığı ancak henüz piyasaya çıkmayan modeli olan A1000 işlemci hızı ile wt-5 den daha iyi gibi. Ancak tek eksiği GPS özelliğinin olmayışı. Neticede WT-5 modelinde de A-GPS var. Bu özellik A 1000 modeline sonradan yüklenebilir mi acaba? Android markette bazı navigasyon proğramları var ve android telefonlara yüklenebilir diyor. GPS özelliği olmayan A1000 MODELİNE NDRIVE veya GOOGLE MAPS yüklersek çalıştırır mı? Daha önceden ANDROİD telefonum olmadığı için umarım tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlar.
  • Trident Wt-5

uzun zamandır takip edip net üzerindeki yorumları araştırıyordum Yaklaşık olarak 1 hafta önce Trdükkandan malum fiyata aldım telefonu ve bazı arkadaşların sorularına cevap olabilecek izlenimlerimi aktarmak istiyorum

Öncelikle çift hatlı bir telefon alacaksanız dokunmatik olsun istiyorsan android işletim sistemi olacaksa bu telefon BENCE tam size göre bir telefon

Dokunmatiği çok hassas mesaj yazarken yan tutuyorsanız telefonu ve parmağınız yanlışlıkla çarparsa anında harfi ekliyor o derece hassaslığı var elbette ileride ne duruma gelecek ekranı orası muamma ancak ilk izlenimim oldukça güzel ve hassas olduğu

Android market açık bir çok programı ve oyunları sorunsuzca indirip kurabilirsiniz ayrıca telefonu alıp ilk kulanırken ve markete bağlanırken bir dizi üyelik işleminden geçiyorsunuz bu işlemler sonunda isterseniz telefon dışında PC üzerinden android markete girip pcnizden hiç telefona dokunmadan otomatik olarak istediğiniz programları yükleyebiliyorsunuz elbette bazı programlar ve oyunlar yüklenmiyor telefona uygun programlar ve oyunlar için cihaznızı arama kriterlerinden seçmenizde fayda var

Wifi ayarları için sadece kablosuz ağın şifresini girmem yeterli oldu hiçbir sorun yaşamadan bağlantı tamamlandı telefon üzerindeki browser internete bağlanma açısından bana yeterli geldi tabiki firefow veya diğer browsersları kurup kullanmak elinizde

Telefon üzerinden internete sounsuzca bağlandım test amaçlı bazı sitelere girdim youtube ve imdb sitesinden sorunsuz olarak videoları izledim FAKAT android için CANLI TV adlı programı indirip çalıştırdığımda tvler için flash gerekli yazısı çıktı şuan flash player 10.3 sürümünde olduğu için yükleme yapılamıyor SD kart aldığımda manuel olarak 10.1 sürümünü kurup denemesini yapacağım

Telefondaki değil ama kutu içeriğindeki en büyük sorun kutu içinden SD kartın ve düzgün bir kullanım klavuzunun çıkmaması fakat teknoloji ile haşır neşir iseniz çok hızlı şekilde alışabileceğinizi garanti edebilirim ekran üzerine tıklayıp bir müddet beklediğinizde bir pencere açılıyor ve oradan widget programlar için kısayollar ekleme yapabiliyorsunuz ayrıca açılan pencerede hareketli walpaper ve normal walpaperlar bulunmakta

dokunmatiği test etmek amacıyla Marketten bazı oyunlar yükledimve oldukça memnum kaldım dokunma düzeyi ve hassaslığından

Telefonda yüklü olarak gelen maps - places - navigation - latitude ve car home uygulamaları oldukça başarılı olarak çalışmakta evde iken wireless ile oldukça başarılı balantılar gerçekleştirdim dışarıda bir kere denedim Turkcell hattı ile hepsini kulladım yaklaşık 4 veya 5 dakika test amaçlı baktım bu süre zarfında 4 kontüre yakın bir kontürüm gitti fakat hangisinden ne amaçla bir kayıp olduğu yönünde bir bilgi veremiyeceğim şuan veri iletişimini telefon hatlarından kapattım

Telefon görüşmeleri sırasında özellikle diğer tarafı çaldırırken ses düşükmüş gibi geliyor fakat bağlantı tamamlandığında ses seviyesi uygun bir seviyeye taşınıyor sanırım bazı ayarları yapmamış olabilirim halen kurcalıyorum konuşma ve gelen sesle ilgili bir sorun yaşamadım

Telefonun üzerinde gelen programları her türlü kullanım için yeterli düzeyde ancak kendiniz tabiki değişiklikleri yapabileceğiniz bir markete sahipsiniz :D

