Bildirim
triger kayışı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zamanı gelmiş,bence değiştirin.52000de bile olsa 5 yılda sertleşmiştir o.kopsa başınıza çok büyük iş açar.. -
55000 de değiştim.Zaten çatlaklar oluşmuştu.Bence değiştirin.Bu arada motor freni fazla yapmayın. -
80000 gider -
60.000i geçirme -
İkinci el aldığın araçta mutlaka trigeri değiş. İçin rahat etsin. Uzun süre keyifle gez.. -
80000 gider diyen arkadaşlarınız neye dayanarak bunu söylüyorlar? Teknik bir bilgi mi,yoksa deneme
yanılma bilgisi mi? -
2005 astram var 33000 de. Kayış dışında triger aksamını değiştirmeme gerek var mı, yıldan dolayı. -
2004 model opel vectra kullanıyorum 35.000 km de trigerini değiştirdim fakat boşuna değiştirdim çünkü çıkan kayışı inceledim oldukça yeni görünüyordu çatlak falan yoktu ama ben yinede ne olur ne olmaz dedim şansa bırakmadım -
kayış kolay pek bir şey tutmuyor ama diğer triger aksamları maliyetli bilye vs. Bunları değiştirmeme değer mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X