Şimdi Ara

Trnin boy ortalaması gerçekten 1.74 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence ortalama 'kesinlikle daha yüksek' en az 1.78' 80 olduğunu düşünüyorum ben. Özellikle büyükşehirlerde 1.75 altı birini 'dahi nadir görürsünüz'. Kocaeli'de yaşıyorum 'durum böyle yani.

• Ben de evde olctugumu soyluyorum çevremdeki insanlar arttırmaya calisiyor yok ya biz Nası aynı boydayız sen yanlis ölçmüşsün fln diyolar
  • genetik çöplükler üremesin abi 1.78 kaldım ne yapacam bilmiyorum babam 1.65
  • boyum 1.81 10 insanın 9undan uzunum. benden kısa adam geliyor 1.85im diyor. boy konusunda türk erkeği asla doğru konuşmaz
  • Go All The Way G kullanıcısına yanıt
    Ben Kocaeli'de yaşıyorum boyum 1.73 ' senin boyun kısa o yüzden uzun geliyordur sana diyebilirsiniz sorun yok 😂 Ama gerçekten tr çok kısa bir ülke değil bence benim çevremde gördüğüm çoğu kişi benden uzun ' 1.80 85 arasi veya daha üstü boya sahip bir sürü insan görüyorum. Gençlerde minimum 1.75 falan zaten ortalama ' tabi şehir şehir değişebilir bu ben yaşadığım şehir hakkında konuşuyorum.
  • 172 cm'yim. Doğru olduğunu düşünüyorum çünkü amcalarım veya dayılarım benle aynı ya da bir iki cm uzunlar. Çevremde de +40 yaşında olup +1.74 olan biri pek yok.
  • Türkiyede türk oranı fazlayken 1.70 uzun bir boydu ortalama olarak tahminen 1.65di.

lakin türkler azınlık haline geldiği için ayrıca fabrika üretimi yiyecek içeceklerinde etkisiyle boyların artdı

uzun olmak demek şuanda 1.90 olmak ortalamanında en az 1.75 olduğu kesin

ben 1.79 boyundayım yeni nesilin %70'i benden uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Eylül 2020; 9:29:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.