Ben neler yükledime gelirsek

Güvenlik için Antivirüs Free

oyunlar Air Hockey FREE - Alchemy - Blackjack 2011 - Ant Smasher Free Game Best Fun - Motris (Full) - Pinball Deluxe - Pool Master Pro - Break the Bricks - pocket soccer - pie vs. ghost

Winamp Her ne kadar Telefonla birlikte müzik adlı bir program olsa dahi SD kart olmadığı için hangisi daha iyi karşılaştırma yapamayacağım

Yine Sd karta endeksli olarak E-kitap okuma aracı olarak Moon+ Readeryükledim onuda kartla birlikte test edeceğim

Eğlence amaçlı Maçkolik canlı sonuçlar - sinemalar - sinemada bu hafta

• @cb1111 yorum için çok teşekkürler, epeydir bekliyordum böyle bir yorum... yorumunuza göre cihaz alınabilir gibi görünüyor. yeni yorumlarınız olursa bekliyoruz. bu arada fotoğraf ve video çekimi ile pilin ne kadar gittiği konusunda tecrübeleriniz nasıl?
  • Arkadaşlar sizin elinizde olsa nasıl bir telefon yapmak isterdiniz? içinde neler olmalı ekran büyüklüğü vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticis

@cb1111 yorum için çok teşekkürler, epeydir bekliyordum böyle bir yorum... yorumunuza göre cihaz alınabilir gibi görünüyor. yeni yorumlarınız olursa bekliyoruz. bu arada fotoğraf ve video çekimi ile pilin ne kadar gittiği konusunda tecrübeleriniz nasıl?

Bence çin malı vs felan fişman konularına girmiyorum şuan telefon bende mevcut öğle her yere atıp tutumuyorsan düzgün ve dikkatlice kullanıyorsan ister çin malı olsun ister türkiyede birleştiriliyor olsun isterde evde alıp ben birleştiriyor olayım bana göre alınabilir bir telefondu ve aldım memnunmuyum 10 üzerinden 9 memnunum o 1 lik kesintide şuan android telefonlarda mevcut olmayan telefon kapalı iken alarm çalmama olayı eğer telefon ile uyanmıyorsanız bu size sorun olmayacaktır ileridede bu soruna bir program yazacaklardır sanırım :D...

fotoğraf ve video çekimi kurduğum winampı test etme e-kitap vs olayları Sd karta bağlı bir işlem olduğu için henüz test etme fırsatım olmadı sd kartı aldığımda kendimce yorumlar yapacağım...

Pil nekadar gidiyora gelirsen e tabiki telefon yeni her 10 saniyede bir elinize alıp kurcalama hevesiniz var :D aramadığınız arkadaşlarınızı aramak durmadan mesaj yazmak yüklediğiniz oyunları oynamak isteğiyle bana şarj 1 gün sabah 10dan akşam 12ye kadar oldukça yeterli geliyor saat 12den sonra android marketten program yükleyip denemeler yaptığım için usb ile şarja takıyorum ancak ne olursa olsun 1 tam gün yetecek kadar şarjınızın gidebileceğini düşünmekteyim telefonda öğle güzel programlar varki android marketteki çoğu programı yüklemeye bile gerek duymadım Widget olarak kullanabileceğimiz ayarlar kısmında ekran parlaklığını bluetooth wireless gps vs ayarları ile açıp kapatabiliyorsunuz ekran parlaklığını düşürdükçe ve android marketten auto killer gibi otomatik olarak açık programları kapatan bir programda yüklediğinizde 1 günlük şarjı muhtemelen 2 güne kadar çıkartabilirsiniz 2 olmaz ise 1,5 kesindir örnekle bugun 3 telefon görüşmesi yaklaşık 30 dakika - 20 mesaj yazdım ve pocket soccer adlı oyundan yaklaşık 1 saatlik bir kullanım yapmama rağmen akşam saat 10da şarjım yarımda idi tabiki kullanıma göre herşeyin değişeceğini ve elinizde birde yedek batarya olduğunu unutmayalım...

Cİhazda yüklü programların kullanımı oldukça başarılı olunca biraz şüphelendim acaba aldığım yerde kendilerimi yüklediler diye :D o yüzden telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm ilk kullandığım durum ile birebir aynı bir telefon bu yüzden şüphelerimide test etmiş oldum :d...

