Şimdi Ara

TRIGONOMETRI TUREV INTEGRAL FULLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde simdi apoteminin turev integral trigonometrisi var birde lys esen mat konu anlatimli var

iki secenek var
    1.bu 3konuyu esen konu anlatimdan bitirip her gun 1test cozmek yani ilk trigoyu bitirip hergun 1test karekok vs sonra turevi bitirip hergun 1test gibi

2.bunlari apotemiden bitirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apotemileri çözdğkten sonra esen saçma olur. Apotemi bittikten sonra konu bitmiştir. Trigonometri fullenirde türev integralde fullemek matematik yeteneğine kalmış bir yerden sonra

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Ikisinden birini yapicaktim hocam dediginiz gibi apotemiler banada daha yakin geliyordu tesekkurler

• Apotemileri çözmeye başladım ben. Limit bitti. Bence Apotemi muhteşem anlatıyor ve bahsedildiği kadar da zor değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben apotemideki adım pekiştirmeleri çözüyorum önce konuyu öğrenirken. Daha sonra çözümlü testi çözüp kareköktekileri bitirip en son adım güçlendirmeleri çözüyorum. Konu full bitincede maratonla kanser olma keyfisi
  • İnan bana bu kismi fullemek,mat1den gelecek sorulari fullemeye gore daha kolay(2013-2015 gibi kasilmazsa)

• Beyler ygsden önce apotemiyi çözdüm çok rahat bitmişti(geçen sene hiç bilmezken) ama bu hafta mata başlayınca baya unuttugumu farkettim karekök s bde bitmiyor aq , türevde böyle unutmuşsam integralde bittim Sizdede oldumu böyle, nasıl düzeltiriz (kaf4 var karekök var hangisinden gideyim kafamda karışık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POLİNOMLAR !!!
    16 yıl önce açıldı
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apotemi fasikülleri kalın olduğu için bitirmek için düzenli çalışmak gerekiyor diğer dersleri de aksatmayacak şekilde.Eğer bu şekilde çalışabiliyorsan apotemileri bitir yeterli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.