Şimdi Ara

Trident WT5 android 2.2 + çift sim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
25.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CB1111

quote:

Orijinalden alıntı: franticis

hala memnunsanız alıcam bi tane, sıkıldım A1000 çıkacak diye beklemekten...

Ben Gayet memnunum Arkadaş şuan içim rahat verdiğim paraya dediğini düşünüyorum benim için fazlası var eksiği yok Ama bu demek değilki çok daha iyileri yok elbetteki daha iyileri var ama bana yetecek kadar özelliği ve kullanabilirliği mevcut yinede senin kararın tabiki çok büyük beklentiler içinde olup hayal kırıklığınada uğramanı istemem...

Şükür aldığım günden beridir sorun çıkartmadı android marketten bazı yüklediğim oyunlarda yavaş kalması dışında tabiki :D...

Bu arada Marketten Türkçe klavye yükleyip normalde olmayan ç ş ö i ğ harflerinide kullanabiliyorum artık...

Küçük bir dipnot Sd kart aldığımdan beri sadece telefon açılırken biraz yavaşlama meydana geliyor bunuda belirteyim...

dostum ruh cagirir gibi çagirmak zorunda kaldık seni bi yanıtlasan soruları sana zahmet..

• quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

benımde merak ettigim bazı sorular var wifi cekim mesafesi nasıl arada duvar olması cekim gücünü etkılıyormu .. hareketli duvar kagitları varmı.. oyun performansı nasıl...

Wifi çekim gücü: Yolda yürürken wifi aktif ise etraftaki sinyalleri alıp hemen bilgi veriyor ben evde diğer odada iken yada arkadaşım geldiğinde arada duvar olan mesafeden rahatca internete bağlanıyoruz bir sorun yaşamadık hızla ilgili ama sinyal seviyesi modeme yakınken 4 ise diğer odada 2 ye düşüyor laptopun çekim gücü kadar değil diyeyim :D...

Hareketli duvar kağıtları mevcut kullanabiliyorsun ama unutmaki telefon 2 hatlı wifi açık şekilde birde hareketli duvar kağıdı felan kullanırsan bataryayı 1 gün anca kullanabilirsin unutma :D...

Oyun performansı: Daha önceden söylemiştim sanırım Marketten indirdiğim bazı oyunları çok yavaş çalıştırıyor fakat diğer mesajlarımda yazdığım tüm oyunları hiç sorun yaşamadan çok rahatca oynuyabiliyorum Hatta şuan çok rağbet gören Angry birdsi görüntüde biraz bozukluk olması dışında çok rahat oynuyabiliyorum... Görüntü bozukluğu sadece menülerindeki yazılarda kayma şeklinde başka sorunu yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncturedi

yorumlar için çok teşekkürler cb1111 özellikle sormak istediğim iki konu var. banka işlemleri yapabiliyormusun garanti işbank vb. bir de twitter ve facebook u deneyebilirmisin

Banka işlemlerini hiç denemedim ama Yapı kredinin internet bankacılığı üyeliğim mevcut onunla bir deneme yapabilirim...

Twitter hesabım yok ama telefon üzerinde Twitter programı kurulu şekilde geliyor sorunsuz şekilde kullanılacağı kanısındayım ama yinede yanlış bilgi vermek istemem fakat Markette telefonda kurulu program dışında programlar olduğuna göre sana uygun olanını seçebilirsin...

Facebook hesabım var fakat dondurdum ve tüm kişi listemi sildim (Telefonu almadan önce :D) fakat arkadaşım kendi hesabına benim telefondan bir iki kez girdi ancak ne durumda kullanılır olduğu hakkında bilgi veremiycem Twitter için söylediklerim Faecbook içinde geçerli ama...

• teşekkurler dostum verdigin bilgiler için A1000 modelinin ne zaman piyasaya cıkacagiyla ilgili trident'e mail attim gelen cevapta telefonun bu ay sonuna kadar piyasada olacagi söylendi fiyatı uygun olursa A1000 modeli alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncturedi

yorumlar için çok teşekkürler cb1111 özellikle sormak istediğim iki konu var. banka işlemleri yapabiliyormusun garanti işbank vb. bir de twitter ve facebook u deneyebilirmisin

Tuncturedi bir önceki mesajımda bankacılık işlemlerini deneyeceğimi söylemiştim bir iki deneme yaptım telefonun kendi üzerinde gelen browserı ile yapı kredinin adresine girdim internet bankacılığına tıkladım ve kullanıcı adı ve şifre yazan pencere açıldı fakat buradan sonra kullanıcı adımı yazmaya çalıştığımda her harfe tıkladığım anda sayfa durmadan yenilenmeye başladı hiç bir şekilde kullanıcı adımı girmeyi başaramadım daha sonra marketten opere browserı bulup kurdum fakat onda hiçbir şekilde internet bankacılık butounu aktif değildi onu silip dolphini kurdum fakat ondada aynı sorunla karşılaştım sonradan kurduğum browserları silip telefonun kendi browserı ile yeniden deneme aptım fakat aynı sorun halen devam etmekte idi bir şekilde birşey şifre ve kullanıcı adını girmemi engelledi fakat ne olduğunu çözemedim bilgin olsun eğerki bir şekilde bu sorunu çözebilirsem buradan yine bilgi veririm...

