Şimdi Ara

tropico 4 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
7
Favori
73.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 4-5 gündür oynuyorum baya sardı.Ama şu seçimlerde hiç dişli rakip çıkmadı , aynı Türkiyedeki muhalefet gibi adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Oyunu 4-5 gündür oynuyorum baya sardı.Ama şu seçimlerde hiç dişli rakip çıkmadı , aynı Türkiyedeki muhalefet gibi adamlar

ben80 e 210 gidiodum Adamı oldurtdum Gizlice 200 e 90 başkasına karşı kazandım[:)<3 SECRET POLİCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

Oyunu 4-5 gündür oynuyorum baya sardı.Ama şu seçimlerde hiç dişli rakip çıkmadı , aynı Türkiyedeki muhalefet gibi adamlar

ben80 e 210 gidiodum Adamı oldurtdum Gizlice 200 e 90 başkasına karşı kazandım[:)<3 SECRET POLİCE

O özelliği bende yeni fark ettim güzelmiş ama pek kullanmadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

O özelliği bende yeni fark ettim güzelmiş ama pek kullanmadım

Secret Police falan uğraşamam direkt öldürürüm

• 16. bölölümde rüşveti düşürmek için ne yapmamız gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda--x -- 23 Eylül 2011; 17:53:51 >
  • bauxite ne işe yarıor iron ı ve goldu anladıkda :D
  • millet oyunun başında nasıl bir strateji uyguluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyboy34

millet oyunun başında nasıl bir strateji uyguluyorsunuz?

Şahsen ben oyun başladığında 2 teenement 2'de corn farm yapıyorum , ardından immigration office ile open doors yaparak nüfusu arttırıyorum , işssiz insan 25 civarı olduğunda immigration office'den skilled worker seçerek tam istihdamı sağlayana kadar maden ve farmları yapıyorum. Param 30.000 civarı olduğunda ilk fabrikayı dikerim genelde weapon factory olur sonrası orantılı biçimde göçü sürekli açıp kapıyarak gelişiyorum. Bu şekilde gidince 200-250.000 civarı parayı harcayacak yer arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyboy34

millet oyunun başında nasıl bir strateji uyguluyorsunuz?

Ben çok hızlı oynamayı seviyorum. Bölüm başlar başlamaz 3 tane construction office ve immigration office yapıyorum. Varsa 2-3 maden ve o haritada en iyi gelişen üründen 4-5 tane tarla... Sonra her para geldiğinde tarla ve maden sayısını arttırıyorum ve 1-2 tane de okul polis kilise klinik askeriye gibi gerekli binalardan yapıyorum. Bir süre sonra her gemiden 100.000 civarı para gelmeye başlıyor. Ondan sonra sanayiye girişiyorum
  • benim merak ettiğim madenleri gösterdiği renkli alanın içine mi kuruyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurte

benim merak ettiğim madenleri gösterdiği renkli alanın içine mi kuruyorsunuz ?

Hayır tam üstüne kurmana gerek yok. Biraz uzağına kursan da madenler çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 9 Ekim 2011; 0:08:54 >
  • arkadaslar bu garbage dump nereye kuruyorsunuz ? kirlilik en fazla şehrin içinde olduğu için kırmızı olarak gorunuyor acaba sehrin yani kırmızı alanın üstüne kurmak daha mı iyi olur yoksa uzağa biryere kursakta birşey farketmez aynı işimi gorur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurte

arkadaslar bu garbage dump nereye kuruyorsunuz ? kirlilik en fazla şehrin içinde olduğu için kırmızı olarak gorunuyor acaba sehrin yani kırmızı alanın üstüne kurmak daha mı iyi olur yoksa uzağa biryere kursakta birşey farketmez aynı işimi gorur ?

