Bildirim
Tripod
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bulunduğun ilde mediamark varsa orayı tavsiye ederim.ben ordan almıştım.her ihtiyaca göre bişeyler var. -
teşekkür ederim. başka tavsiyeleri de bekliyorum... -
VATAN BİLGİSAYAR yada TEKNOSA
VATAN BİLGİSAYAR dan emin değilim ama TEKNOSA da görmüştüm tripod... -
ben media markt tan 3 ytl ye aldım . Hama marka . çok kaliteli . tavsiye ederim . özellikle gece çekimlerinde tripod şart . masaya koyarım desen bile zeminden yüksekte olması lazım foto makinenin . -
Arkadaş biraz daha yüksek ve kemikli bişey istiyor sanırım. Ama bende de var hamanın o tripodu cok kullanışlı yalnızca titreşimden cok etkileniyor. Ben de düşünüyorum bi tripod. -
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
Bulunduğun ilde mediamark varsa orayı tavsiye ederim.ben ordan almıştım.her ihtiyaca göre bişeyler var.
bende orayı tavsiye ederim.. -
link
buradaki tripod nasıldır arkadaşlar kullanan varmıdır sağlamlık yonunden nasıldır bu modelin bir küçük olanıda var vede bir sitede dahada ucuzu vardı yorumlarınız marka petrix
-
quote:
Orjinalden alıntı: biber10
link
buradaki tripod nasıldır arkadaşlar kullanan varmıdır sağlamlık yonunden nasıldır bu modelin bir küçük olanıda var vede bir sitede dahada ucuzu vardı yorumlarınız marka petrix
şu konuyu gözden geçirin öncelikle.
http://forum.donanimhaber.com/m_12145724/mpage_3/key_//tm.htm#23310789
-
quote:
Orjinalden alıntı: netrex2
ben media markt tan 3 ytl ye aldım . Hama marka . çok kaliteli . tavsiye ederim . özellikle gece çekimlerinde tripod şart . masaya koyarım desen bile zeminden yüksekte olması lazım foto makinenin .
Aynen benimkide Hama marka hemde görünüşü falan çok güzel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X