Şimdi Ara

Troubleshooter: Abandoned Children Türkçe Yama v1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Troubleshooter: Abandoned Children Türkçe Yama v1

Çevirmen

Can "Feadur" Pekcan

Açıklama

Herkese merhabalar. İlk defa bir oyunu Türkçe'ye çevirdim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bu çeviri yapma sebebim, ingilizcemi güncel tutmak istemem.

-Translate ile çevirip bütün cümleleri tek tek Türkçe'ye düzgün bir şekilde çevirerek yaptığım bir yamadır.

-Çeviri yaparken asıl meselenin, ingilizce bilmek değil Türkçe'yi çok iyi bilmek olduğunu anladım. Bu beni baya bir zorladı.

-Ana hikaye ve yan görevlerin tamamı çevrilmiş durumda.

-Çevirinin üzerinden tam geçemedim ama en kısa zamanda üzerinden bir daha geçip, olmamış yerleri düzeltip yayınlayacağım.

-Çevirimi her yerde yayınlayabilirsiniz ama lütfen alıntı yaptığınızı belirtin.

Kurulum

-İndirdiğiniz dosyayı -Steam-steamapps-common-Troubleshooter-Dictionary-eng içine atın.

İndirme Linki

https://drive.google.com/file/d/1inGLezrnBu4eL1kuRFGRHX_lpsRQ_iYX/view?usp=sharing

• Elinize sağlık. Az kişinin bildiği ama bilenlerin de çok sevdiği bir oyun. Ben ilk Mortismal Gaming'in inceleme videosunda görmüş, ilerde bir gün oynarım diye kenara not almıştım. Şu anda 100 saatlik bir oyuna girmek istemiyorum ama ileriki aylarda mutlaka yamayı da kurup oynayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.