82-102k arası bir şey gelecek büyük ihtimal. Cuma günü bu konuya da mutlaka bakacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Sydro
quote:
Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett
150-200 civarı
Oha hocam. Konu sahibi arkadaş en kötü 100kda.
82-102k arası bir şey gelecek büyük ihtimal. Cuma günü bu konuya da mutlaka bakacağım.
Alıntıları Göster
Post.
Sydro
kullanıcısına yanıt
ygs2'ye göre yorumladım ygs5 bilmem ben dünya güzeli
Sydro
kullanıcısına yanıt
diğer arkadaşlara da saygı duyuyorum ama sizinki daha mantıklı geldi bana çünkü 2015 50k 2014 95 k falan hadi en kötü 110-120k falan diyorum artık,teşekkür ederim tahmin için
Karşim netlerimiz yakın sayılır. Hedef ne?
quote:
Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett
ygs2'ye göre yorumladım ygs5 bilmem ben dünya güzeli
Ygs2'ye göre ise konu sahibi arkadaş 200-220k arası olur :D O zamanda iyimser tahmin yapmışsınız derim :D Konu sahibine cuma günü pm atıcam bakalım nasıl sıralama gelecek :D
yorulgun
kullanıcısına yanıt
hocam şaka maka sınavım iptal olabilir bir iki nedenden dediğiniz çıkmaz inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: yarbildimobilebanaeloldu
diğer arkadaşlara da saygı duyuyorum ama sizinki daha mantıklı geldi bana çünkü 2015 50k 2014 95 k falan hadi en kötü 110-120k falan diyorum artık,teşekkür ederim tahmin için
Hocam diğer arkadaşlar sanırım puan türünü yanlış anlamış. Bende açıkcası sadece BİR TAHMİN yürüttüm. Gerçek sonuçları Cuma günü Allah'ın izniyle göreceğiz. Cuma günü size pm atacağım inşAllah bir ss atarsınız özelden bakalım ne kadar tutturabilmişim :D
erotikbrokoli
kullanıcısına yanıt
kardeşim pdr istiyorum üni önemli değil senin nedir hedefin? netlerimiz fena değil gibi umarım gelir istediğimiz yerler
quote:
Orijinalden alıntı: Sydro
quote:
Orijinalden alıntı: yarbildimobilebanaeloldu
Hocam diğer arkadaşlar sanırım puan türünü yanlış anlamış. Bende açıkcası sadece BİR TAHMİN yürüttüm. Gerçek sonuçları Cuma günü Allah'ın izniyle göreceğiz. Cuma günü size pm atacağım inşAllah bir ss atarsınız özelden bakalım ne kadar tutturabilmişim :D
Alıntıları Göster
ben getiririm de o gelir mi bilmem
yarbildimobilebanaelolduY
kullanıcısına yanıt
Aman tövbe bismillah. Ben dua edeyim sana yatmadan önce. Gerçi benim de öyle bi durumum var. Editlerim şu lanet bir açıklansın da
Sydro
kullanıcısına yanıt
sonradan farkettim onu :) sonucu atarım hocam inşallah tutturmuşsunuzdur :D
yorulgun
kullanıcısına yanıt
hocam içinize mi doğdu nedir tırstım bir an :D neyse dua edecez artık ve sabır