Şimdi Ara

TROY mağazası iphone 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 haftadır istanbulda iphone 6 gold 64 GB arıyorum. Zorlu centerda nakit ödemede 105 TL gibi bir indirim yapılıyor, bir troy mağazasından sordum orası %3 indirim yapıyormuş yani 75 TL ye geliyor. Ön sipariş için bilgilerimi aldılar, cihaz gelince beni arayıp benim için bekletecekler.

Çok büyük bir fark değil ancak troy mağazasından alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı acaba ? Bildiğim kadarıyla zorluda olduğu gibi 14 gün iade hakkı vermiyorlar, servis kısmına da kendileri mi bakarlar bi sıkıntı yaşar mıyım bilgisi olan söyleyebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliekin -- 4 Ekim 2014; 17:01:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal APR orası sıkıntı olmaz
  • 14 gün iade hakkında bilgim yok, garantiye ister oraya götürürsün ister Apple Store'a.
  • mic kullanıcısına yanıt
    Forumda bir arkadaş troydan aldım 2 gün oldu tespit için gönderdiler gibi bişey söylemişti sanki, o yüzden biraz tereddütüm var

• Ben de bana yakın olmasından ötürü oradan sipariş verdim, beni arayacaklar; ama merak ettiğim ne zaman arayacakları. Acaba bu önümüzdeki hafta gelen partiden bana kalır mı veya bir şey söylediler mi size talep yoğunluğu ile alakalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Ben de bana yakın olmasından ötürü oradan sipariş verdim, beni arayacaklar; ama merak ettiğim ne zaman arayacakları. Acaba bu önümüzdeki hafta gelen partiden bana kalır mı veya bir şey söylediler mi size talep yoğunluğu ile alakalı?

Önümüzdeki hafta partimi geliyomuş ki :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Ben de bana yakın olmasından ötürü oradan sipariş verdim, beni arayacaklar; ama merak ettiğim ne zaman arayacakları. Acaba bu önümüzdeki hafta gelen partiden bana kalır mı veya bir şey söylediler mi size talep yoğunluğu ile alakalı?

Evet, yani bayramdan sonra her yere geleceği söyleniyor, tabii yetip yetmemesi problem.
  • quote:

quote:

quote:

Evet, yani bayramdan sonra her yere geleceği söyleniyor, tabii yetip yetmemesi problem.

İnş hocam ya teknosayi arefe günü aradım 1ay deyince bayaga moralim bozulmuştu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnş hocam ya teknosayi arefe günü aradım 1ay deyince bayaga moralim bozulmuştu

Yok hocam zannetmiyorum. Hatta forumda da gördüm herkes bayramdan sonra veya işte en fazla bayramdan bir hafta sonra her yerde bulunabileceğini söylüyor.

• Special Moment S kullanıcısına yanıt
    Valla yoğunlukla alakalı bişey söylemediler ama gelir gelmez arayıp haber vericez dediler. İnş zorluya daha çabuk gelir de kafam rahat alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

Valla yoğunlukla alakalı bişey söylemediler ama gelir gelmez arayıp haber vericez dediler. İnş zorluya daha çabuk gelir de kafam rahat alırım

Troy'lar nispeten daha az kalabalık oluyor. Ben şansımı oradan deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Alınca bi mention at hocam merak ettim önce kim alabilecek

• Zorlu da stoklara girdiginde yine mi randevu sistemi olucak arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

Zorlu da stoklara girdiginde yine mi randevu sistemi olucak arkadaslar?

dostum sen alamadın mı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Alamadım tabi ya. Sabahın 7sin de zorluya gittim 26 eylül 'de 16gb plus ile i6 vardı sadece. Plus 64 bitmiş tamamıyla alamadan geldim şeyime baka baka

Edit ; paramızla rezil oluyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John -Coffey -- 5 Ekim 2014; 2:27:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Alınca bi mention at hocam merak ettim önce kim alabilecek

En kısa zamanda inşallah hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Alamadım tabi ya. Sabahın 7sin de zorluya gittim 26 eylül 'de 16gb plus ile i6 vardı sadece. Plus 64 bitmiş tamamıyla alamadan geldim şeyime baka baka

Edit ; paramızla rezil oluyoruz..

Bugün birinin elinde plus siyah gördüm, çok güzel geldi gözüme, büyük severler için dehşetengiz bir cihaz, çok üst sınıf durmuş iphone da o boyut, ben 128gb gold aldım i6. Bana çok büyük geldi belki 7plus alırız,artık 2 sene kafam rahat.

• aliekin kullanıcısına yanıt
    İzmir Agora'da zamaninda orasi Apex (Troy'dan onceki magaza ismi) iken bir iPod Touch 4g almistim. Servis, garanti, satis sonrasi destek konusunda magazadan nefret ettim. Üstelik bir Apple cihazi icin daha önce bu kadar sıkıntı çektiğimi hatirlamiyorum. Cihaz garantide onarim gordukten sonra kalan 21 aylik garanti süremin artik bittigini soylemislerdi. Sebebi ise servislerinin cihazi bir kereye mahsus onarim yapmaya sözleri olduguymuş(!) Ve bunu bana kesinlikle soylemediler, böyle bir sozlesme de imzalamadim. Tüm ilgileri cihazi satana kadarki ana kadar, kesinlikle bu tür yerleri önermiyorum. Akliniz ve imkaniniz varsa Apple Store'dan satın alın, gerekirse 7-10 gün fazla bekleyin ama APR'lara gitmeyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    Gelmesinden korktuğum mesaj da geldi. Haklısınız en güzeli direk satıcıdan almak, cihaza erken ulaşıcam diye bi dünya sıkıntı çekip servis köşelerinde dolaşmak istemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.