Şimdi Ara

Triger değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar , geçen hafta 2011 1.4 benzinli Ford Fiesta aldım aracı aldığım kişi aracı 8 bin km falan kullanmış sıfır araç aldığı için sattığını belirtti . Araç 92 binde . Triger değişti mi diye sorduğum zaman önceki sahibinin değiştirdiğini söylediğini belirtti ama elde hiçbir kayıt veya belge yok . Triger değişip değişmediğini nasıl anlayabiliriz?herhangi bir ustaya götürüp buna bak değişmiş mi desem o kadar acmisken değiştirelim diyecektir muhtemelen o yüzden pek güvenemiyorum ustalarada .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı araçlarda triger kontrol için ulaşılabilecek bir yerde oluyor. öyle bir durum varsa usta rahatlıkla teşhir eder ama sanayi yerine serviste baktırın bence. sanayi esnafı sağlamsa bile değişmesi lazım der
  • Dışardan bakılarak anlaşılmaz ama serviste yaptırdıysa orda kaydı vardır. Herhangi bir servise gidip geçmişini sorabilirsiniz. Serviste kaydı yoksa anlattiklariniza göre 70 binlerde değişmiş olması gerekiyor. Triger değişimi için biraz erken bir km. Ama yıl olarak bakıldığında normal. Yani değişmişte olabilir değişmemişte. Sizin yerinizde olsam biraz biner, 100 bin km civarında yaptırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avante -- 20 Ekim 2019; 11:50:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki serviste değiştirilmemiş ise servis bunu kontrol ile anlayabilir mi

• Usta dışarıdan bakarak değişip değişmediğini anlayamaz, değiştirelim der.
  • Yani değiştirmek zorunda kalacağız 😊

• ertugrulalp E kullanıcısına yanıt
    Değişmedi ise ve sizde değiştirmezseniz çıkacak masraf yaklaşık 7-8 bin lira. Değişti ise ama siz yine değiştirirseniz boşa gidecek para yaklaşık 700-800 lira. Bence kabul edilebilir bir risk. Değiştirmezseniz zarariniz 10 kat artabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Krank keçesi değişimi fiyat?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2012yi bu yaz değiştirdim araç 80binde. yıldan dolayı ömrü bitiyor kayışın. Eski sahibine ulaşmaya çalışın derim. Serviste 1200 liraya değiştirdik. Dışarda 800 falan tutuyor sanırım. Dışarda yaptırıp ses sıkıntısı veya başka yeri bozma gibi şeyler olmasını istemedim. Düzgün ustan varsa sanayi tabi ki daha mantıklı değiştireceksen.

• Kilometresi gelmiş mi onu kontrol et
  • Elinde kayıt yok belge yok, değiştir kafan rahat bin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.