Şimdi Ara

tropico 4 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynadığım kadarıyla kara geçme yolu buldum.İlk önce paso tarla.Daha sonra maden ve demir madeni kurduğunuzda yanına da silah fabrikası kurun.Ortadoğu çok silah alacak.Aynı şekilde altın madeninin yanına mücevherat fabrikası.Ve tütün ve kahveden çok kazandım.Turistler bence de çok kazandırmıyor.Adada ithalatı az tutun mümkünse uranyum dışında birşey almayın.Dar gelirliliğin alemi yok.Oyunun başında elektrik santrali yerine nükleer santral kurun.Çünkü ileride çok pahalanıcak.Halkın mutluluğunu sağlayın.Dinciler için katedral,çevreciler için orman falan.Edicts gibi birşey vardı galiba ordanda evleri beleş tutun.1-2 yıl içinde kara geçmediğiniz binayı yıkın.Sakın nükleer test yaptırmayın.Çevrecilere karşı kötü oluyor. Army kurun asiler geldiğinde karşılamaları için.Gece klübü stadyum falan eğlence için de birşeyler kurun.Seçimlerde yeniliyorsanız diğer adayı ya öldürtün ya da hapise atın.Şimdilik bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

Oynadığım kadarıyla kara geçme yolu buldum.İlk önce paso tarla.Daha sonra maden ve demir madeni kurduğunuzda yanına da silah fabrikası kurun.Ortadoğu çok silah alacak.Aynı şekilde altın madeninin yanına mücevherat fabrikası.Ve tütün ve kahveden çok kazandım.Turistler bence de çok kazandırmıyor.Adada ithalatı az tutun mümkünse uranyum dışında birşey almayın.Dar gelirliliğin alemi yok.Oyunun başında elektrik santrali yerine nükleer santral kurun.Çünkü ileride çok pahalanıcak.Halkın mutluluğunu sağlayın.Dinciler için katedral,çevreciler için orman falan.Edicts gibi birşey vardı galiba ordanda evleri beleş tutun.1-2 yıl içinde kara geçmediğiniz binayı yıkın.Sakın nükleer test yaptırmayın.Çevrecilere karşı kötü oluyor. Army kurun asiler geldiğinde karşılamaları için.Gece klübü stadyum falan eğlence için de birşeyler kurun.Seçimlerde yeniliyorsanız diğer adayı ya öldürtün ya da hapise atın.Şimdilik bu kadar.

diğer adayı nasıl buluyorsunuz tamam ismi çıkıyor ama tek tek ararsınız adamı bulana kadar? ayrıca tax cut yaparsanız acaip şekilde ikiye üçe dörde katlanır bir daha seçimlerde asla size yaklaşamaz. hitlerlik yapmaya gerek yok yani kısacası

• quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

quote:

Oynadığım kadarıyla kara geçme yolu buldum.İlk önce paso tarla.Daha sonra maden ve demir madeni kurduğunuzda yanına da silah fabrikası kurun.Ortadoğu çok silah alacak.Aynı şekilde altın madeninin yanına mücevherat fabrikası.Ve tütün ve kahveden çok kazandım.Turistler bence de çok kazandırmıyor.Adada ithalatı az tutun mümkünse uranyum dışında birşey almayın.Dar gelirliliğin alemi yok.Oyunun başında elektrik santrali yerine nükleer santral kurun.Çünkü ileride çok pahalanıcak.Halkın mutluluğunu sağlayın.Dinciler için katedral,çevreciler için orman falan.Edicts gibi birşey vardı galiba ordanda evleri beleş tutun.1-2 yıl içinde kara geçmediğiniz binayı yıkın.Sakın nükleer test yaptırmayın.Çevrecilere karşı kötü oluyor. Army kurun asiler geldiğinde karşılamaları için.Gece klübü stadyum falan eğlence için de birşeyler kurun.Seçimlerde yeniliyorsanız diğer adayı ya öldürtün ya da hapise atın.Şimdilik bu kadar.

diğer adayı nasıl buluyorsunuz tamam ismi çıkıyor ama tek tek ararsınız adamı bulana kadar? ayrıca tax cut yaparsanız acaip şekilde ikiye üçe dörde katlanır bir daha seçimlerde asla size yaklaşamaz. hitlerlik yapmaya gerek yok yani kısacası

seçim istatistiklerinin gösterildiği bir sayfa var orda adamın ismine tıkla gelir o zaten kafasında sarı ok olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

quote:

seçim istatistiklerinin gösterildiği bir sayfa var orda adamın ismine tıkla gelir o zaten kafasında sarı ok olur.

Tropico 3'ü 3 kere Ek Paketini 2 Kere Tropico 4'ü 1 kere bitirdim dün tekrar başladım 7. bölümdeyim. Oyunda öğrenmediğim şey kalmadı ama böyle bi şeytanlık hiç aklıma gelmemişti. Tebrik ediyorum ne diyim Harbiden nick mesaj uyumu

• beyler benım sorunum oyunu oynuyorum bellı bır sure sonra oyunu bıtırıyor.her turlu denedım campaıng,sandbox denedım yok yıne olmuyor bellı bır sureden sonra oyunu bıtırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

beyler benım sorunum oyunu oynuyorum bellı bır sure sonra oyunu bıtırıyor.her turlu denedım campaıng,sandbox denedım yok yıne olmuyor bellı bır sureden sonra oyunu bıtırıyor

Oyunu bitiriyor derken neyi kastettiğini anlayamadım.
  • yanı benı ana menu ekranına atıyor.

