Şimdi Ara

Sapphire in türkiye distributörü ve x800 gt nerede bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi ne yazık ki sapphire x800 gtler hiç bir yerde kalmadı. acaba bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? peki bu firamın döstribütörü kimdir tel numarası veya web adresleri nelerdir?
    yardımlarınız için teşekkürler

• sapphire vga kartının türkiye dağıtıcısı datagate

www.datagate.com.tr adresine bi bak istersen
  • Eksa bilgisyarda olması lazım şu an.Telefonla konuş. İnternet sitesinde gözükmüyo.
    www.eksa.com.tr
  • her seferinde aynı şeyleri yazmamız gerektiğini anlıyorum

kadıköye eksa bilgisayarda var tel: 0216 418 92 00 dahili:133 - 135
  • Eksada şu an ürün mevcut.185$+kdv fiyat veriyorlar.
    Gigatek stoklarına ürün önümüzdeki hafta sonuna kadar girecekmiş.
  • teşekkürler arkadaşlar. bi sorum daha var acaba bu exa bilgisayar nasıl bir firmadır? güvenilir mi? arama yaptım ama bulunan sonuçlar genelede eskiydi ve olumsuzdu! siz ne düşünüyorsuzun? düzeldi mi bu firma?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerful

Eksada şu an ürün mevcut.185$+kdv fiyat veriyorlar.

185 dolar demissinde sitede fiyat daha pahali?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ati almayın. çünkü sm 3.0 desteği yok. şimdi hatırlıyamıyorum. bi yabancı sitede gördüm.sm 3.0 da görüntüler muhteşem.yinede karar sizin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacde

teşekkürler arkadaşlar. bi sorum daha var acaba bu exa bilgisayar nasıl bir firmadır? güvenilir mi? arama yaptım ama bulunan sonuçlar genelede eskiydi ve olumsuzdu! siz ne düşünüyorsuzun? düzeldi mi bu firma?

valla pc golddan exaya geçmiş biri olarak bence çok iyi bir firma,ben çok memnun kaldım.ayrıca ben exa hakkında olumsuz bir mesajda hatırlamıyorum forumlarda.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Powerful

Eksada şu an ürün mevcut.185$+kdv fiyat veriyorlar.

185 dolar demissinde sitede fiyat daha pahali?

internet siteleri biraz dandik.o yüzden mutlaka firmayı arayıp fiyat sorun.

• www.bekoict.com
  • Telefon açarsan bide X800GTO2 yi sor bakalım ne zmana gelcekmiş. Bende onu bekliyorum ama gelmeye pek niyeti yok...
  • Ben X800GT'yi 275YTL'ye aldım eksadan 2 gün önce.
    Kargo da onlardan. Ertesi gün 11 de elimdeydi. gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 1 Ekim 2005, 2:31:55 >
  • arkdaşlar x800 gt yi aldım. dün ama nasıl uuraştım anlatamam. ilk önce sabahh gittim exa ya ellerinde olduğunu söylediler ama hemen almadım kartı iki saat sonra gittim bana kalmadığını söylediler. ben de gittim eksen den almaya gittim ama kredi kartı sorun çıkarınca alamadım. sonra hadi bir kere daha gittim exa ya bu sefer müdürle karşalaştım tesadüfen ve o bana ellerinde olduğunu söyledi. ben de kartımı aldım geldim. fakat exaya hala kızgınım biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.