Şimdi Ara

Trndci- Ağızdan ağıza pazarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle ABD'de oldukça revaçta olan ağızdan ağıza pazarlama tekniğini ülkemizde de kullanmak üzerine yeni açılmış bir site. Çeşitli firmalarla ortak projeler yürüterek firmaların reklamlarını site kullanıcılarına yaptırmayı öngörüyor diyebilirim. Şu an için tek bir proje var; Garnier Saf ve Temiz 3ü1 arada adlı yüz temizleme jelinin projesi.
    Yaptıkları ilk projenin Garnier gibi bilinen bir marka ile olması açıkçası bana güven verdi. Sitenin bir yerlerinde çalıştığımız markalar diye bir kısım var ki dünya çapında isim yapmış markaların logoları var. Bu ilk proje için başvuru süresi zannediyorum doldu ama sitede halen başvuru formu duruyor. Belki halen kayıt alıyorlardır. Bu proje kapsamında yapılan başvurular arasından 1000 kişi seçip bu insanlara toplamda 6 adet bu yüz temizleme jelinden gönderecekler. Hiç bir ücret yok tabii ki. Benim proje başvurum onaylandı. Kutum pazartesi gün kargoya verilecek. Sitede yazana göre kolinin içerisinde ürünler, cilt tipi testleri ve bilgilendirme kitapçığı olacak. Bu ürünleri etrafımdaki insanlara anlatıp onların fikirlerini alacağım. Bu süreçte fotoğraf çekip siteye yükleyeceğim. Zannediyorum bu konuda bir gizlilikleri olacaktır. Toplamda üç tane anket varmış, onları doldurmam gerekecek ancak henüz anketleri görebilmiş değilim. Ve tabii ki ürünleri satmak yasal değil, tamamen deneme amaçlı insanlara verilsin diye gönderiliyor. Bir tanesi de proje katılımcısı için gönderiliyor. İlginç olacağını düşünüyorum. Kutum geldikten sonra deneyimlerimi aktarmaya devam edeceğim.

http://www.trnd.com/tr/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.