Şimdi Ara

TROY'da THIEF Guildi Açıyom...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bana surekli oynayabilecek, geceleri thieflik yapabilecek, 30+ adamlar lazım.
    ayrıca guild icinde traderlık veya hunterlık yassak olacak.
    SADECE THIEF!!!
    kac kisi katılabilir
    not:yeni server a filan girmeyi dusunen hic yorum bile yapmasın...

guild adı olarakta "bonnieNclide" nası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draugerr -- 1 Temmuz 2006; 3:05:42 >

• ben sadece senin olayına bikaç yorum yapmak istiyorum
    öncelikle troy ilk açılan serverlardan ve orda traderlik hunterlık yapan oyuncular 60+ çoğu öyle bi yerde 30+ lwlle pek bşi yapabileciğinizi zannetmiyorum

ikinci olarak traderlık yapmak yok demişsinde nie dediğini tam anlamadım yani guildden birisinin paraya ihtiyacı olunca ne olucak

bence bunları göz önünde bulunduriyi oyunlar
  • paraya ihtiyacı olan HIRSIZLIK yapıcak, trader istemiyom cunku thief xp dusuyo ayrıca dw-hot arası thieflik yapmıycaz jan-dw arası japıcaz, ben lvl30 da lvl2 thieftim orda... gerekirse binicez atlarımıza tek yıldız tasıyanların onunde surucez, napalım, millet fire ox la bile tek yıldız tasırken biz nası is yapalım...
  • Hıms, 1 Yıldız traderlere dalaşıp malzeme çalmak, güzel düşünce fakat,

Türk'de olsa 1 Yıldız traderlere NPC'lerini saldırtan Thief gördüğümde gücüm yetiyorsa dalarım arkadaşlar. Sonra Türk, Türk'e saldırıyo diye gelip buralarda yazı yazmazsanız da sevinirim.

1 Yıldız traderler paraya ihtiyacı olduğundan dolayı mal taşıyan insanlardır ve zaten paraya ihtiyacı olmasalar traderlik yaparak malzeme taşımaya çalışmazlar. Onların ellerinde az olan paralarını da alarak bir yere varamazsınız arkadaşlar.

Saldırıp alacaksanız 2 yıldız ve üzerleriyle uğraşmanızı tavsiye ederim. Ben thieflik yapmam fakat sonuçta thieflerin de bir görevi var ve saygı duymak lazım fakat 1 Yıldızlara sulanan thiefler bu konunun dışında kalır bana göre.
  • lvl 42 oldum Mete_Han ile epeydir baştan savma oynuyorum forumu takip edenler bilir. ilk teklif bendendi lvl 70 oldugumda tek takılırım diyorum . ama uygun gelirse sizinlede olur neden olmasın ?
  • dikmen sana gerçekten katılıyorum o dediğin olay benim başıma 2-3 kere geldi.1 yıldızlı trade yapıyosun adam lvl 50+ yüksek npcli thiefleri benim başıma salıp bekliyo bi tanesini bile öldüremeden yere seriliyorum dediğin gibi paramız olmasa niye 1 yıldızlı trade yapalım.

nick:godfatherxxx
    server:oasis
    guild:legend
    weapon:spear;bow
  • arkadaşlar bırakın bu param olsa yıldızlı trade muabbetini ben bu oyunu 1seneden fazladır oynuyorum hiçte 30-35 level olup parası olan ve 2 yıldız üstü trade yapan görmedim... kimse korkusundan almıyo ne yapıcan bizde npc thisfleri salıyozzz...
  • O 1 yıldız lı kervan bulamayınca diger oyuncu thief lere de salıolar npc leri ben oyle cok gordum vede bir kaç kez basıma geldi...
  • bende fire ox a bi yıldız mal alıpta scorpionların ortasında bi harmony therapy acıp, sırp pislik olsun die ve thiefleriyle ordaki elemanları indirmek amaclı bekleyen coook trader gordum bu biiirrr...

