Şimdi Ara

Triger seti değişimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

yahu ne alakası var abicim ? şu anki mevcut aracımız hepsinden temiz daha 19 bin km de 1. elden aldık aracı aracı satmak çözüm mü peki ?? bizde sanki zırt bırt arabaya binen adam değiliz sadece hafta sonları biniyoruz benim anlam veremediğim nokta 45 binde bu kayışlar v.s neyse nasıl bu hale geldi yada sanayide ki ustalar bizi mi kekliyor ????

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

19bin olduguna eminmisin hocam triger 90-100k değişir fabrika kayişimi üstündeki.? Bnm aracda 3 tane devirdaim klima direksiyon ayriyetten triger kayişi mevcut.Diger üç kayiş 45k değişiyor triger 90k değişmesi şart diyor.Sen 19k aracin kayişlar o haldeyse vardir bi sıkıntı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç dizel mi? Dizelse zincirli diye biliyorum (benzinli konusunda bilgim yok). Eğer dizelse 120 bin km yada 6 yıl diye geçiyor.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

evet eminim 19 bin de biz aldık hatta aldığımız zaman garantisi bile devam ediyordu ...

valla benim adam akıllı işin erbabı usta bulup bu işi çözmem lazım... kime gidim kime sorim bilemedim ki.. arkadaş ne karın ağrısı birşeymiş emin olamamak kadar kötü birşey yoktur emin olsa hemen şimdi değiştirecem...

• bu işin ehli kimdir acaba en net sağla bigiyi kim verir acaba ???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.