NOT:oyuna ınternet baglantımı kesıp gırıyorum.ınternet baglantısı oldugunda e maıl ıstıyor.oyun da orjınal olmadıgından ben ınternetı kesıp gırıyorum.steam mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 16 Eylül 2011; 0:52:29 >
  • o.m den crackatabilck birivarmı çalısır haldecrack bulamadım
  • beyler neti kapatıp girmeye calsınca kendi kendine sorun bulup kapanıyor yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

beyler neti kapatıp girmeye calsınca kendi kendine sorun bulup kapanıyor yardım edin

Ne hata verdiğini yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

beyler neti kapatıp girmeye calsınca kendi kendine sorun bulup kapanıyor yardım edin

Ne hata verdiğini yazarsan daha kolay yardımcı oluruz.

herhangi bir açıklama yok win 7 de sorun oluştu kapatılıyor yazısı cıkıyor ekrana ve kapanıyor ayrıca interneti kesince acılmıyor tropico illa bağlı durumdayken açılıyor key ekranı
  • Henüz bulamadım ama oyunda evlenme varmı?
  • yokda bennapcam geliştim geliştim endustiyi aksatdım Fullturizimyaptım Balance -18.000 duzeltemiom Ayrıca Tobacco lar depolanıo full işlemeye gonderimiyo fabrika karşısında
  • Ürünlerin taşınması için Teamster's Office yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

yokda bennapcam geliştim geliştim endustiyi aksatdım Fullturizimyaptım Balance -18.000 duzeltemiom Ayrıca Tobacco lar depolanıo full işlemeye gonderimiyo fabrika karşısında

Eğer Garage ve teamster office yapmadısan ondan dolayıdır. Veya içinde çalışan azdır bütün işlere yetişemiyorlardır. Önce garaj ve teamster'ların maaşını yükselt insanlar orda çalışmaya başlasın ürünler limana taşınınca para gelir. Para geldikten sonra da 2-3 tane daha teamster ve garaj yaparsın. Ayrıca yollara da dikkat et. Eğer çok fazla trafik oluştuysa başka bir sahil liman yap yolları rahatlat. Bazen trafikten dolayı da ürünler taşınamıyor
  • SAOL Ama şu Turizim olayını nası çozcem 1995lere kadar geldim bitti para basma hakkı ayrıca şu pinaplee ver gorevlerşininasıl yapcaz Ben anlamdım 20yıldır bitmedi 3 tane pinaplle ureticim var
    ll
  • Bu Garbage Dump ları şehrin ortasınamı yapmalıyız yoksa şehrin dışında biryere mi?
  • quote:

SAOL Ama şu Turizim olayını nası çozcem 1995lere kadar geldim bitti para basma hakkı ayrıca şu pinaplee ver gorevlerşininasıl yapcaz Ben anlamdım 20yıldır bitmedi 3 tane pinaplle ureticim var
    ll

Turizm olayını çözmek derken neyi kastettiğini anlamadım. Açıklarsan yardımcı olmaya çalışıyım. O Pineapple görevini illa yapmak zorunda değilsin. Onlar ek görevler. Ama 20 senedir orda kalması sinir bozucu haklısın :) 3 tane pineapple tarlan varsa ve görev bitmediyse onlar canned pineapple istiyorlardır ve sen Cannery diye geçen fabrikadan kurmamışsındır. Cannery konserve fabrikası oluyor. Gıda maddelerini işleyip satmana yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda--x

Bu Garbage Dump ları şehrin ortasınamı yapmalıyız yoksa şehrin dışında biryere mi?

Garbage Dump yapacağın zaman harita renkten renge girer. Kırmızı renk bu oyunda kötü, yeşil ise iyi anlamında... Garbage Dump'ı haritada çevrenin kötü durumda olduğu yani kırmızı olan yerlere yapmalısın. Diğer binalarda da geçerli bu renk olayı. Mesela Polis merkezi yapacağın zaman şehrin bazı yerleri kırmızı görünür. Oralarda güvenlik kötü durumda demektir. Aynı şekilde tarlaları yaparken yeşil yerler o bitkinin en iyi yetiştiği alanları gösterir. Kırmızı kötü Yeşil iyi demek her konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

quote:

SAOL Ama şu Turizim olayını nası çozcem 1995lere kadar geldim bitti para basma hakkı ayrıca şu pinaplee ver gorevlerşininasıl yapcaz Ben anlamdım 20yıldır bitmedi 3 tane pinaplle ureticim var
    ll

Turizm olayını çözmek derken neyi kastettiğini anlamadım. Açıklarsan yardımcı olmaya çalışıyım. O Pineapple görevini illa yapmak zorunda değilsin. Onlar ek görevler. Ama 20 senedir orda kalması sinir bozucu haklısın :) 3 tane pineapple tarlan varsa ve görev bitmediyse onlar canned pineapple istiyorlardır ve sen Cannery diye geçen fabrikadan kurmamışsındır. Cannery konserve fabrikası oluyor. Gıda maddelerini işleyip satmana yarıyor.

turizim olayı dedğim çok fazla turizime ağırlık verdim endustiriyi unutum Endisturi 2-3 urunle kaldı ole hatta haritanındğer ucuna turizim kasabası kurdum ama gelir bekledğimden çok az oldu her ay 18.000 kayybedium 30.000e kadar dusebilio napmam lazım para -lerde olduğu ıcın bişey de yapamıorum para basmada +nukler programda bitti

+ bende o yeşil dedğiniz beyaz-siyahçıkıyor anpamam lazım onceden yeşil-kırmızı çıkıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 18 Eylül 2011; 23:23:37 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.