Şimdi Ara

Triger değişimi sonrası devir düzensizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki gün önce triger seti değişti bugün aksam araç rölantide düşüyor stop edecek gibi oluyor sonra tekrar düzeliyor.gaza basınca sanki boğuk gibi.sınra egzosdan gaz kokusu çıkıyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce çalışmasında bir problem yoksa. Trigeri takan usta sente atlamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkabaoglu -- 29 Ocak 2014; 22:07:05 >
  • Trigerşn değişimi sonrası bindiğimde ve bugün işe giderken sorun yoktu ta ki akşam eve gelinceye kadar,rölanti düşüyor sonra gaza dokununca normale dönüyor.bakalım yarın sabah nasıl olacak.yine aynı olursa,doğru taktırdığım yere götüreyim

• Değişim sonrası böyle sorunlar olabilir mıi?

• usta kasapsa olur
  • Yolda gaza basıyorum herhangi bir çekişten düşme vs yok.Bu sabah işe gelirken herhangi bir sıkıntı yapmadı bu arada.
  • Aynısı (hatta daha kötüsü) eski aracımda (2001 Focus) başıma gelmişti: Triger değiştikten sonra devir çok düşüyordu, hatta araba stop ediyordu. Sonuç: triger değişirken sente atlamış, düzgün takılmamış. Sizin problem daha az gibi, muhtemelen benim araçta 2-3 sente atladıysa, sizinkinde 1 sente atlamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bügün hiç yapmadı servise götürdüm ve asla trigerle alakalı olamaz denildi ki zaten ayarı kacsa araba stop eder dedi.bu arda çekişte falan sorun yok
  • Usta degil marangozmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.