Bu divx player hakkindaki deneyimlerinizi ve yorumlarinizi buraya yazabilir misiniz.
cihazı alalı 4 gün oldu. Bir arkadaşım update için dosyalar hazırlıyor. çok kısa zamanda ürünün kendi sitesinde verilecek updateler. cihazın türkçe karakter problemi yok. qpel -gmc destegi war. 5,1 i son derece tatmin edici. sanal 5,1 için prologic özellik mevcut. bu ürünü kaçırmayın. 2 yıldır vestel 4500 kullanıyorum bu cihazdan nefret ettigim kadar hiçbişeyden nefret etmedim.
Eksik gordugunuz bi taraf var mi? Mesela xvidlerde takilma, alt yazi kucuk.. vb. gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: mr.E
cihazı alalı 4 gün oldu. Bir arkadaşım update için dosyalar hazırlıyor. çok kısa zamanda ürünün kendi sitesinde verilecek updateler. cihazın türkçe karakter problemi yok. qpel -gmc destegi war. 5,1 i son derece tatmin edici. sanal 5,1 için prologic özellik mevcut. bu ürünü kaçırmayın. 2 yıldır vestel 4500 kullanıyorum bu cihazdan nefret ettigim kadar hiçbişeyden nefret etmedim.
altyazı boyutu oldukça tatmin edici. Xvid-divx lerde hiçbir problem görmedim. Orjinal yazılımı güncellenirse çok daha güzel oluyor. 3-4 tane yazılım hazır şu an test aşamasında.
Mr.E, ben de aldım bu aletten. Xvidlerde takilma yok. Guzel gorunuyo. Ama altyazilari kücük biraz. Bir de 3 satir olunca en alttaki satir gorunmuyo. Sende de boyle mi? Su an uzerindeki firmware'ini nasil ogrenirim? Guncel firmwareler nerde yayimlanacak? Tesekkürler.
orjinal firmvare inde uzun altyazılar bir alt satıra geçerken solda bir yerde kalan kelime çıkıyor bü yüzden daha alttakileri göremiyorsunuz. Firmware test aşamasında. Msn ini pm at ordan görüşelim.
Baska bir forumdan buldum firmware'ini. Sidekick diye bir arkadasin firmware'i ile guncelledim. Altyazi guzel oldu. 3 satir oldugu icin biraz yukarda ama olsun. 2 satirlisi da var.
Değişiklikler: * File Browser görünümü tamamen değiştirildi. * File Browserda uzun dosya isimleri desteği. * srt altyazılardaki zamanlama hatası düzeltildi.(<1sn zamanlama hatası) * film başlangıcında çıkan sayaç kaldırıldı. * jpeg önizleme iptal edildi. (uzun dosya isimleri ile çakışıyor) * dosya uzantıları görünür hale geldi. * Ön paneldeki << >> tuşları up down olarak ayarlandı.(Kumandasız Kontrol) * zoom simgesi 3sn sonra kaybolur hale geldi. * Dosya ismine bakmadan tüm altyazıları yükleme desteği. * Altyazı dosyaları File Browserda görünür hale getirildi.(sadece Sub ve Srt) * Simgeler değiştirildi. * Büyük ve opak altyazı.(3 Satır) - Beyaz, etrafı siyah çerçeveli. * Ana menunun font aralıkları çok genişti. Sıkışık bir font ile değiştirildi. Artık 42 karakter sığabiliyor. Öncesinde kullanılan Max 30 karakter alabiliyordu.