Şimdi Ara

EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hd yayın için bu frekans lazım ha eski frekans var ise biss key özellikli cihazınız var ise başına 1 gerisini 0 girerek şifreyi çözersiniz. HD olmayan yayında problem yok frekansı 11958 V 27500

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Kurumla alakası yok. UEFA'nın kriterlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Yoksa yayın hakları ellerinden alınacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 3 Temmuz 2024; 20:46:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesela ben maçları Astra 1 (19.2e) uydusundan seyrediyorum. Bu astra hangi uydu bilmiyorum , normalde Turksat42E uydusundan izliyordum.

TRT'nin verdiği frekansları girince, Astra uydusunda TRT HD paketi çıktı. Sitenin merkezi çanak anteninden seyrediyorum. Gayet sorunsuz ve kaliteli izleniyor bu frekanslardan.

EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme
  • BJK kullanıcısına yanıt
    site derken, herkesin kullandığı 60lık ya da 90 lık çanak, naapak 2 metre çanak mı takak ? ayrıca bu eskiden sorun olmuyordu, neden bu yıl oldu sadece ? yine birşeyleri bozdular muhtemelen. kalifiyesiz adamları başa koyarsan olacağı bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Önceki senelerde de böyleydi. Her şampiyonada frekans değişiyor TRT'nin bahsettiği sebeplerle. Web sitesinin donması sebebiyle YouTubeda niye yayınlamıyorsunuz diye sorduğumda bunun da aynı sebeple mümkün olmadığını söylemişlerdi

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    hocam sinyal çekmiyor malesef, 3 ayrı tv 'de denedik, belliki sinyal gücünde sıkıntı var. daha önceleri de ayar yapar sorunsuz izlerdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilen frekanslarda izmirin bazı bölgelerinde anten küçükse büyük sorun yaşanıyor. Özellikle adalara yakın yerleşimlerde. Tv ye pc-mac bağlayarak çözüyoruz anca.

• Süper sağolun✨💐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesela şu anda TRT'nin maçı verdiği frekanstaki kanalın sinyali düşük bende, mozaiklenmeler yapıyor.

• BJK kullanıcısına yanıt

bende hiç yok o kanal.Sd yayınsa sinyal seviyesi yüzde 50 lerde dolanıyor.Maç izlenmez bu seviyeyle.Akşama doğru siinyali yükseltirler.

• Yok canım tabii ki böyle saçmalık olmaz.

Milleti bu devirde SD yayın izlemeye zorluyorlar EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme 

Bunun denemeleri daha önceden yapılmalıydı.

@Akcam46

• Şu an mesela biraz yükselttiler. Sitenin çanağı ile alabiliyorum, daha küçük çanaklarla olur mu bilmiyorum..

11054

EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme

Bu da maçın yayınlanacağı 11794 olan

• Olmuyor kardeşim. Bunu ezberledik zaten.

• thyr1234 kullanıcısına yanıt

11794 frekansında sinyal, şikayetler üzerine biraz daha yükseldi anlaşılan. Şu an ben güzel seyredebiliyorum, ama merkezi uydu çanak sisteminden.

Kendi çanağı olan arkadaşımda ise bayağı mozaiklenme oluyormuş

Ne olacak yani, TRT yüzünden herkes merkezi uydu sistemine mi geçecek?

• TRT 1 HD 11794 frekansı sinyal seviyesi % 59 sürekli donma ve gitmeler oluyor...

TRT 1 HD 11054 frekansı sinyal seviyesi % 90 ancak şifreli

NEXT 2000 HD FTA cihaz ile biss key girme menüsünden;

key grubu 1: 10 00 00 10

key grubu 2: 00 00 00 00

servis ID: 2969

girmeme rağmen yayın açılmıyor.

Biss Key ile TRT 1 HD seyreden var mı acaba?

NOT: 20:30 sularında TRT 1 HD 11794 frekansı sinyal seviyesi % 96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 6 Temmuz 2024; 20:34:27 >
  • Sinyal hatası verenler Tabi uygulamasını yükleyip ordan izleyebilir. Aynı kalite değil tabi ama iş görür

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt

11054 frekanslı olan kanal 11794 e yönlendiriyordu dün baktığımda.11794 şart hd kalite için diye biliyorum.Biss keyi açsanız bile izleyemebilirsiniz.Sd yayını deneyin.11958 li olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 6 Temmuz 2024; 19:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EURO 2024 başladığında izleyebiliyordum son bir kaç gündür bu sorun bende de başladı. Yukarıdaki frekansları girip arama yapıyorum kanal bulunamadı diyor. Bir iş yapıyorlar onu da mundar ediyorlar.

• Şuan İngiltere İsviçre maçını izleyemiyorum, muhtemelen akşam ki maçı da izleyemeyeceğim, sinyal 0 bazen canı isterse geliyor. Bazen de sinyal olmasına rağmen yayın yine de yok. buyurun canlı kanıt, kimse boşuna delirmesin sizle ilgili bir durum yok ben uğraşmaktan vazgeçtim artık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.