Şimdi Ara

Triger seti değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende şu anki aracımın 2. sahibiyim 19 binde 1. elden aldım şu an km 45 binde sizce değiştirmek gerekir mi ???

• Kardeş yılı günü geldiyse değiş. Hiç 3e 5e bakma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tonodias kullanıcısına yanıt

valla ustam haklısında inan bizde asgari ücretle çalışan adamız kılı kırk yarıyoruz haliyle yoksa parayı bastıracan yetkili serviste a dan z ye herşeyi yapacaklar ....

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

Hocam musait bi gün oto sanayiye gitmeden önce internetten yedek parçacılara bak, Google'a yaz atıyorum Nizip Fiat yedek parça veya Sason oto sanayi nerede? Araştır, ara, sor. Whatsapp'tan sor ustalara.

Ben Golf 8'i servise götürmek istemiyom Linea nin ne işi var serviste? :)

Uygun birinden al, parçacıların ustası da olur 1000 liraya çözersin Volkswagen'de BSE motor triger seti de o civarlarda.

Fiat'ın parçası da pahalanmış artık. BSE motorda devirdaimle beraber o paraları ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten asgari ücretliymiş arkadaş, Linea'yı 200'e satsın 30'a Şahin alsın üste kalan para da birikim olsun.

• y.e.c. kullanıcısına yanıt

Triger zaten açılıp görülebiliyor, telefonun flaşını açıp makro modda odaklayıp kayısı çekebilir.

V kayısı değişmediyse onu da çekip atsın yorumlarız durumunu.

Kayışı kendiniz de gözle muayene edebilirsiniz, çatlak patlak yoksa bence devam ki bu km de bir şey olacağını hiç sanmıyorum.

Bu arada 2017'de linea üretiliyor muydu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 16 Mart 2022; 22:18:14 >

Hala degisir gerekmi diye soruyorsan kesin degismelisin sen.. Bosver 3e 5e bakma.. Yetkili serviste devir daim ile beraber degistir saglam olsun..

• triger seti işçiliği biraz fazla. setle birlikte motor yağ, fltre, v kayışı, buji, devirdaim pompası vs. de değişmesi gerekebilir. servisin verdiği fiyatın içinde triger setinden başka şeyler de varsa bence normal.

Hocam o zaman aracın garantisi yoksa dışarda yaptırın. Servis boş yere fazladan maliyet çıkarıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Servis triger değişimi sırasında devir daim pompasını da değiştiriyor, onu da sorup öğrenin. fiyatın içinde o da vardır.

bizim bir tanıdık sizinle aynı motor olan puntosunu dışarıda triger değişimini yaptırdı, bilindik uluslararası bir servis. psa grubunun.

kayış değişirken kilitleme yapmamışlar araç sente atladı. araca o şekilde 2 ay binildi, arızanın neden olduğunu bilemediler. sonra araç yetkili servise bırakıldı, 2-3 hafta orada kaldı, kapak revizyonu beyin tamiri falan yapıldı aracın feleği şaştı. azıcık fark için 3 hafta sinir stres yaşandı. dışarıda değişim riskli maalesef.

• Vallahi ben bu işten hiç birşey anlamadım arkadaş herkes farklı konuşuyor bugün babam araba bayisi ve servisi olan bir arkadaşının yanına gitmiş bizim arabayı söylemiş gerek yok nerden aklınıza geldi demiş benim arabamın km si 35 binde aklıma bile gelmiyor demiş adam akadaş ben hiçbirşey anlamadım bu işten....

• hardcrss kullanıcısına yanıt

evet haklısınız servis su devir daim pompasını da değiştirecek onuda söylediler...

valla belki servis en iyisi ama bilemiyorum bende asgari ücretli adamım ...

peki sizce 45 binde triger değşşir mi ??

Normali 5 yıl ya da 60 bindir. Bütçe el vermiyorsa kayışta da çatlamalar yoksa 60 bin olana kadar beklenilenilir.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

vallahi kafam durdu abi bugün eniştemle sanayiye gittik sözde tanıdık usta açtı baktı triger kayışının olduğu bölüme dişleri gitti dedi sadece o olsa iyi triger setini 400 küsür liraya bulduk usta onun dışında V kayışı diğer kayışlar da değişecek diyor masraf üstüne masraf arkadaş çok canım sıkıldı....

İyi de niye canın sikiliyo v kayısı zaten çok pahalı değil trigerle genelde o da değişir hele degismeyip triger kopup subap egerse aracın vay haline canin çok fena sıkilirdi masraftan korkuyorsanız almayın araç

• defiant82 kullanıcısına yanıt

yav eyvallah haklısında bu bizim 3. aracımız bunda önceki 2 aracımız dizeldi hiç bu tür parçalar değiştirmedik.. onların km si baya yükekti

bir diğeri yeni işe girdim işe girince babam bütün masrafları bana yıktı o zorluyor biraz 15 gün sonrada muayenesi var 600 tl bunlar hep benim sırtım daç... birde devir daim kayışı da değişecekmiş herhalde ???

Araba masraftir.Zamaninda aldigin araclar temiz kullanilmiş bakimlar yapilmiştir.Sen bi kayiş için bu kadar tantana yapiyorsan o araci sat hocam madem gecinme derdin var maaş anca yetiyor.Giderin cok yeme içmen cocuk masrafi derken işin altinsam cikamazsin,Bunu iyi niyetimle söyluyorum yanliş anlama yakit fiyatlari can yakmaya başladi zaten kendim esnafi 1 haftadir ayakla gidip geliyorum.Araba demek masraf demek,tüm kayişlar değişicek bakimi gelicek motor yaği flitresi sigortasi muanesi derken altinsam hiç cikamazsin

Kayışın dişleri gitmiş mi demek istedi? 45 bin km de bu imkansız.

• C.McRae kullanıcısına yanıt

evet aynen usta öyle dedi.. bende şaşıdım bizi mi kekledi anlamadım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.