Şimdi Ara

TROLLERE İNANIP TERCİH DÖNEMİNİ GERGİN GEÇİRMEYİN(İÇERİ Bİ BAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yazıkki birçok forum ortamında olduğu gibi bizim forumdada eğlenmek amaçlı trollük yapan sahte profiller görüyoruz.

bkz:sıralamam 28.000 erzurum hukuk gelmez diyorlar
    bkz:sıralamam 13.450 erzurum tıp çok zor dediler
    bkz:bu sene hukuk 28k kapatır
    bkz:psikoloji sıralamaları 2000 yükselir veya düşer.

Arkadaşlar tabiki de karar sizin ama şu tercih günlerini huzurla geçirin. İnanmayın bu tarz ağlama mesajlarına. Bu konuyu açmamdaki asıl amaç ise bilgi kirliliğini bir nebze olsa azaltmak.

YOK KARDEŞİM HUKUK 28K KAPATMAYACAK YOK YOK!

Lütfen bilinçli tercih dönemi geçirelim. Arkadaşlar internet avantajınız var. Girin biraz araştırın ne nedir diye. Hayat oyun oynamaktan ibaret değildir bilgiyi artık kendiniz kazanın hazır almayın..!

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

EDİT:Birde rehberlik hoca gevezeliklerini bırakın.Kendinize saklayın. Onlarında yanıltıcı olmamak için aralıkları geniş tuttuğunu düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uantakya -- 14 Temmuz 2015; 4:48:52 >

• Ne yazıkki birçok forum ortamında olduğu gibi bizim forumdada eğlenmek amaçlı trollük yapan sahte profiller görüyoruz.

bkz:sıralamam 28.000 erzurum hukuk gelmez diyorlar
    bkz:sıralamam 13.450 erzurum tıp çok zor dediler
    bkz:bu sene hukuk 28k kapatır
    bkz:psikoloji sıralamaları 2000 yükselir veya düşer.

Arkadaşlar tabiki de karar sizin ama şu tercih günlerini huzurla geçirin. İnanmayın bu tarz ağlama mesajlarına. Bu konuyu açmamdaki asıl amaç ise bilgi kirliliğini bir nebze olsa azaltmak.

YOK KARDEŞİM HUKUK 28K KAPATMAYACAK YOK YOK!

Lütfen bilinçli tercih dönemi geçirelim. Arkadaşlar internet avantajınız var. Girin biraz araştırın ne nedir diye. Hayat oyun oynamaktan ibaret değildir bilgiyi artık kendiniz kazanın hazır almayın..!

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

EDİT:Birde rehberlik hoca gevezeliklerini bırakın.Kendinize saklayın. Onlarında yanıltıcı olmamak için aralıkları geniş tuttuğunu düşünün.

• uantakya U kullanıcısına yanıt
    up
  • up
  • Doğru, Hukuk 35-40 bin ile kapatacak, Tıp aynı kalacak ya da çok az yükselebilir sıralamalar.

Merak ediyorum bu sıralamalar yükselecek diyenler kılavuzu doğru düzgün incelemiş mi hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 14 Temmuz 2015; 5:47:57 >
  • Bir ilerisi: tıp fakültesinde kedi üstüme işedi, odtünün tuvaletleri kirli, itünün parkında tahtıravelli kırık, boğaziçi mezunu kuzenim işsiz, mühendislik yazan evsiz kalıyormuş...
  • 3 mesajla iyi sahiplenmişin forumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mourinhology kullanıcısına yanıt
    aynen öyle.. şurda şu var,orası doğu,orada ev pahalı,orada kuzenim sıkıldı vb....

arkadaş sen kendin ol ve kendi kararını ver! De ki orada şu şu var o zaman bana uyar yada uymaz
  • arkadaşalr odtü kkk havacılık ve uzay müh. geçen sene 218 bin ile kapatmış 35 kişilik kontenjandan 25 ' i dolmuş. benim sıralamam bu sene 248 bin. ben ilk sıraya yazdım, ilk tercihte kontenjan boşluğundan girebilir miyim? yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işte her neysen -- 14 Temmuz 2015; 18:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

aynen öyle.. şurda şu var,orası doğu,orada ev pahalı,orada kuzenim sıkıldı vb....

arkadaş sen kendin ol ve kendi kararını ver! De ki orada şu şu var o zaman bana uyar yada uymaz

diyorsun ki insanlar tercih yaparken şehir faktörünü esgeçsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte her neysen kullanıcısına yanıt
    konuyu açma amacım girebilirsin veya giremezsin demek değil. bilmiyorum yani. girersin inşallah
  • hayır kardeşim. örnek veriyorum bi arkadaşımız soğuk iklime gitmek istemiyor ama terciheri arasında o soğuk bölge var. ama internette gördüğü ''o bölgede şu şu şu var gib isaçma örneklere inanıp soğuk olması dışında kafasında onada yer veriyor. o bölge soğuk ve şu şu şu sorunu var diyor.

basit örnek: samsun için konuşalım. belki biliyorsundur hukuk fakültesi çarşambada. ve bu birçok aday için sorun teşkil ediyor. ama onun dışında forumda gevezelik yapıp samsunda kiralar çok çok yüksek diyen birinin sözünü hiç araştırmadan inanırsan samsun senin kafanda ölümcül yer oluyor. benim anlatmak istediğim her söylenene direk inanmak yerine doğruluğunu en azından kendine göre doğruluğunu düşünmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uantakya -- 14 Temmuz 2015; 18:37:16 >
  • hayır kardeşim. örnek veriyorum bi arkadaşımız soğuk iklime gitmek istemiyor ama terciheri arasında o soğuk bölge var. ama internette gördüğü ''o bölgede şu şu şu var gib isaçma örneklere inanıp soğuk olması dışında kafasında onada yer veriyor. o bölge soğuk ve şu şu şu sorunu var diyor.

basit örnek: samsun için konuşalım. belki biliyorsundur hukuk fakültesi çarşambada. ve bu birçok aday için sorun teşkil ediyor. ama onun dışında forumda gevezelik yapıp samsunda kiralar çok çok yüksek diyen birinin sözünü hiç araştırmadan inanırsan samsun senin kafanda ölümcül yer oluyor. benim anlatmak istediğim her söylenene direk inanmak yerine doğruluğunu en azından kendine göre doğruluğunu düşünmek..

0Paylaş
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108031916 bak sana örnek gösteriyorum..
  • Fazla örnek vermeyin . veremiyorsanız ambians kaçıyor.
  • serhan323 S kullanıcısına yanıt
    fazla salak olmayın,salak olamıyorsanız aptal hiç olmayın
  • Biz salak olmayı denedik başaramadık . bu hak sizin gibi insanlara doğuştan atfedilmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan323 -- 15 Temmuz 2015; 14:06:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.