• cb1111;

sana sorum, teli kullanalı epey zaman oldu sarj süresi (normal kullanımdane kadar gidiyor) ve ekran hassasiyetinde değişme var mı. bilgi verirsen memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu_ali

cb1111;

sana sorum, teli kullanalı epey zaman oldu sarj süresi (normal kullanımdane kadar gidiyor) ve ekran hassasiyetinde değişme var mı. bilgi verirsen memnun olurum

hatipoglu_ali seninde söylediğin gibi telefonu kullanalı Uzun zaman oluyor bu zaman zarfında ilk başlarda sürekli açık tutuyor ve kurcalıyordum telefonu (oyun oynuyor-haberleri takip ediyor-program kurup deniyordum)bu yüzden ilk günler 1 günde şarjını bitiriyordum şu sıralar telefonla arada sıra oyun oynamanın dışında gün içinde 2 yada 3 telefon görüşmesi 10 yada 20 kadarda mesaj atıyorum ayrıca telefonu son günlerde gece 3.30da kapatıp sabah 8de tekrar açıyorum bu kullanım şartlarında 3 gün sarj etmeden rahatca kullanabiliyorum fakat kapatmadan ne kadar süre sarjın gider dersen en fazla bana göre 18 yada 20 saat sarjı gidecektir ondan daha fazla şarj etmeden durabilmesi zor gibime geliyor...

Ekran hassasiyetinden halen oldukça memnunum o kadar oyun oynadım o kadar mesaj attım ona rağmen halen çok hassas benim korkumda önceleri bu kadar hassas olan bir ekranın kötüye gitmesiydi fakat Allaha şükür bir sorunu yok ilk aldığımda nasılsa ekranı şuandada o şekilde hassas tabiki ben üzerindeki korumasının sadece en üstündeki jelatinini çıkarttım sonraki korumasını sökmedim uzun sürede sökmem önceki telefonum nokia 6630 du ve 5 sene boyunca kullandım halende yanımdadır telefon ve üzerindeki ekran jelatinini 1 sene önce kuzenim sökmüştü biraz özenli kullanırım anlıyacağın telefonu bundada sorun olmaz ise aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum :D...

Ayrıca telefonu samsung marka telefonlar için olan bez kılıfın içinde muhafaza etmekteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 7 Ağustos 2011; 22:55:28 >

• cb1111 çok teşekkür ederimverdiğin bilgiler için bu hafta alacağım a1000 çıkacak diye beklerken sıkıldım dahası wt5 kullandıktan sonra a1000 alıp almamaya karar veririm. en azından 2-3 ay kullanılsın yorumları görelim. bu arada android kullanmanın zevkiniyasayalım.
  • A1000 modeli için takipteyim. Çift hatlı Android işletim sistemli 'akıllı' telefon olarak tek seçenek bu gözüküyor.
  • wt5 i 2. el aldım 1 ay oldu ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı,beklediğimden daha iyi çıktı. sıkıntı ise işlemci hızı ve bağlantı hızı. a1000 de bu sorunlar kısmen kalkar benimde 3g ve 600mhz daha iyi olur. telefondan çok beklenti içinde olanlar bu beklentiye girmesin.galaxy s performansı içine girerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. oyun oynamak için wt5 sıkıntılı a1000 nasıl olur bilemem. oyun için gidin 1ghz lik tablet yada tel alın.

bilinen markalar çift hatlı android çıkarmadığı müddetçe. bu telefonları kullanacağız. sadece ne istediğinizi bilin paranızı ona göre harcağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu_ali

wt5 i 2. el aldım 1 ay oldu ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı,beklediğimden daha iyi çıktı. sıkıntı ise işlemci hızı ve bağlantı hızı. a1000 de bu sorunlar kısmen kalkar benimde 3g ve 600mhz daha iyi olur. telefondan çok beklenti içinde olanlar bu beklentiye girmesin.galaxy s performansı içine girerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. oyun oynamak için wt5 sıkıntılı a1000 nasıl olur bilemem. oyun için gidin 1ghz lik tablet yada tel alın.

bilinen markalar çift hatlı android çıkarmadığı müddetçe. bu telefonları kullanacağız. sadece ne istediğinizi bilin paranızı ona göre harcağın.