A-GPS kullanımı ve ücretlendirme konusunda biraz araştırma yaptım daha öncede söylediğim gibi turkcell hattı ile maps - places - navigation - latitude ve car home uygulamalarını kullandığımı söylemiştim bu kullanım sonunda 1.4 Mb lık bir veri indirmişim ve buda bana 4tl olarak ücretlendirilmiş Turkcell bugun bir mesaj ile 250mb aylık kullanım için %50 indirim ile 7tl ye üye olabileceğim bir kullanım mesajı yollamış buda dipnot :D...

Bir kaç güne telefon için önemli bir unsur olan kılıf veya koruyucu birşeyler ve sd kart işlerinide halletmeye çalışacağım ona göre bilgilendirmeye devam ederim... yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Son yüklediğim programlara gelince;

İmdb (bildiğimiz imdb sitesi için yapılmış program)
    Goal.com (Spor haberleri için türkçe destekli hapsamlı bir program)
    Colordict (Sd kart istiyor test edeceğim bu program offline olarak çalışabilen bir sözlük)
    Süper task killer (Yukarıda bahsettiğim açık programları otomatik kapatmaya yarayan bir program)
    My live Mesenger (oldukça başarılı bir msn pclerdekiyle aynı görüntüde biraz yazılar küçük ama kullanışı güzel)
    Barkod okuyucu (yeni nesil 2 boyutlu karekod(qrcode) okutma programı)
    Websharing Lite (Wirless kullanarak pc ve telefon arasında bağlantı kurmaya yarayan bir program)

Dipnot2: telefonda twitter facebook google voice gibi uygulamalar yüklü olarak gelmekte twitter ve facebook uygulamalarını kullanmadım henüz kullanmayıca pek düşünmüyorum ama istek olursa test edebilirim gerçi sorun olacağını sanmıyorum kullanım kolaylığıvs test edilebilir belki google voice kullanımı teleffuza bağlı olarak başarılı Ayarladığınız dile göre (Türkçe mevcut) olarak söylediğiniz herşeyi kendisi web browsers açarak otomatik olarak arama yapıyor veya bunumu söylemek istediniz diye bir pencere açıp seçebileceğiniz seçenekler sunuyor...

İstenirse diğer programlarım kullanımı ile ilgili yorumlarda yapabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 4 Haziran 2011; 1:57:54 >

• Su anda telden yaziyorum pili bitsinde tam olarak ne kadar sure sarj gidiyor diye test etmek icin teldeki pil durumu ayarinda "fisten cekildikten itibaren 16saat 10dakika yazmakta ayarlar-telefon hakkinda - durum kisminda pil duzeyi sekmesinde ise %22 yazmakta bu verilere gore sarj ne kadar gidecektir tahmin yurutebilirsin franticis
  • benim en çok merak ettiğim şey diziport gibi dizi sitelerine girip dizi videoları izlenebiliyor mu sanırım 3g özelliği yok internette hızı nasıl acaba ya biraz paraya kıyıp riske girip ikinci el nexus one alıcam yada bunu kararsız kaldım dizi ve televizyon seyredebilmek çok keyifli olurdu telefonda
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/trident-a2000-cift-sim-kart-wi-fi-android-/ProductDetails.aspx?productId=telceptrideta2000&categoryId=371946#ileri

bu modelin fiyatı cok uygun geldi bana gecenlerde samsung galaxy mini'yide kaçırdımki vatanda ! bu yeni model galiba..

sizin görüşleriniz nelerdir ? test edip elleyip görüp nereden alabiliriz bu malı ?

• @cb1111 valla yorumlar süper oldu, takipteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwan_1907

benim en çok merak ettiğim şey diziport gibi dizi sitelerine girip dizi videoları izlenebiliyor mu sanırım 3g özelliği yok internette hızı nasıl acaba ya biraz paraya kıyıp riske girip ikinci el nexus one alıcam yada bunu kararsız kaldım dizi ve televizyon seyredebilmek çok keyifli olurdu telefonda

obiwan_1907 senin için telden söylediğin diziport sitesine telefonun kendi browserı ile girdim fakat Canlı tvde olduğu gibi flash player olmadığı için diziyi açmadı fakat sana bu yolu çözebilecek bir kaç araştırma yaptım hiç flash player yüklemeden skyfire adlı browserı yükler isen flash gerektiren herşeyi flsh olmadan izleyebileceğin söyleniyor fakat ben kurup test etmedim sd kart alıp önce flash player yükleyerek bu sorunu gidermeye çalışacağım ancak olmaz ise skyfire yükleyip izlenip izlenmediğini buradan yazarım...

İnternet Bağlantısı bende hızlı fakat şunu belirteyim ben modemime çok yakınım uzakta yada açık alanda durum nedir onunla ilgili bişey söyleyemem...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.