Şimdi Ara

EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frekansı 11958 V 27500 ayarlarsanız çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG TV KULLANANLAR :
    manuel ayarlardan 11794 3000 dikey yapınca taramada 0 sinyal çıkıyor haliyle kanal çıkmıyordu.

Öncelikle ; Kanal - uydu sistemi - Lnb ayarları - DiSEqC (3/4) "yapın" - transporter "11794 - 3000 - dikey" buradaki değerleri girin ve geri yapın manuel ayarlar kısmına girin

manuel ayarlar - Turksat 42E tara - tekrar 11794 - 3000 - dikey bu ayarları kaydet de ve tarama yapın mutlaka bulacaktır.

Not: Büyük ihtimalle DiSEqC (3/4) bu bölüm sizde ki bende öyleydi 1/4 dü sanırım 3/4 yapınca "11794 3000 dikey" bu ayarlardaki sinyal geldi.

maçları şimdiye kadar izleyememiştim şimdi izlerim İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkugu61 -- 6 Temmuz 2024; 20:33:02 >
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt

şöyle ki üstad;

ikisi de trt 1 hd ancak 11054 diğer ülkelerden seyredilebildiği için yayın kuralı gereği ( önceki dünya kupası ve avrupa şampiyonalarında da olmuştu) biss li yayın yapıyor maç zamanında...

11794 (veya 11795) frekansı ise daha dar bir bölgeye yayın yaptığından oradan şifresiz yayın yapılıyor ancak bu frekansında sinyal kalitesi bilinçli olarak düşürülüyordu ki gene başka ülkelerden seyredilmesin diye...

şu an ise bu frekansın sinyal kalitesi %96 yaa çıkarılmış ki ilk mesajı attığım zaman %59 idi... (herhangi bir ayar yapılmadı) merkezi sistem uydu)

kanımca şikayetlerden dolayı sinyali güçlendirdiler...

• BJK kullanıcısına yanıt
    Bende de işe yaradı tşk ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Macaristan da arkadaş var, her maçı devlet kanalı sinyal filan kısmadan veriyormuş, yok yan ülke görmesin izlemesin böyle birşey yok. Bu salakça kuralı bi tek bize mi dayatıyorlar.

• Şimdi verdikleri frekansı girdim çıktı arkadaşlar tekrar deneyin. Sinyal gücünü arttırdılar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 6 Temmuz 2024; 20:43:30 >
  • @Türkçü Kayı Ağam frekans nedir, verdim demişsin ancak frekansı göremedim. Buda olmazsa biraneye gidip orda izliycem.

• Konuyu açanın verdiği frekans bilgilerini manuel kanal aramaya girince TRT 1 HD çıkıyor. Önceden sinyal zayıf olduğu için çıkmıyordu ancak sinyal gücünü yükselttiler sanırım.

EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 6 Temmuz 2024; 20:50:57 >
  • akıllı tv kullananlar frekans değerlerini girdikten sonra tarama türü veya kanal arama seçeneğini şifresiz yapıp öyle deneyin tümü olunca gelmiyor bazı tvlerde

• @Türkçü Kayı Sağol hocam yok ne yazık ki olmuyor, etrafımda ki herkeste durum aynı. İstanbulda sinyal yok.

• SerdarS. kullanıcısına yanıt

Hocam ben de İstanbul'dayım. Gündüz denediğimde olmuyordu ancak az önce denedim oldu. Şu anda da sorunsuz izliyorum.

• @Türkçü Kayı 20 saniye kesiliyor arada buzlu bir görüntü geliyor, tekrar kesiliyor yayın o şekilde yani, bana birane yolu göründü EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme 

• Paralı yayın kullanınca bilmiyorsun tabi bu sorunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş bizi çok üzdü.. İngiltere de yaşıyoruz IPTV den izliyorduk
    Şimdi onuda yapamiyoruz. Çok kötü oldu.

Yurt dışından girenler için ne tür tavsiyeleriniz var bu yayını nasıl izleriz?

• İnsanlarla bu tür alay edici haberler yazacak kadar zayıfsın, senin gibiler iflah olmaz. İşinden, evinden, barkından olursun inşallah.

• Bütün televizyonlarda frekans değiştirmek zorunda kaldım.Teknolojiye uzak olan bir sür yaşlı insan var bu ülkede.Onların çoğu maçları izleyemediler.Bence seçim zamanında da böyle yapsınlar😀

• Neyse bu işkence de elenmemizle birlikte bitti. Artık kalan 2 maçı da bir şekilde izler insanlar artık.

Bakalım Avrupa maçları nasıl olacak EURO 2024 Final İspanya-İngiltere Maçı şifresiz izleme: Sinyal yok hatası için TRT1 frekans güncelleme 

• Arkadaşlar dsmart, Tivibu, digiturk gibi harici çanak yayını yapan platformlar dışında normal karasal yayından izleyemezsiniz. Olay bu. Sitede oturup da izleyebilenler de muhtemelen kablo tv gibi bir şey ile izliyordur farkında değildir. Yazlık, köy veya normal müstakil evlerde düz karasal yayınla izlenmiyor.

Bu arada clickbait haber yapan dh yine insanların sabrını zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 7 Temmuz 2024; 14:19:40 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

Yoo sitedeki merkezi uydu sisteminden de izleyebiliyorum, Kablo TV'den de. İkisi farklı.

Sitelerin çanakları muhtemelen büyüktür, Lnb'leri daha kalitelidir, o yüzden zayıf sinyalleri de alabiliyor, ha tabii çok fazla düşürülürse o zaman zaten seyredilemiyor ama benim şu ana kadar seyredemediğim maç olmadı uydudan. Kablo TV'ye ihtiyacım olmadı maçlar için.

Ama normal kişisel çanağa sahip olan bazı tanıdıklarım, maçlarda sorun yaşadıklarını söylediler.

• BJK kullanıcısına yanıt

Hocam tam izah edemedim ama anladınız işte siz. Düz normal çanak yayınlarında izlenmiyor. Merkezi uydu sistemi demişsiniz. Farklı bir şey işte. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.