Şimdi Ara

Tripod Fırsat Ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-primaphoto-phtrsrd-foldable-tripod-353522572/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizhoca -- 15 Ekim 2016; 22:59:22 >

• Hobba Abd fiyatından daha ucuzmuş, hocam konuşalım bir ara.
    https://www.bhphotovideo.com/c/product/1194375-REG/prima_photo_phtrsrd_small_travel_tripod_red.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

Detaylar için
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-primaphoto-phtrsrd-foldable-tripod-353522572/detay/

Hocam get komisyonunu dus bir tane gonder hemen...muthis fiyat...

• quote:

Orijinalden alıntı: theVATANSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

Detaylar için

Hocam get komisyonunu dus bir tane gonder hemen...muthis fiyat...

250TL den çıkış yapabilirim. PM den adres ve fatura bilgilerini rica edeyim. IBAN ı gönderdim.

• f/p oranı yüksek bir tripod yurt dışından almayı düşünüyordum, gümrüğe takılırmı diye çekincelerim vardı, daha uygun fiyata tr de satışını görmek çok güzel, sipariş için pm attım hocam, teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulflyy

f/p oranı yüksek bir tripod yurt dışından almayı düşünüyordum, gümrüğe takılırmı diye çekincelerim vardı, daha uygun fiyata tr de satışını görmek çok güzel, sipariş için pm attım hocam, teşekkürler şimdiden.

Teşekkür ederim. PM yanıtladım.
    Güle güle kullan iyi günlerde.
  • Urun dun geldi hocam, gayet saglam ve kaliteliymis.cok tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVATANSEVER

Urun dun geldi hocam, gayet saglam ve kaliteliymis.cok tesekkurler.

Güle güle iyi günlerde kullan. Beğenmene sevindim.
  • Kargo elime ulaştı hocam, ürün beklediğimden de iyi, on numara beş yıldız, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflyy

Kargo elime ulaştı hocam, ürün beklediğimden de iyi, on numara beş yıldız, teşekkür ederim.

Güle güle iyi günlerde kullan. Beğenmene sevindim.
  • Nasil bir tripod. Alan arkadaslar daha detayli bilgi verir misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda24

Nasil bir tripod. Alan arkadaslar daha detayli bilgi verir misiniz

Beike 777 de kullaniyorum..deniz hocadan gelen tripod daha kalite.bu fiyata kacirmayin derim.
  • quote:

Nasil bir tripod. Alan arkadaslar daha detayli bilgi verir misiniz

Selamlar,
    Aklınıza takılan sorular varsa yanıtlayabilirim.
    Öncelikle ürün resmi ithalatı yapılmış bir üründür. Garantilidir. Adınıza faturalı olarak gönderilecektir.
    Güçlü olduğu kadar portatif bir üründür. Katlandığında 33cm kadar kısalmaktadır.
  • ürünü deniz hocadan aldım geçtiğimiz süre zarfında. yurtdışından ebay amazon gibi yerlerden bakarken bende gördüm. fiyat olarak dışarıya göre makul. hiç değilse geliş süresini beklemeden almış oldum. boyut olarak gerçekten güzel. postacı çantalarına rahat sığıyor.sırt çantasına filan rahat giriyor. kullanım olarak malzeme olarak olsun cidden sağlam duruyor. paketin içinden kendi ek malzemeleri ( toprağa çakmak için çivisi gibi ). alacak arkadaşlar için resimlerini atabilirim.
  • Urunun tasima cantasi var mi? Canon 600d gibi bir makine icin yeterli midir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Urunun tasima cantasi var mi? Canon 600d gibi bir makine icin yeterli midir

Selamlar. Ürünün taşıma çantası mevcut.

En son Sony'nin A99 Mark2 si ile denemeler yaptım. Yere gayet sağlam basıyor. Gerektiği taktirde ağırlık asmak için ortasında gizli bir kanca da mevcut.
  • q666 ile neredeyse aynı tripod. Ancak max yükseklik ve taşıma kapasitesi q666'yı daha mantıklı kılıyor. Fiyat olarak da şu sıralar q666 daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 14 Kasım 2016; 7:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

q666 ile neredeyse aynı tripod. Ancak max yükseklik ve taşıma kapasitesi q666'yı daha mantıklı kılıyor. Fiyat olarak da şu sıralar q666 daha uygun.

Q666 da çok güzel bir tripoddur. Keşke imkan olsa da onu da satabilsem.
    Q666, BK777 ve benim satıştaki ürünüm hepsi birbirleri ile aynı tip model ürünler hatta bir çok Manfrotto modelinden de iyi ürünler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.