Şimdi Ara

Trigonometri için fasikül şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde çap trigonometri var ama çok uzun sürüyor trigonometrim kötü yani temelim az var ama denemede yapamıyorum fasikül bitirmesemde konuları hızlıca bitirip birey b den çözsem yeterli olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlıca bir yahya tan dinleyip ya apotemi trigonometri ya da dediğiniz gibi birey b ye girişin derim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aytekkk A kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktımda Yahya tan'a videolar çok uzun başka Önerebilecegin kanal varmı hocalara geldikden felan dinlesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezekiel06 -- 23 Mayıs 2019; 2:22:25 >
  • Ayt icin atölye matematik , hocalara geldik tyt de iyi ama bence ayt de yetersiz

• Ezekiel06 kullanıcısına yanıt
    Algılayabilirim diyorsan 1.50 hıza al takılırsan yavaşlat derim

• Ernydmr E kullanıcısına yanıt
    hocam atölye matematikte pdf yok mu?
  • Aytekkk A kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacaz artık bakalım ,teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apotemi üstünden yanıt vereyim çapı bilmiyorum.fasikul cozdugunde konuyu çok zor unutuyorsun.triginometri ben YouTube dakileri beğenmedim.(az örnek cozuyorlar)

• Pdf yok eger sbden cozuceksdn sadece kilit noktaları ve önemli örnekleri yaz diğer ornekleri izld sadece sb de de kendin ugrasarak cozersin

• Apotemi çözüyorum ama trigon kötüyse çözülmez hem zamanın da az en iyisi çözümlü sbler üzerinden gitmek

• Trigonometriye çalışmasam diyorum zaman kısıtlı daha türevin birazı duruyor integraldede soru eksiğim var kimya biyo geometri felan.. trigonometri çok zaman alıcak gibi duruyor zaten hedefim matematik 20-25 net sence trigo çalışmamak mantıklı olur mu?

• Hocam kısıtlı zamanda fasikül sıkıntılı iş ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezekiel06

Trigonometriye çalışmasam diyorum zaman kısıtlı daha türevin birazı duruyor integraldede soru eksiğim var kimya biyo geometri felan.. trigonometri çok zaman alıcak gibi duruyor zaten hedefim matematik 20-25 net sence trigo çalışmamak mantıklı olur mu?
    Bence lti çalış ama umarım 0 değilsin fasikülle yğraşma derim ve fene yüklenirdim emeğinin karşılığını alırsın en azından

• Hocam temelin kötüyse çap kullan kesinlikle. Çöz kazan yayınlarının youtube kanalında Trigonometri videosu var sanırım 3 saat civarı sürüyordu. Onu izle ondan sonra çap çöz.

• Apotemi ise o fasikül evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.