|
EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme
-
-
Aynı frekans değil mi bu? çözüm mü bu şimdi !
-
Aynı haberi yapan yüzlerce site var, dh de bu tıklardan payımı alayım demiştir.
-
Aynı değil, yükle de izle 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu frekanslarla pazar günü hem köy hem de şehirdeki evde güncelleme yaptım. Maçlarda sorun yaşamadım. Aynı frekansları giren arkadaşım ise dünkü maçları izleyemedi. Ben anlamadım bu TRT'nin işini.
-
türksat ankara paketi nedir? bunu seçeceğim bir opsiyon bulamadım.
-
bir önceki maçta köydeydim ve hiçbir şekilde işe yaramıyor bu tarz şeyler
2 saat uğraşır kafayı yersiniz...
bu kanal için vergi veriyoruz birde :D saat 2'ye kadar pompaa
rezalet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Temmuz 2024; 21:23:27 > -
Trt kapatılsın hepimiz rahat edelim
Dünkü yayınlar rezaletti, o ayarlar olmuyordu. Resmi olarak turksat da net bilgilerin yayınlanması lazım, doğru dürüst yazan bildiren yok. Eski bilgiler var.
Aylardır izleyemiyordum, bu bende olmuyordu,
Uydu: TÜRKSAT 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4
Sonra çözdüm,
FEC: 1/4 ile gösteriyordu, dün o da gitti, yayınlar çok kötüydü dün.
Sonra, dün bu ayarla izledim
Frekans: 12280
Sembol Oranı: 27500
FEC: 1/4
Bugün bu ayarda %100 sinyal alıyorum:
Frekans: 11794
Sembol Oranı: 30000
FEC: 1/4
Bunu ayarladıktan sonra tüm kanalları taratacaksınız, iki yüz küsürlü bir TRT1 kanalından izleniyor.
Sürekli frekans ve ayar değişirmi yahu, değiştiriyorlar işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 2 Temmuz 2024; 21:45:07 >
-
Frekans değişiminden ziyade, TRT sinyal gücünü sınırlıyor ki komşu ülkelerde maç izlenmesin.
Sanırım o gücü düşürülmüş sinyali de, küçük ve güçsüz çanak antenler almakta sorun yaşıyor.
Mesela bir sitenin çanağı ile gayet kaliteli izlenirken, normal küçük bir çanakla sinyal sorunu yaşanabiliyor.
-
Aynı frekans bi kapanıyor bi açılıyor, saçmasapan bir iş, birçok maçı izleyemedik ama allahtan bizim maçta açtılar sağolsunlar!
-
Şu şifre işi çok gıcık ediyor beni...
Ama işte futbolun tüm amacı da bu tabii. Futbol endüstrisi.
-
Bi ton haraç alıp milleti saçma salak şeylerle uğraşyırıyorlar. İğrenç bir kurum
tv aboneliği olanlar bu sorunu hiç yaşamıyor sanırım. kablo tv var bende hiç problem yok
-
Çünkü sadece belirli alana hizmet veryor onlar, bu kısıtlama genel olarak uydudan yayın yapan kanallara yönelik kısıtlama bu, yani farklı ülkeden senin hizmet aldığın yayını alamazlar.
hani kural haklı, her ülkenin kendi yayın kanalı var, reklamıydı vs kazançlarını koruyacak tamam da, trt sinyal kalitesini çok fazla düşürdü, zaten çoğu kişinin çanak anteni 50-60 oranında çekiyor, sinyali bununda altına düşürdüğü için yayın komple gidiyor.
sd yayınında sorun yok bu arada ondan izleniyor, neyse ki dün hd yayında da sorun çıkmadı.
-
başka kanal da olsa aynısı olacaktı. şampiyonlar ligini gelecek sene ücretsiz illeyeceksin bu sayede exxen işkencesi daha mı çok hoşuna giderdi.
-
ankara frekansı sorunsuz ama avrupa frekansı sinyali izlenemeyecek hale kadar düşürüyor büyük küçük fark etmiyor.
-
keşke önce haberi okusaydın.
-
frekansı girdiğinde zaten bu paketi seçmiş oluyorsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynı haberi yapan yüzlerce site var, dh de bu tıklardan payımı alayım demiştir. |
Trt kapatılsın hepimiz rahat edelim
|
Frekans değişiminden ziyade, TRT sinyal gücünü sınırlıyor ki komşu ülkelerde maç izlenmesin. Sanırım o gücü düşürülmüş sinyali de, küçük ve güçsüz çanak antenler almakta sorun yaşıyor. Mesela bir sitenin çanağı ile gayet kaliteli izlenirken, normal küçük bir çanakla sinyal sorunu yaşanabiliyor. |
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- whatsapp şekilli yazma
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
- whatsapp durum beğenme
- 1 telefonda 2 whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X