Hayırlı olsun hatipoglu_ali umarım yazdıklarımla seni yanlış yönlendirmemişdir...
  • wt5 kullanıcısıyım şuan memleketimizde bulunan android çift hatlı en iyisi bu olduğu için problem çıkarmıyor desem yalan olur ama yinede keyifli A1000 in aynısı başka marka olarak 449 tl ye satışta;

http://maxigsm.com/SENSATION-MODELI-WIFI3GGPS5MPCIFT-HATROID-ISLEMCI-pid-54.html

ben asıl motorolanın çin piyasaları için çıkardığı 'motorola xt882' bekliyorum bu samsung galaxy sallayacak bir çift hatlı telefon;

http://www.ceptown.com/model/1813/motorola-moto-xt882

• quote:

Orijinalden alıntı: assuliar

wt5 kullanıcısıyım şuan memleketimizde bulunan android çift hatlı en iyisi bu olduğu için problem çıkarmıyor desem yalan olur ama yinede keyifli A1000 in aynısı başka marka olarak 449 tl ye satışta;

http://maxigsm.com/SENSATION-MODELI-WIFI3GGPS5MPCIFT-HATROID-ISLEMCI-pid-54.html

ben asıl motorolanın çin piyasaları için çıkardığı 'motorola xt882' bekliyorum bu samsung galaxy sallayacak bir çift hatlı telefon;

http://www.ceptown.com/model/1813/motorola-moto-xt882

model olarak maxigsm adlı sitedeki ürün gayet iyi.
    fakat özellikler belirtilirken eksiklik, karışıklık var gibi.
    Güvenebilirmiyiz bu siteye daha önce alışveriş deneyimi olan var mı?

• Üşenmeden hepsini okudum ve 1-2 hafta içerisinde alınmaya karar verilmiştir. :))
  • http://maxigsm.com/SENSATION-MODELI-WIFI3GGPS5MPCIFT-HATROID-ISLEMCI-pid-54.html
    sitesindeki detaylarında en altta ithalatçı firma trident yazıyor sanırım A1000 leri başka yerden satıyorlar bu telefonların tek problemleri malzeme kalitesi ve işlemcisi telefonlar(WT5 - A1000 ve A2000) ilk lanse edilirken Flash 10.1 destekli diye yazıyordu fakat flash player 700 mhz in altını kabul etmiyor inşallah biri minimum 800 mhz işlemcili çift hatlı android bir model getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assuliar

sitesindeki detaylarında en altta ithalatçı firma trident yazıyor sanırım A1000 leri başka yerden satıyorlar bu telefonların tek problemleri malzeme kalitesi ve işlemcisi telefonlar(WT5 - A1000 ve A2000) ilk lanse edilirken Flash 10.1 destekli diye yazıyordu fakat flash player 700 mhz in altını kabul etmiyor inşallah biri minimum 800 mhz işlemcili çift hatlı android bir model getirir.

ben WT5 modeli flash dosyalarını sorunsuz oynatıyormuş yoksa benmi yanlış okudum ayrica linkini verdigin sitedeki cihazda 256 MB rom var ama tridentin sitesindeki A1000 modelinde 512 mb rom oldugu yazıyor bunların hangisi dogru acaba..

• http://www.herevelazim.com.tr/elektronikler/trident-android-cift-hatli-cep-telefonu

linke tıklayın

Bu filmi izlemeden sakın karar vermeyin!

e tıklayın videolu incelemesi var
  • wt5'e flash player yüklenemiyor bazı kullanan arkadaşlar youtube ve benzer birkaç video paylaşım sitelerini seyrettikleri için flash player var zannediyorlar.
    rom ikisinde de 512 ama dediğim ram tridentin sitesinde 512 diğer sitede 256
    trident ile haziran ayında yaptığım konuşmada 10-15 güne kadar piyasaya sürülecek dediler ekime gireceğiz hala bir hareket yok.
  • Peki arkadaşlar, Wt5 dedik A1000 dedik. Bu A2000 modeli nedir? Ne değildir?
    İşlemci hızı aynı yanlızca ekran boyutları farklı sanıyorum.
    Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: empoeq

Arkadaşlar bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz. ben nette tatmin edici düzeyde bir bilgi bulamadım. Fiyatı da çok uygun hepsiburada da 409tl gibi bir fiyatı var.
    Buradan bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsing...

Açıkçası Trident telefonlara hiç bulaşma derim...hem satması zor hem çabuk bozuluyor hem teknik servis açısından da çok kıt...bir kaç arkadaşım kullanıyordu ve hiç memnun değildi buna dayanarak söylüyorum bunları...

sana önerebileceğim çift sim'li telefon Samsunghttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/tel-cep-samsung-c6112_02.044.1271.0429.htm

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.