Şimdi Ara

Trol tiplerin araç soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam kalkmış bagaj geniş araç tavsiyesi istiyor sattığı sedan araç ile almayı düşündüğü sedan araçlar neredeyse bagaj yönünden aynı. .... adama scenic verso zafira lodgy vs gibi araçları tavsiye ediyorum basliginda istediği gibi hepsine bir kulp takıyor .... var mı bunun çaresini bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok

• Boya var mi ? Sorusu en bilinen sorulardandir.

• Çaresi var. Kimseye otomobil, yağ, lastik falan önermeyeceksin. Lastik fanboyu var bu forumda lastik!!! Fanboyu olduğu lastik kazık gibi sert ama hayatında başka marka lastik kullanmadığı için farkında değil cahil, gelip ergen atarı yapıyor. Bu ergen fanboylar yüzünden öneri almak isteyen kişiler yanlış yönlendiriliyor ona üzülüyorum.

Bir keresinde bir aracı eleştirdim, ki bana göre kesinlikle uzak durulması gereken bir araç, gelmiş ben bu aracın bilmem ne forumunun adminiyim eleştiremezsin diyor.

Tavsiye isteyenler de gelen tavsiyeleri kendi akıl - mantık süzgecinden geçirsinler mutlaka. Forumda ciddi bir bilgi kirliliği oluşmaya başladı bu fanboylar yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

Boya var mi ? Sorusu en bilinen sorulardandir.

Hocam konuyu okudunuz mu ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Çaresi var. Kimseye otomobil, yağ, lastik falan önermeyeceksin. Lastik fanboyu var bu forumda lastik!!! Fanboyu olduğu lastik kazık gibi sert ama hayatında başka marka lastik kullanmadığı için farkında değil cahil, gelip ergen atarı yapıyor. Bu ergen fanboylar yüzünden öneri almak isteyen kişiler yanlış yönlendiriliyor ona üzülüyorum.

Bir keresinde bir aracı eleştirdim, ki bana göre kesinlikle uzak durulması gereken bir araç, gelmiş ben bu aracın bilmem ne forumunun adminiyim eleştiremezsin diyor.

Tavsiye isteyenler de gelen tavsiyeleri kendi akıl - mantık süzgecinden geçirsinler mutlaka. Forumda ciddi bir bilgi kirliliği oluşmaya başladı bu fanboylar yüzünden.

Continental pc2 mi pc5 mi yada başka marka mı?

• Ilk basligi yanlis yorumlayıp bende farkli bi konu anladim. Ama mevzuyu okuyunca jeton düştü.

Soruya gelince. Adam troll ise eger ne onerirsen oner bi kulp takicaktir. Gercekten bi araba arayışında degil sadece konu olsun diye acmistir. Sahsen ben gercekten arac alicak olsam tutupta foruma konu acmam. Ilk once gider incelerim. Kararsiz ve bilgisiz oldugum konularda foruma konu acarim, kullanici gorusleri alirim. Kendi arabami alirken kimseye sormadim. Gidip muadilleriyle kiyasladim. Aklima yatti aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Çaresi var. Kimseye otomobil, yağ, lastik falan önermeyeceksin. Lastik fanboyu var bu forumda lastik!!! Fanboyu olduğu lastik kazık gibi sert ama hayatında başka marka lastik kullanmadığı için farkında değil cahil, gelip ergen atarı yapıyor. Bu ergen fanboylar yüzünden öneri almak isteyen kişiler yanlış yönlendiriliyor ona üzülüyorum.

Hiç o polemiklere girmiyorum ben artık. Anında ergenin biri, ya da bir forum admini gelip ileri geri konuşup sinir bozuyor. Şikayet etsen birşey yapan yok. Millete faydamız olsun diye mesaj yazıyoruz sinir sahibi olduğumuzla kalıyoruz. İsteyen istediği markayı alsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Hiç o polemiklere girmiyorum ben artık. Anında ergenin biri, ya da bir forum admini gelip ileri geri konuşup sinir bozuyor. Şikayet etsen birşey yapan yok. Millete faydamız olsun diye mesaj yazıyoruz sinir sahibi olduğumuzla kalıyoruz. İsteyen istediği markayı alsın.

Kendime alacağım üstat hangisini tavsşye edersin.şuanki pc2 3 yıllık 28.000 km de ne zaman değiştirmek gerek.

• labidu kullanıcısına yanıt
    3 yıl ve 28 bin km de lastiğin bitmemesi lazım. Diş derinliği 3 mm nin altına düşmediyse, tel kırma, balon yapma, çatlama gibi sorunlar yoksa değiştirmek için erken olabilir. Marka önermiyorum dediğim gibi. Şimdi gelir biri hadi yeaaa, o da lastik mi der. 22 yıllık ehliyetli aktif sürücüyüm. Gerek kendimin, gerek şirketin araçlarında aynı araç üzerinde farklı marka lastik kullanmış, çok farklı marka lastik kullanmış biriyim lastik ile ilgili görüşüm kullanım deneyimime dayanır ama buradaki lastik fanboylarıyla baş etmek mümkün değil.

Güvenilir, farklı markalarda lastik satan birkaç farklı yerle görüşüp düşündüğünüz lastiğin avantajını - dezavantajını, alternatiflerini sorun bence. Mevcut lastikleri de gösterin en az 1 yıl daha dayanması gerek.
  • Yazmassınız veya yazdıysanız 2. mesaj'da hangisi hoşuna gidiyorsa onu al der by by yapın
  •  Trol tiplerin araç soruları

bu tuşu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

Adam kalkmış bagaj geniş araç tavsiyesi istiyor sattığı sedan araç ile almayı düşündüğü sedan araçlar neredeyse bagaj yönünden aynı. .... adama scenic verso zafira lodgy vs gibi araçları tavsiye ediyorum basliginda istediği gibi hepsine bir kulp takıyor .... var mı bunun çaresini bilen?

Sen iyisin yine.
    Lancia,subaru,mazda,volvo basligi acip kriterleri siralayip
    sonra ikinci eli nasil deger kaybi çabuk satilir mi soru soran beyin terklerle dolu bu forum.

• oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    Öyle insanlar var ki aracında sorun var, yardım istiyor, örneğin aracım stop ediyor neden olabilir diye soruyor ama aracın markasını, modelini, yakıt türünü yazmıyor. İmzasına bakıyorsun imzasında da yok. Biz nereden bileceğiz senin aracını da sorun çözeceğiz.
  • Cls vs passat

• oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    Zopa
  • DSG 2.el de çok sorun çıkarır mı

• Çok takmamak lazım

• Sorma abi neler neler görüyoruz u forumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.