< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Triger seti değiştirmek çok mu zor iş ??? (2. sayfa)
-
-
Punto 1.4 triger, devir daim, yağ bakımı 800 işçilik verdim. İki hafta önce yer İstanbul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abiler Allah kimseyi bu sanayi esnafının eline düşürmesin arkadaş...
bende bugün sabah sözde usta olan birine gittim 500 tl işçilik verdim triger seti direksiyon kayışı felan değişti ondan sonra ailemle niğde ye ömer halis demirin mezarını ziyaret edelim dedik yolda motor arıza ışığı yandı yol üzerinde bir ilçeye uğradık bilgisayara bağladı arızaları sildi adam bu sefer araba devir düşmeye teklemey gaz yememeye başladı büyük ihtimal sente atladı adamlar yarın gene gidecez bakalım Allah böyle adamlara fırsat vermesin şerefsizim cinnet geçirecem.....bileklerimi kesecem....
-
Triger devirdaim , baskı balata volant , yağ soğutucu ve egr soğutucu , motor takozu değişimi , soğutma sıvısı sistem temizliği ve antifriz
2700 TL vereceğim , özel Ford servisi güvendiğim işinin ehli bir yer sanayide vs bir yer değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 15 Temmuz 2022; 20:50:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sivaslımısın ustaa ???
bende bugün sivasta aracın triger setini sözde usta ola birine değiştirdim ondan sonra şehir dışına çıkalım dedik motor arıza ışığı yaktı büyük ihtimal sente atladı Allah bunların eline düşürmesin....
-
paranın gözü kör olsun usta ben yetkili servise gittim triger seti değişimi için benim maaşım kadar para istediler... el insaff....
-
evet haftaya oradayım😎.aküyede baktır büyük ihtimalle akün bozuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 15 Temmuz 2022; 22:12:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 lira işçilik bana abartı geldi triger için, yetkili servis falan bile bu kadar sokmaz diye tahmin ediyorum? Yine de kendi ustama sormam lazım.
yok be usta aküyle ilgisi yok sente ayarında sıkıntı var güya niğdeye gidecektik şarkışla dan geri döndük Allahtan reva mı ? 9 gün tatilim mundar oldu...
cinnet geçirecem valla Allah kimseyi bu ustalaların eline bırakmasın.....
-
valla sanayide millet öpecek adam arıyor.....
-
Ben geçen sene mart ayında Clio 1.5 dci trigeri için 1500TL ödedim yetkili serviste. Yakıt filtresini de değiştirdim. Totalde 1750TL bi de 7 taksit yaptılar, aylık 250TL'ye geldi. Rutin bakımlarımı kendim filtreleri ve yağımı alıp işçilik vererek dışarıda yaptırıyorum.
-
düzelmezse dediğim gibi aküyü ölçtürürsün, farlar klima teyp felan açıkken ölçülmesi lazım üç kuruşluk bi iş ihmal etme bence.
Vall arkadaşlar Allah kimseyi bu sanayiye düşürmesin vallahi cinnet geçirmemk elde değil... bugün sabah saat 10 da gittim saat 3 de çıktım yahu arkadaşlar bu triger seti değiştirmek ne kadar zormuş beee... adamlar trigeri yapıyor araba roket gibi gidiyor ama bu sefer de ekranda motor arıza ışığı yanıyor 10 kere bilgisayara bağladılar söndü sönmedi söndü sönmedi derken en sonunda söndürdüler... test sürüsü yaptık şimdilik sıkıntı yok..
o değil ben strese girdim usta benden daha çok strese girdi.. adam da burnundan kıl aldırmayan bir tip adam triger kayışına suç buluyor hata insana mahsus kardeşim varsa hatan düzelt adam gelmiş diyor ki bana bu araba ne ki biz burda audi mercedes bmw tamiri yapıyoruz bunlar leblebi çekirdek diyor yahu kardeşim fıat reno tamiri en kolay araçlar bun da bu kadar uğraşan adam mercedes de bmw de neler yapıyordur siz düşünün....
Valla allah kimseyi oralara düşürmesin yeminle gına geldi inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz....
-
birde şu var sanayiye gelen tiplerde salak tipler arkadaş....
neyse usta işini bitirdi motorun kapaklarını kapatıyor.. orda bir tanesi gelmiş daha sıfır ayarında ki arabaya bu araç takla mı attı diyor bana ne alaka ne taklası dedim üt tavanı biraz dalgalı duruyormuş tövbe de dedim benim bu aracım daha 49 bn de ben bunu 1. elden aldım dedim ne kadar gerizekalı adamlar var ....
-
buda bir gerçek . yağ filtre o kadar basit ki sanayide para kaptırmaya gerek yok . rot başı,z rot ,külbütör kapak contası, lpg regülatörü, viraj demir lastiği, bunlar evde kolay yapılabilecek şeyler . bazı şeylerin sanayi ortamında yapılması lazım mesela onlara el mecbur gidiyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X