Şimdi Ara

trimax&schaub lorenz divx player en iyiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun uğraş sonucu bu 2 divx player piyasanın en iyileri olduğunu kanaatine vardım
    yalnız alanlara 2 sorum var:
    schaub lorenz mp3 parçaları progrmlı çalma(program play)özelliğine sahib mi?
    trimax divx 6 versiyonunu destekliyor mu?
    ilginiz için teşekkürler

• ben olsam Philips alırdım
    seninkileri incelemedim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: kik

merhabalar
    uzun uğraş sonucu bu 2 divx player piyasanın en iyileri olduğunu kanaatine vardım
    yalnız alanlara 2 sorum var:
    schaub lorenz mp3 parçaları progrmlı çalma(program play)özelliğine sahib mi?
    trimax divx 6 versiyonunu destekliyor mu?
    ilginiz için teşekkürler

Piyasanın en iyileri derken fiyat/performans neticesini yorumlamışsın sanırım. Bertone'yi geçenlerde gördüm carrefour'da. İşçilik olarak vasatın altında. Tavsiye etmem. 90 ytl'ye satılan Trimax ise bende bertone'ye göre daha olumlu bir izlenim bıraktı. 100 ytl ve altında bir ürün arıyorsan önerim VOXLINE'dır. Profilo-Telra ürünü ve profilo'nun yaygın servis ağına sahip ve daha önemlisi divX'lerde Türkçe altyazı desteğide mevcut. Güncellenebilir sürüme sahip. Dolby Pro-Logic, Dolby Digital Çıkış, Dolby Digital / DTS 5.1 Çıkış, Türkçe dahil 32 dilde altyazı desteği, Türkçe menü en önemli avantajları. Ayrıca CD içindeki klasörleri görebilme ve klasör sistemini kullanarak parça seçme
    Tekrarlama fonksiyonu, diskin nerede durduğunu hafızasında tutabilme ve oynatmaya bu noktadan başlayabilme, PAL/MULTI/NTSC sistemlerine uyumluluk
    500 TV satırından fazla yatay çözünürlük, Normal ekran ve geniş ekran seçimi
    Digital optik ses çıkışı,A/V Scart , Komponent / Koaksiyel / S-Video / Kompozit video çıkışı ürünün diğer artıları. Geçenlerde Natulius Teknosa'da 99 ytl'ye LG ve Sansui marka dvd/divX oynatıcılar gördüm. Bunlar iyi markalar, fakat güncellenebilir Türkçe alt yazı desteği var mı bilmiyorum. Profilo, Vestel, Beko fabrikalarında üretilenlerin böyle bir avantajı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catake -- 28 Aralık 2005 15:36:32 >

• trimax aldım 75 YTL bir hafta sonra philips aldım ... Trimax alma .... yaramaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Beko MD - 7800 DivX'li Müzik Seti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.