Neresi kırmızıysa oraya kurmak gerekir Ama Garbage Dump çok büyük olduğu için şehir merkezine kurmak biraz sıkıntılı oluyor. Şehir merkezinde yani kırmızı bölgede bi boşluk bulabilirsen oraya sıkıştır. Bulamazsan En uygun yere yap. Garbage Dump'ı yaptıktan sonra 3. çalışma moduna (2de olabilir 3taneyse 3e 2 taneyse 2ye) alırsan daha geniş bi alanı temizler. Adını hatırlayamadım o modun
  • Arkadaşlar oyuna patch'i nasıl yükleyebilirim?
  • merhabalar ,
    nihayet yeni başladım tropicoya,
    shack sorununu almanac da hangi bölümde görüyoruz.
    yeterli ev olup olmadığını nasıl bakabilirim.
    endütri fabrikalarını hammaddenin hemen yanına mı yapmak gerek ?
    mesela ormana gidip ağaçları kestirsem, limanın yanınada mobilya fabrikasını kursam olmaz mı ?
    Birde oyunun 3 serisinde almanacta oyunu bitirmek için nelerin hangi seviyede olması gerektiği yazıyordu, burada nerede yazıyor ?
    ihracat için limana gelen gemi sayısını arttırmak veya gemi geliş sıklığını arttırmak için ne yapmak gerekiyor.
    2 liman yapsam ayrı ayrı 2 gemi gelir mi ?
    çok mu sordum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

merhabalar ,
    mesela ormana gidip ağaçları kestirsem, limanın yanınada mobilya fabrikasını kursam olmaz mı ?
    Birde oyunun 3 serisinde almanacta oyunu bitirmek için nelerin hangi seviyede olması gerektiği yazıyordu, burada nerede yazıyor ?
    ihracat için limana gelen gemi sayısını arttırmak veya gemi geliş sıklığını arttırmak için ne yapmak gerekiyor.
    çok mu sordum ?

Toplam shack sayısını yazan biryer var mı bilmiyorum ama kaç kişinin shack'lerde yaşadığını almanac'ta residence bölümünde yazıyor.
    Fabrikaları hammaddenin yanına yapmak daha mantıklı. Limanın orayı çok fazla binayla doldurursan bir süre sonra trafik sorunu oluyor. Uzun kuyruklar oluşuyor.
    Bu sefer görevler sırayla veriliyor. Birini yapınca diğerini veriyor. Ekranda sağ tarafta yazar görevler. Binaları üstünde çıkan içi kırmızı ünlem işaretli görevler ana görevler diğerleri ise yan görevler yapmasan da olur.. (sarı mavi) Görevler almancta yazmıyor. Fazla liman yapmak ihracat miktarını ve kazandığın parayı arttırmaz. Sadece gelen gemi ve göç sayısını arttırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

quote:

merhabalar ,
    çok mu sordum ?

Toplam shack sayısını yazan biryer var mı bilmiyorum ama kaç kişinin shack'lerde yaşadığını almanac'ta residence bölümünde yazıyor.
    Fabrikaları hammaddenin yanına yapmak daha mantıklı. Limanın orayı çok fazla binayla doldurursan bir süre sonra trafik sorunu oluyor. Uzun kuyruklar oluşuyor.
    Bu sefer görevler sırayla veriliyor. Birini yapınca diğerini veriyor. Ekranda sağ tarafta yazar görevler. Binaları üstünde çıkan içi kırmızı ünlem işaretli görevler ana görevler diğerleri ise yan görevler yapmasan da olur.. (sarı mavi) Görevler almancta yazmıyor. Fazla liman yapmak ihracat miktarını ve kazandığın parayı arttırmaz. Sadece gelen gemi ve göç sayısını arttırır.

cevap için teşekkürler...
    enson 3. bölümü oynadım, turizm görevi olan, 5 bungalow yap. bu görevde hiç göz gelmedi , hep personeli kendim parayla tutup getirmek durumunda kaldım. acaba oyunda bi sorun mu var diye tekrar oynadım aynı bölümü , fakat yine aynı oldu.
    shack konusunda , apartman yapsamda yakınlarda yinede shach oluşuyor. nedendir anlamadım. ücretlerde düşük 1 de olmasına rağmen böyle.
    birde mesela aynı oyunda biftek ihrac et görevi vardı ama hiç ihracat yapamadım. Nedeni biftek yapmak için keçi lama gibi yerler yaptım ama limana çok uzak olduğunda mıdır bilmem hiç satamadım :(

Oyun genel olarak 3. seri ile aynı gibi .