kim 2 yıldılık trade yapıyo ki? ya bir yıldız yada 4+ toplu halde, kimse 2 yıldızlık mal almaz coook kotu paraya ve zamana sıkısmadıysa bu ikiiiii...

ayrıca tek yıldızlık bi trader ın tek dusmanı kendi lvlinden bile dusuk lvlli sadece 1 (BİR) npc thief iken tek yıldızlık bi mal calmıs hırsızı butun oyuncular +npcler dusmanı oluyo hani adalet bu üüüçççç...

oyle bi hava varki forumda sanki herkes trader yada hunter olmak zorunda, en azından olsa cook ii olur gibi. thifler serefsiz, ahlaksız, oyunu kurallarına gore oynamıyo dimi...

OYNAMAZ ADAM THIEF!!!

kim bi thieften durustluk bekleyebilir ki!!! hele butun kurallar ve cezalar onun alehineyken!!!
  • draugerr arkadaşım, kurallar thieflerin aleyhineyken nasıl dürüst olabiliriz diyorsun ama olayın adı üstünde THIEF (Hırsız). Sen hangi ülkede Hırsızların lehine kanun koyulduğunu gördün Eğer beğenmiyorsan kurallarını Thief olmaman lazım o zaman. Kimse sana Thief ol demiyor. Eğer para kazanamıyoruz diyorsan o zaman sen de trader ol, niye Thief oluyorsun ki

Onun haricinde kurallar var ve 1 Yıldız traderlere saldırmak kural dışı harekettir

Anlayan anlamıştır sanırım

• o zaman oyunun ne tadı kalıyo???
    lvl20-54 arası KİM 2* TRADE YAPIYO ÇIKSIN BEN YAPIYOM DESİN!!!
    boyle olunca thief napcak???
    ben thiefim kardesim madem thief olurken kurralların bana karsı olucagını bilmem gerekiyo aynı sekilde onları ÇİĞNEYECEĞİMİ çünkü KURAL DIŞI KARAKTERLERIN olduğunu da sen 1* trade yaparken BİLİCEKSİN!!!

ben parasızlıktan thieflik yapıyom demedim zaten arkadasım ZEVKten yapıyom, HEYECANdan yapıyom...
    ama bu arada sen (hunter) işini yapıp hırsız oldururken alkış alıyon ben işimi yapmamı engelleyen seni oldurdugumde stall bile açamıyom!!! peki ben nası geliştiriyim thiefimi??

lvl30 dayken gidip fireox la trade yapan birine mi dalıyım yoksa lvl 60a kadar İŞ yapmadan sadece kasıyım mı???

tekrar soyluyorum madem her halukarda (nası olurda olsun) bi thief oyunda ceza alıyo, KİMSE THİEFLERDEN DURUSTLUK BEKLEMESİN!!!

ha unutmadan BU SADECE Bİ OYUN ARKADAŞLAR, OYUN!

• quote:

Orjinalden alıntı: draugerr

Ben de ufak bir ekleme yapayım, oyunlar kurallarına göre oynanır

Onun haricinde yaptıkların seni ilgilendirir zaten, sen thief olursun başkası hunter
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

quote:

Orjinalden alıntı: draugerr

Ben de ufak bir ekleme yapayım, oyunlar kurallarına göre oynanır

Onun haricinde yaptıkların seni ilgilendirir zaten, sen thief olursun başkası hunter

aynen öyle; ve kurallarda da thief kıyafetiyle altında bi trans at varken 1* traderların onunde gitmenin bi cezası YOK o zaman ne duruyoz, YÜRÜYÜN

• Herneyse, her kural ihlalinde ceza olacak diye bir kaide yok bunu da göz önüne almak lazım değil mi ama

Ben söylemem gerekeni söyledim, ama sonuçta kimin ne yapacağı kendisini ilgilendiri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.