Şimdi Ara

trt 4k yayın sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
2
Favori
46.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    830v modeline codec vermek bu kadar zor mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Mayıs'ın ilk haftası LG müşteri hizmetlerini (444 6 543) aradım ve sordum. UB830V serilerine HEVC 60p codec'i sağlayan yazılım sunul_MA_yacakmış.
  • SONY 49X8505 UHD Televizyonu olanlara 4k Mujdesi sadece ses cikan televizyonlarda ufak bir ayarla görüntü alabiliyorsunuz

Yapacaginiz Şey

Home
    Ayarlar
    Sistem Ayarları
    Sahne seçimi bölümünü Genelden çıkartıp Otomatik moda alın iste 4k goruntu karşınızda. ..

Gule gule seyredin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnaciulger

2015 Mayıs'ın ilk haftası LG müşteri hizmetlerini (444 6 543) aradım ve sordum. UB830V serilerine HEVC 60p codec'i sağlayan yazılım sunul_MA_yacakmış.

Evet, bana da LG genel servis biriminden aynı şeyi söylediler. Kesinlikle böyle birşey sözkonusu değil dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xacah61

quote:

2015 Mayıs'ın ilk haftası LG müşteri hizmetlerini (444 6 543) aradım ve sordum. UB830V serilerine HEVC 60p codec'i sağlayan yazılım sunul_MA_yacakmış.

Evet, bana da LG genel servis biriminden aynı şeyi söylediler. Kesinlikle böyle birşey sözkonusu değil dediler.

28-07-2015 itibariyle 55UB830V 04.11.17 yazılımı ile TRT 4K yayını gösteriyor.

Geçen hafta aynı yazılımla gösteremiyordu, ne değişmiş olabilirki!!!

• Samsung ue55ju7500txtk modeli televizyon var 60p ama trt 4k sadece ses var görüntü yok sebebi ne olabilir bilgisi olan var mi

• ÇÖPE AT TV Yİ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: callregister

Samsung ue55ju7500txtk modeli televizyon var 60p ama trt 4k sadece ses var görüntü yok sebebi ne olabilir bilgisi olan var mi

Tv yi güncellemen gerekebilir samsungun sitesinden tvnin modeline uygun en son yazilim sürümünü indir öyle dene büyük ihtimalle görüntü gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermogenes -- 2 Ağustos 2015; 12:02:57 >
  • Güncelleme yaptım ama olmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xacah61

quote:

28-07-2015 itibariyle 55UB830V 04.11.17 yazılımı ile TRT 4K yayını gösteriyor.

Geçen hafta aynı yazılımla gösteremiyordu, ne değişmiş olabilirki!!!

Yaklaşık 1 ay önce, teknosada konuştuğum bir görevli, Trt nin 4k yayınları 50p altına düşürmek için tv firmalarıyla görüşmede olduğu, yakında lg tv lerin de trt 4k yı göstereceğini söylemişti...

• Ağustos 2015 itibariyle TRT4K yayını 50p, 60p mi? yoksa 100p mi? Bilen varmı?
  • odaf kullanıcısına yanıt
    Çozunurlukle orantılı olarak fps nin de artması gerekir. Şu andaki Full hd yayınlara bakın, sabit objeler net iken hareket eden objeler fludur. Buna hareket çözünürlüğü diyoruz. İşte hareket çözünürlüğünü yüksek tutmak için fps yi artırmak şart. 30 fps 4k için yetersiz bir hızdır.
    Sorun TRT de değil, 4k panelli tvler çıkar çıkmaz, henüz 4k yayınlar bir standarda oturmadan bu ürünlere balıklama atlayanlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Ağustos 2015; 23:43:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Çozunurlukle orantılı olarak fps nin de artması gerekir. Şu andaki Full hd yayınlara bakın, sabit objeler net iken hareket eden objeler fludur. Buna hareket çözünürlüğü diyoruz. İşte hareket çözünürlüğünü yüksek tutmak için fps yi artırmak şart. 30 fps 4k için yetersiz bir hızdır.
    Sorun TRT de değil, 4k panelli tvler çıkar çıkmaz, henüz 4k yayınlar bir standarda oturmadan bu ürünlere balıklama atlayanlarda...

Ben de aynı yönde düşünüyorum...
    60p yayın daha net olacaktır tabi ki...
    Malesef satıcılar trt nin yayınlarının daha kaliteli olmasını, sanki trt yayınında sorun varmış da ondan izlenemiyormuş gibi yansıtıyor...
  • odaf kullanıcısına yanıt
    Bizim insanımız işte böyle. Araştırmadan etmeden, yeni çıkan şeye hemen atlar. Özellikle elektronik şeylerde bu böyle maalesef. Sonra gerçeği yüzlerine vurunca eksilerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Ağustos 2015; 9:20:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim emektar samsungda 4k yayın alamayız herhalde :) full hd diye almıştık o dönemlerde uhdler yeniceydi :) 40D6500 tv

• Vestel 50pf8175 ile 4k izlenebilir mi acaba?
    Uydu alıcım 60p ye kadar destekliyor. Ancak türksatta 4k yayını bulamadım. Çıkmadı.
  • aa_oguz A kullanıcısına yanıt
    Trt 4k var turksatta birazdan ajax Fener maçı olacak.

TRT 60p de 50p ye düşürmüş bilgisayarlarda bile iyi codec yok. En iyisi cyberlik bu kodekle zar zor izliyorum. İşlemci yüzde yüzde. Daha iyi çocuklar çıkarsa belki bilgisayarda izleriz

• Benim ufak bi sorum olucak . LG42LB Full hd tv'm var trt 1 hd yi bulamıyorum. nasıl yapmalıyım internetteki frekansları girdigimde sinyal yok diyor kaydedemiyorum . transporderleri elle duzeltiroyrum yine bulamıyorum . tv nin kendi modulunu kullanıyorum yardımcı olurmusunuz ?
  • 1 kasımdan itibaren 30p geliyor.
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    nereden öğrendiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.