Şimdi Ara

Triforce PvP Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar c3/c4 tamamen bi server oranlari 100x ben bugun bi orc actim simdi lvl 63 ama serverda para sikintisi var bir düsüyo Pir düsüyo derler ya 40 tane canavar kesiyoesun duserse 2-3kk düsüyo ama serverda giranda durmadan pk larvar zor gecip gidiyorum sizde gelin her beraber kasalim

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorTr -- 26 Nisan 2006; 23:02:41 >

• quote:

beraber kasalim

OBAAAAA 100x forum duydunuzmu hemen katılın saka gıbı :) bıde kasalım demıs koptum dsfsdf
  • c3/c4 bi serve r bul sen gir hadi kolay sa gir 100x lik bi server bulda goriyim c3/c4
  • Arkadaslar Zakuska yemedi cewap bile yazmadi iste nolsun

• Arkadaslar Clan imiz kuruldu oyuyan varsa gelsin ismim ElfMage oynayanlari beklerim..
  • kaç kişi online:D:D:D bu konuda zakuskaya hak veriyorum ilk defa mis gibi eztreme es-l2 varken kim niye 100x bi servera gitsinki valla ben memnunum.oyuna her girdiğimde sizin serverin tamamında olmayan insanı ben extremeda sadece giranda görüyorum
  • saat aksamin 5 den sonra dolmaya basliyo server saat 10 gibi 20 kisi fln oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorTr

Arkadaslar c3/c4 tamamen bi server oranlari 100x ben bugun bi orc actim simdi lvl 63 ama serverda para sikintisi var bir düsüyo Pir düsüyo derler ya 40 tane canavar kesiyoesun duserse 2-3kk düsüyo ama serverda giranda durmadan pk larvar zor gecip gidiyorum sizde gelin her beraber kasalim

Link

BURAYA NASIL GİRERİM

• aga 100X de bisy bi ben 5000X lik oyunda oynuyom lvl 1 yaratık kesiyom lvl13 oluyom:Ddaha yüksekleride war tabiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamakasa123

aga 100X de bisy bi ben 5000X lik oyunda oynuyom lvl 1 yaratık kesiyom lvl13 oluyom:Ddaha yüksekleride war tabiii

adres ver aga da biz de girelim
  • Pvp server arıyorsanız EchoKinetics e gelin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Pvp server arıyorsanız EchoKinetics e gelin

llink ver babacım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.