• quote:

cevap için teşekkürler...
    enson 3. bölümü oynadım, turizm görevi olan, 5 bungalow yap. bu görevde hiç göz gelmedi , hep personeli kendim parayla tutup getirmek durumunda kaldım. acaba oyunda bi sorun mu var diye tekrar oynadım aynı bölümü , fakat yine aynı oldu.
    shack konusunda , apartman yapsamda yakınlarda yinede shach oluşuyor. nedendir anlamadım. ücretlerde düşük 1 de olmasına rağmen böyle.
    birde mesela aynı oyunda biftek ihrac et görevi vardı ama hiç ihracat yapamadım. Nedeni biftek yapmak için keçi lama gibi yerler yaptım ama limana çok uzak olduğunda mıdır bilmem hiç satamadım :(

Oyun genel olarak 3. seri ile aynı gibi .

Göçmen gelmeme sorununu 2 kez ben de yaşadım. Oyunun hatasından kaynaklanıyor. Oyunu tamamen kapatıp tekrar açınca düzelmişti. Tropico 3'ü oynamışsın. Bölüme başlar başlamaz immigration office yapman gerektiğini biliyorsundur sanırım...
    Apartmanları yeteri kadar yapmadığın için shacklar olabilir. Birkaç tane shack olması çok önemli değil. Apartman sayısını arttırınca shackler otomatik olarak kayboluyor.
    Biftek ihraç etme görevi ana görev değildir yan görevdir. Yapılmasa da olur. İhracat yapamamanın sebebi o binaları geliştirmemen.. Ağırlara tıkladığında 2000 $ karşılığında o ağırı geliştiren seçenek var. Geliştirme sonrasında beef yerine smoked beef üretmeye başlıyorlar. Senden büyük ihtimalle 500 Smoked Beef istemişlerdir ama senin Ahırlar sadece Beef üretiyordur. Limana uzaklıkla ihracatın bir alakası yok.

• oyun baya güzel bendede şöyle bır sorun var office kuruyorum ama çalışcak kımse bulamıyorum hep parayla tutmak zorunda kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Göçmen gelmeme sorununu 2 kez ben de yaşadım. Oyunun hatasından kaynaklanıyor. Oyunu tamamen kapatıp tekrar açınca düzelmişti. Tropico 3'ü oynamışsın. Bölüme başlar başlamaz immigration office yapman gerektiğini biliyorsundur sanırım...
    Apartmanları yeteri kadar yapmadığın için shacklar olabilir. Birkaç tane shack olması çok önemli değil. Apartman sayısını arttırınca shackler otomatik olarak kayboluyor.
    Biftek ihraç etme görevi ana görev değildir yan görevdir. Yapılmasa da olur. İhracat yapamamanın sebebi o binaları geliştirmemen.. Ağırlara tıkladığında 2000 $ karşılığında o ağırı geliştiren seçenek var. Geliştirme sonrasında beef yerine smoked beef üretmeye başlıyorlar. Senden büyük ihtimalle 500 Smoked Beef istemişlerdir ama senin Ahırlar sadece Beef üretiyordur. Limana uzaklıkla ihracatın bir alakası yok.

Evet 3. seriyi oynadım, problem yok. ilk yapılacaklarda birinci immigration office 2. gelir getirecek maden/ çiftlik gibi bina 3. constructin office+garaj+ taşıyıcı ofis. genelde böyle yapıyorum tabi bölümün isteğine görede değişebilliyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.