Şimdi Ara

Trimax 8800 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Trımax 8800 Migrostan almayı düşünüyorum. Kullanan tanıyan bilen varmı, yazılımı bulunurmu lütfen yardım edermisiniz fiyatı çok uygun.

• Hiç cevap veren yok arkadaşlar formları okudum eskilerinde yazılım varmış fakat bugün itibari ile çıkan yazılım varmı bulamadım. bilen arkadaşlar varsa cevaplasınlar lütfen bekliyorum.
  • Vazgeçtim almaktan Hometech 567 almaya karar verdim.
  • Bu urunu Migrostan uygun fiyata almistim,5 film denedim 3nu acti, acamadigi filmlerde cihaz kitlendi(bu filmler baska divx oynaticilarda aciliyor), cihazi dugmeden kapatip yeniden acmak zorunda kaldim incelemeye devam edebilmek icin. Altyazi boyutu cok kucuk, 72 ekran tvde bile rahat secilmiyor divx altyazilari. Benim acimdan bir diger onemli problem; bir dvddeki 3ten fazla divx altyazisini gormemesi.Ornegin tek bir dvd'de bir diziye ait 12video ve 12 altyazi vardi(bunlarin hepsi ayni klasor icinde), altyazilardan sadece 3unu gordu.Bu sorunlar uygun firmware update ile cozulurmuydu bilmiyorum, ugrasmak yerine icime sinmeyen bu urunu ertesi gun migrosa iade ettim, sagolsun problem cikarmadi elemanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.