Şimdi Ara

trojan internet bağlantımı kesti. ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cumartesi günü bilgisayarıma yanlışlıkla kaydettiğim bir fotoğraftan win32.pakes.ag trojanı bulaştı. bilgisayar elden ayaktan kesildi. word dosyası bile açamaz oldum. neyse.. bir günlük çabam sayesinde, 7-8 adet progRam kullanarak bayağı bir temizlik yaptım. artık eskisi gibi her olayda durmuyor makina.. ikide birde aldığım uyarı mesajları da kesildi.. ama sadece bir problemim kaldı: internete bağlanamıyorum

onar yemiyor
    modemi açtım kapattım yemedi
    ve daha bir sürü şey....

sizlere sorum şu: internet bağlı gözükmesine rağmen, hiçbir sayfa açılmıyor..ama trojan ilk bulaştığı zaman açılıyordu..internete tekrar nasıl bağlanabilirim??? yardımcı olursanız çok sevinirim.

• belki tam temizlik yapamamıştır programlar eger senin için zor olmayacaksa bir format çek degim daha saglam olur...

makinanı her açtıgında temp2.exe hatasımı veriyordu ?

eger öyleyse aynı sorun bende de var o visuru temizledim hatta içim rahat etmedi format attım şimdi 3-4 kademe çeken net te birtürlü bağlantı kuramıyorum ama ben hattı dışardan alıyorum yani modeme ulaşma olasılıgım yok...
  • açılışta hata vermiyor. temizlik öncesi bayağı bir hata veriyodu.. ama şuan açılış normal.

format son çare. inşallah formata gerek kalmadan halledebiliriz.

teşekkürler
  • bence dns leri kontol et bazı virüs ve trojanlar bunları değiştirebiliyor.otomatik alı seç büyük ihtimal düzelir
  • dediğin gibi dns de problem var. çünkü inter explorerın alttaki mesaj barında dns ile ilgli şeyler yazıyor. ama zaten belirttiğin gibi otomatik dns al seçeneği seçili. aynı şekilde otomatik ip al seçeneğide seçilmiş durumda. ona rağmen dns alamıyor. bunu dosdan komutla felan yapsam düzelir mi acaba? "onar" işe yaramıyor.. dos komutlarını bilen var mı?

yorumlar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.