Şimdi Ara

Trojen.Game thief.win32.OnLine Games ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bu benim ağımda olan bi Virüs kasper 7 ile hep bunu buluyor...Bu virüs bulaştıktan sonra 80 lvl bow ve 40+ 3 tane çarım soyuldu...

Lütfen yardım edin çarlarımı Soymaya başladılar bu virüsten mi oluyor tam bilmiyorum ama bu virüsü Kökte nasıl Yokedebilirim

• Başka birisi sana kasti olarak atmış olabilirmi...Bide ağdan bulaştı diyorsun kiminle ağ ın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Başka birisi sana kasti olarak atmış olabilirmi...Bide ağdan bulaştı diyorsun kiminle ağ ın var.
    Ben teknik serviste çalışıyorum teknik servisin ağına bulaştı...Ve Ağa takığım her bilgisayara bulaşıyor...

Ve teknik serviste kimse oyun oynamıyor

Of ya Yardım edin acil
  • bu bizim cafedede var ve virüs ag üzerinden yayiliyo malesef genelde rm.exe diye bi siteye baglanarak virüs indirmeye çalişiyor. Temizlemek için bilgisayari agdan çikarip temiz bir format şart ama agdaki dger bilgisayainda temizlenmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesken58

Ben teknik serviste çalışıyorum teknik servisin ağına bulaştı...Ve Ağa takığım her bilgisayara bulaşıyor...

Ve teknik serviste kimse oyun oynamıyor

Of ya Yardım edin acil

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal teknik servisim dedin ve muhtemelen sana gelen herhangi bir PC den ağa geçmiş olabilir...Peki virüsü buldunmu adını biliyormusun ?

• quote:

Büyük ihtimal teknik servisim dedin ve muhtemelen sana gelen herhangi bir PC den ağa geçmiş olabilir...Peki virüsü buldunmu adını biliyormusun ?

Alıntıları Göster
    Adı konu başlığındaki işte torojen.Game thief.win32.OnLine Games

Böle bişeydi adı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adı konu başlığındaki işte torojen.Game thief.win32.OnLine Games

Böle bişeydi adı

Alıntıları Göster
    Peki yenimi oldu yada şöyle söyliyim formatlamayı denedin mi hiç.İstersen bir formatla...Eminim formattan sonra geçicektir...Ve sen formatlarken PC ni diğer ağ'a bağlı olan PC lerin hepsini de kontrol etmeni tavsiye ederim.

- Belli sağlam bir virüs bulaşmış sana

• quote:

Peki yenimi oldu yada şöyle söyliyim formatlamayı denedin mi hiç.İstersen bir formatla...Eminim formattan sonra geçicektir...Ve sen formatlarken PC ni diğer ağ'a bağlı olan PC lerin hepsini de kontrol etmeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Yok Aoutocad formatla falan olmuyo C/D/E komple formatlıcaksınız çekiceksin internetin fişini, çekicen formatı, kurucan avastı, güncellicen avastı, kurucan silkroadı, giricen oyuna çıplaksın hadi dicen gold alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 26 Temmuz 2008; 10:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Yok Aoutocad formatla falan olmuyo C/D/E komple formatlıcaksınız çekiceksin internetin fişini, çekicen formatı, kurucan avastı, güncellicen avastı, kurucan silkroadı, giricen oyuna çıplaksın hadi dicen gold alayım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

La ilhan olm şu adımı bir Allahın kulu doğru yazmaz mı

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Pardon Outo Cad

• eger ag üzerindeki virüslü bilgisayari bulamazsaniz format tek başina çözüm degil en iyisi süpheli bilgisayari formatlamak hatta hepsini formatlamak ama dedigim gibi agdan çikaracaksin bilgisayarlari ben geçen fformat attim bi tanesine bi işe yaramadi
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

FOrmattan sonrada aynı seyi yapti şimdi awast kurup denicem

• quote:

quote:

FOrmattan sonrada aynı seyi yapti şimdi awast kurup denicem

Alıntıları Göster
    anlaşılan deneme işe yaramamış:)

• quote:

Orijinalden alıntı: haytahayat

anlaşılan deneme işe yaramamış:)

Alıntıları Göster
    Beyler bana da bulaştı bi ara bu virüs kaspersky 7 kullanıcısıyım ben de virüs bulaştığı anda sildim ve silindi olarak gözüküyor yine de format attırmalı mıyım? Gerçi şu ana kadar bir şey olmadı ama yine de bir sorıyım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ßeaSt

Beyler bana da bulaştı bi ara bu virüs kaspersky 7 kullanıcısıyım ben de virüs bulaştığı anda sildim ve silindi olarak gözüküyor yine de format attırmalı mıyım? Gerçi şu ana kadar bir şey olmadı ama yine de bir sorıyım dedim.

Alıntıları Göster
    loader kullananlar.. şimdiye kadar da birşey olmuyordu dimi ? O " şimdi " elinde sonunda bulcak sizi..

10 larca kez söyledim. bidaha söylüyorum..

" KİMSE BABASININ HAYRINA PROGRAM YAZIP BELEŞE DAĞITMIYOR.. İSRO BOT DIŞINDA SRO İLE İLGİLİ BÜTÜN PROGRAMLAR VİRÜS-TROJAN-VB. İÇERİR !! "

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

loader kullananlar.. şimdiye kadar da birşey olmuyordu dimi ? O " şimdi " elinde sonunda bulcak sizi..

10 larca kez söyledim. bidaha söylüyorum..

" KİMSE BABASININ HAYRINA PROGRAM YAZIP BELEŞE DAĞITMIYOR.. İSRO BOT DIŞINDA SRO İLE İLGİLİ BÜTÜN PROGRAMLAR VİRÜS-TROJAN-VB. İÇERİR !! "

Alıntıları Göster
    Geçen gün KIS 2009 kurdum, bu adı geçen virüsü durduğu yerde kendiliğinden buldu, hiç sormadan sildi bana da sildim haberin olsun dedi, indirin kurun, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rkkh

Geçen gün KIS 2009 kurdum, bu adı geçen virüsü durduğu yerde kendiliğinden buldu, hiç sormadan sildi bana da sildim haberin olsun dedi, indirin kurun, tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bu Virüs tamemen senin soyulmanla alakalıdır Format atmadan silinmiyor sana virüs programı silinde dese bile silinmiyor kendini başka bir yere kopyalıyor bu virüs yüzünden 2 defa soyuldum 400m gold ve itemlerim gitti sağlam bir format attırdım ve şifremi değiştirdim şimdi hiç birşey kalmadı hemen format at şifreni değiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: absolut_tr

Arkadaşım bu Virüs tamemen senin soyulmanla alakalıdır Format atmadan silinmiyor sana virüs programı silinde dese bile silinmiyor kendini başka bir yere kopyalıyor bu virüs yüzünden 2 defa soyuldum 400m gold ve itemlerim gitti sağlam bir format attırdım ve şifremi değiştirdim şimdi hiç birşey kalmadı hemen format at şifreni değiştir

Alıntıları Göster
    antivirüslere güvenmeyin
    loaderle üzüleceğiniz çarda kasmayın
    kascam diyosanız en güvenli yöntem
    bot+pre

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

antivirüslere güvenmeyin
    loaderle üzüleceğiniz çarda kasmayın
    kascam diyosanız en güvenli yöntem
    bot+pre

Alıntıları Göster
    walla artık etraf hacker kaynamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.