Arkadaşlar Triplex 120 Metrekare bir eve ne modem önerirsiniz altyapı Hızımız 16 MBPS Türktelekom önemli olan 16 MBPS internetin minimum 15 MBPS'ni almak ve Triplex bir evde orta kattan hem alt kata hem üst kata çekim sağlamak dediğim gibi önemli olan heryerinde çekmesi ve 16 MBPS hızın tamamına yakını almamız modemin ücreti önemli değil fakat dediğim kriterlere uyması çok önemli yardımcı olacak arkadaşların hepsine çok ama çok teşekkür ederim. (Ben Keenetic Düşünmüştüm fakat Forumada danışmak istedim) -Saygılarımla |
Triplex Eve Modem Önerisi
-
-
3 kat için tek bir cihaz çözümü imkansıza yakındır.
Kullandığım ve benzer koşullara bende sahip olduğum için önerim düşüneceğiniz Keenetic markası için aşağıdaki şekilde olur.
1 Extra DSL + 2 Extra çözümüne bir bakabilirsiniz. (~1200TL)
Kullanım amacınıza istianden farklı kombinasyonlarda önerilebilir.
1 Omni DSL + 2 Lite/Omni şayet 5GHZ olmasada olur derseniz. (~750TL)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 22 Haziran 2021; 9:35:50 > -
Hocam Wi-Fide hız kaybı yaşamamak için 5 Ghz desteği şart.
1- fiyat sorunu yoksa Keenetic Hero DSL yeni çıktı ve AC teknolojisi sınıfında gırtlağa kadar özellik dolu.
2- çok özelliğe gerek yok derseniz ona çok yakın donanıma sahip Zyxel VMG 3625 T50B var. Kendim kullanıyorum memnunum. Eski Zyxel lere göre çekim gücü 1 tık iyi. Yalnız bu modemde WiFi adları ile ilgili ayarlama yapmak gerekiyor.
Beni asıl düşündüren konu, modemlerin yasal olarak sinyal gücü kısıtları olduğu için triplex evde sıkıntı çıkarabilir. Kişisel görüşüm modem farkı gözetmeksizin 5 Ghz de kapsama sorunu yaşayabilirsiniz. Böyle bir şeyle karşılaşsaydım şahsen access point kullanırdım.
Keenetic Hero + Keenetic Viva birleşimi harika bir paket olur, mesh sistemi kurarak belkide hiç kablolama yapmadan internet sorunlarınızı uzun vadede çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
Tek sıkıntı evi örümcekler basmış gibi bir dizayn olur.
Saygılar bizden size
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 22 Haziran 2021; 15:21:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bence eve mesh sistemi kurun her kata bir tp link deco koyabilirsiniz.
200 cihaza kadar internet dağıtabiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X